登录:     

Forum: Greek Forum

Topic: Chill out room ... (mpla mpla) !!! - Page: 41

由于该帖子的部分内容已年深日久,可能包含陈旧过时或描述错误的信息。

ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ :
1. Βραζιλιάνος πορνοστάρ: Ντον
Χοσέ λος Πέος Ντούρος
2. Αιγύπτιος ανίκανος: Αλή
Μουπέφτη
3.Ιαπωνέζα στριπτιζέζ: Νάμου Νάκι
Κουναμούτο
4. Αιγύπτιος ταξιτζής: Ομάρ
Ταρίφ
5. Βουλγάρα πλαστική
χειρούργος: Ταφτιά Νασούκοβα
6. Ιάπωνας νεκροθάφτης:
Νασουσίρο Τοκασόνι
7. Ιάπωνας ουρολόγος: Κίταμου
Ταούρα
8. Ιταλός ξυλουργός: Τοκόβ
ι Τοκαδρόνι
9. Λατινοαμερικάνο ς ιδιοκτήτης
μπαρ: Κάρλος Εχομπάρ
10. Νικαραγουανός τεμπέλης:
Σαντινύστα Πούχο
11. Ρουμάνα ορθοπεδικός:
Κάκοσι Μινίσκου
12. Ρωσίδα μανάβισσα: Ταμίλα
Παζάρεβα
13. Ρωσίδα τραβεστί: Ταρχίδια
Νάκοβα
14. Τούρκος ποδοσφαιριστής:
Μεσούτ Ταβάζ
15.. Ινδιάνος καταδρομέας:
Μεγάλο Πεύκο
16. Αμερικανός πορνοστάρ: Τζον
Χόστον
17. Ιταλός μασέρ: Μασταπιάνι
Μασταφίνι
18. Ισπανίδα πορνοστάρ: Μαρία-
Ντολόρες Ντε Λα Πάρτον Κεκούνατον
Όρες
19. Ιταλός gay πορνοστάρ:
Αντόνιο Τονπέρνι
20. Γάλλος πορνοστάρ: Ζαν-Ζακ
Μισέλ Σεπιντό Καλά
21. Iσπανός φοβιτσιάρης:
Αντόνιο Εκλασαμέντες
22. και ο Disc Jockey από το
χωριό του Αστεριξ: Ινδεμιξ

to erwtima einai na parw disko xwris ekswteriki trofodosia i me?

snik3 wrote :

ME

apopsis wrote :
snik3 wrote :

ME

nai alla panta evaza to disko se hubaki me ekswteriki trofodosia opote...??

Δεν θα σου προτείνω να πάρεις δίσκο χωρίς εξωτερική τροφοδοσία, αλλά θα σου πω οτι από το 2009 και μετά χρησιμοποιώ αποκλειστικά δίσκους 3.5' ιντσών χωρίς εξωτερική τροφοδοσία χωρίς κανένα πρόβλημα. ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ο δίσκος είναι μόνος του πάνω στην USB!

kalimeraa!! gia na min anoiksw allo post 8elw na rotisw...se pio palio post kapoios eixe rotisei kati gia enisxites kai o Phantom tou eixe grapsei se mia erotisi tou...pws prepei (me pia seira dld) na anoigoume kai na kleinoume tous enisxites ta equalizer klp se ena magazi...mporeite na mou peite pws alli mia fora?? efxaristww!!

Ανοίγεις ακολουθώντας την διαδρομή του σήματος, και κλείνεις ακριβώς με την ανάποδη.

Σε ένα "απλό" σύστημα ανοίγεις με αυτή τη σειρά:

1. CD-Players
2. Μίκτης
3. EQ
4. Crossover
5. Ενισχυτές

Κλείνεις ανάποδα:

5. Ενισχυτές
4. Crossover
3. EQ
2. Μίκτης
1. CD-Players

dimitris236 wrote :
kalimeraa!! gia na min anoiksw allo post 8elw na rotisw...se pio palio post kapoios eixe rotisei kati gia enisxites kai o Phantom tou eixe grapsei se mia erotisi tou...pws prepei (me pia seira dld) na anoigoume kai na kleinoume tous enisxites ta equalizer klp se ena magazi...mporeite na mou peite pws alli mia fora?? efxaristww!!

Η λογική έχει ως έξεις : Ξεκινάς να ανοίγεις από την είσοδο προς την έξοδο (δηλ. τελευταίος -οι ενισχυτής -τες και κλείνεις ανάποδα.
έτσι ώστε ότι θόρυβος δημιουργείτε κατά το άνοιγμα - κλείσιμο των συσκευών να μην ενισχύετε και πέραση στα συστήματα ενίσχυσης - ηχεία με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία ή καταστροφή τους.

oreaaa!! sas efxaristwww paidiaa :DDDDDD

An den to thimase tin epomeni fora, thimisou me poia seira prostateueis ta hxeia...
Sto anoigma Ksekinontas apo aristera pros ta deksia (stin roh tou shmatos) anoigeis prota tin phgi tou hxou kai oti mesolabei meta kai teleutaious tous enisxites pou syndeontai me ta hxeia.
Sto kleisimo to antitheto, gia ton idio logo. Apomononeis ta hxeia kleinontas prota tous enisxytes meta ta ypoloipa..

tora to 8imi8ika..sto magazi pou douleva etsi to ekana..kai to eixa ektiposei kiolas gia na to kseroun kai oi alloi pou anoigan ta pragmata to proi otan anoige to magazi...

Λοιπον φιλοι βοηθατε... εχω φτασει στο εξης διλημμα.... pioneer ergo or numark n4? ακουω γνωμες!

Προσωπικά δεν μου αρέσει καμία απο τις 2 αλλά μεταξύ των δύο θα διάλεγα την ERGO

Σημ: Κι όμως! Πρότεινα κάτι από Pioneer!!

PhantomDeejay wrote :
Προσωπικά δεν μου αρέσει καμία απο τις 2 αλλά μεταξύ των δύο θα διάλεγα την ERGO

εχεις να προτεινεις κατι αλλο σε αυτο το budget? με ενδιαφερει ο ηχος, τα κουμπια και τα jogwheels κυριως

PhantomDeejay wrote :

Γιώργο δεν μας τα λες καλά τώρα τελευταία πρώτα με την DDJ-SX και τωρα με την ergo p:
θα συμφωνήσω και εγώ προτιμώ την ergo
και αν δεν κάνω λάθος η nurmak δεν έχει ASIO.

Στην κατηγορία των 500 ευρώ (επίσημη τιμή ERGO και N4) δεν έχω να προτείνω τίποτα που να πληρεί τις προδιαγραφές που έθεσες... Η μοναδική κονσόλα που μου έρχεται στο μυαλό σαν καλή λύση είναι η Vestax VCI-400 αλλά είναι σχεδόν στη διπλάσια τιμή... :(

Egw plai pantws den tha sygkrina eukola mia tetrakanali konsola (N4), me mia dikanali (Ergo). Oso ki an twra teleutaia vaftizoun tetrakanles tis konsoles pou exoun ena koumpi pou paei apo to Deck 1 sto Deck 3, thewrw oti enas dj pou sevetai ton eauto tou, tha prepei na anarwtithei an xreiazetai ta 4 decks i oxi. An xreiazetai polysyndesmotita, an xreiazetai mikrofwna, XLR outputs klp.
Apo kei kai meta doksa to theo i agora exei polles epiloges.

Pantws gia na apantisw kai sto dilima, ki egw pros tin Ergo kleinw, epeidi kserw oti i Ergo den exei ginei sto podi.

41%