登录:     

Forum: Greek Forum

Topic: Chill out room ... (mpla mpla) !!! - Page: 29

由于该帖子的部分内容已年深日久,可能包含陈旧过时或描述错误的信息。

Mpravo Kosta poly kalo!!
Mou thimises palia kala kalokairia , se kapoio.....nisi....

Αυτα ειναι ρε Κωστα !

Γιαννη, νομίζω ξέρω το νησι.

Θέλω κι εγώ :-(
Κανένα guest dj να πίνει τεκίλες θέλετε; :-P

H tequila serviretai me neropistolo.....Vre paidia.....giati den kanoume mia parousiash tou vdj8 sthn Ellada onboard....???
plaka tha eixe

apopsis wrote :
Αυτα ειναι ρε Κωστα !

Γιαννη, νομίζω ξέρω το νησι.

E! Giorgo Esy ksereis.........

Καλησπέρα,
αν δεν κάνω λάθος εργοστασιακά το virtual dj μπορεί να κάνει μέχρι και 1/8 loop, έτσι δεν είναι?
Υπάρχει κάποιος τρόπος να το κάνουμε να κάνει loop μικρότερη απο 1/8??? (π.χ 1/16, 1/32).
Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :)

Oxi to orio tou 1/8 kai 32 kyriws einai to orio pou thetoun oi entoles loop_half kai loop_double
An anti autwn xrisimopoiseis loop 50% kai loop 200% tote tha deis oti ousiastika den yparxei orio

Episis mporeis na oriseis to loop kai me ton arithmo tou..dld loop 0,015625 pou einai loop 1/64

Twra vevaia kata poso mporei ena loop 1/64 i 64 na einai xrisimo, auto einai mia alli istoria..alla pantws orio den yparxei

Καλημέρα,
djdad ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, όντως αυτό εννοούσα.
Εγώ είχα mappαρει 2 κουμπιά με loop_half kai loop_double, με το loop 50% kai loop 200% κάνει ακριβώς αυτό που ήθελα :)
Όντως μια 1/64 loop δεν νομίζω να μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάπου, αλλα αυτό το λίγο παραπάνω απο το 1/8 μου έχει χρειαστεί πολλές φορές.
Είχα σκεφτεί και τον τρόπο που είπες με τον αριθμό του loop αλλά δεν ήταν και ο πιο βολικός τρόπος.

Ευχαριστώ και πάλι!!! :)

Προς τους ιδιοκτήτες Denon,
Επειδή εδώ και καιρό έχω πάρει μια DN SC 2000 (μαζί με το Traktor), αλλά μου παρουσιάζει πρόβλημα με τα κουμπιά της (διπλοπατήματα - καθόλου πάτημα κ.α.), αν την πάω από εκεί που την πήρα θα την στείλουν για service ή δεν παίζει να φτιαχτεί; Έχω χαρτί εγγύησης και αποδείξεις.

Υ.Γ.:Κρίμα τόσο καλό controller να αδικείται από κακής ποιότητας κουμπιά...

Πας εκεί που την αγόρασες και την στέλνουν στην Κινοτεχνική για επισκευή/service.
Θα σου αλλάξουν μερικά διακοπτάκια και θα δουλεύει σαν καινούργια!

ΔΕΝ ΠΕΡΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ......

Δεν ειναι σε Ελληνικο μαγαζι παντως

an itan se elliniko magazi tote to poto tha to eixe 50euro

btw piga tis proales se ena baraki kai epidi den eixa oreksi gia poto pira mia coca cola se potiri (pou den itan coca cola alla oti na'nai)
kai ti xreose 6 euro

Moufa ta denonakia telika.. Sxedon olοι exoune provlhma.. Emena xalase to play meta apo 2 mhnes xrhshs kai twra exw to que sta teleytea toy.
Proswpika to anoixa kai metefera to switchaki apo to duplicate sto play kai to antistrofo. Den einai tpt dyskolo na xereis. An exeis aples hlektrologies gnwseis eisai ok. Egw eimai pali gia anoigma...

Μωρέ ξέρω να την κάνω τη δουλειά, αλλά εφόσον εχω την εγγύηση, θα την εκμεταλλευτώ!
Και όπως λες, είναι κρίμα να χρησιμοποιούνται τόσο κακής ποιότητας κουμπιά σε τόσο καλές φαινομενικά κονσόλες... To άσχημο είναι ότι και στο φόρουμ της εταιρίας, όταν αναφέρονται προβλήματα, σε περιφρονούν και προσπαθούν να σε βγάλουν ψεύτη, ενώ διαγραφούν και τα ποστ. Εγώ μάλλον θα αργήσω να ξανααγοράσω προϊόντα τους...

L.E.D ZEPPELIN

@ fenderisc : χαχαχαχαχ καλοοοοοοοο!!!!

Να ροτίσω...τι πρέυ να πάρω για τον controller μου?? να βάλω στα ποτενσιόμετρα και γενικά σε ότι "κουνιέται"??

Eνας τύπος σε κακό χάλι, γεμάτος γρατσουνιές
στο πρόσωπο και στο λαιμό ,συναντιέται με έναν φίλο του.
Εκείνος ανήσυχος τον ρωτά :
- Μα καλά...Τί έπαθες ; είσαι χάλια.
- Aσε, θάψαμε χθες την πεθερά μου...
- Και καλά, τί είναι όλες αυτές οι γρατσουνιές ;
- Δεν ήθελε !!!

29%