快速登录:  

Forum: Greek Forum

话题: Virtuadj freestyler bridge
Υπάρχει τρόπος να στείλω το beat ρυθμό από pc σε mac ή το αντίθετο;
Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ το freestyler 8 να στέλνει ίδιο υπολογιστή (νομίζω μπορεί να στείλει και σε άλλον το ψάχνω δεν βρήκα κάτι να διαβάσω για το πως λειτουργεί) το οποίο δεν είναι πλέον στις επεκτάσεις.

发表时间 Fri 07 Feb 25 @ 6:23 pm
djsadimPRO InfinityMember since 2006
ανοίγεις τις ρυθμίσεις του Plugin freestyler και ξετσεκαρεις το USE LOCAL Kαι βαζεις στο SET IP ADDRESS την ip του υπολογιστή που τρέχει το freestyler

发表时间 Fri 07 Feb 25 @ 9:54 pm
Επειδή με ενδιαφέρει το θέμα μήπως μπορείτε να γίνετε λίγο πιο αναλυτικοί σε αυτό; Πχ. Εγώ δουλεύω με mac αλλά αναγκάζομαι στις εκδηλώσεις που βάζω φώτα να δουλεύω με windows laptop γιατί το freestyler δεν τρέχει σε mac. Έχετε βρει κάποια λύση σχετική;

发表时间 Sat 08 Feb 25 @ 10:45 am
Εδώ είναι η λύση βάλτε την ip που θέλετε να στείλει το virtualdj ρυθμό.
Ενεργοποιήστε την os2l

发表时间 Sat 08 Feb 25 @ 9:08 pm
δεν έχω mac και δεν ξέρω αν σε mac υπάρχει το Plugin freestyler αν υπάρχει τρέχεις στα win το freestyler και στο mac sto Plugin freestyler βαζεις στο SET IP ADDRESS την ip του mac και ξετσεκαρεις το USE LOCAL

发表时间 Sat 08 Feb 25 @ 9:58 pm
KAPPASDJ wrote :
Εδώ είναι η λύση βάλτε την ip που θέλετε να στείλει το virtualdj ρυθμό.
Ενεργοποιήστε την os2l

το freestyle δεν υποστηρίζει os2l

发表时间 Sat 08 Feb 25 @ 10:00 pm
Όντως παρόλο που το freestyler8 ήταν κλειστό έστελνε κανονικά και νόμισα ότι στέλνει το virtualdj.

发表时间 Sat 08 Feb 25 @ 10:25 pm
Τελικά δεν κατάλαβα. Υπάρχει τρόπος να το ψάξω ή όχι; Υπάρχει κάποιος συνάδερφος που να παίζει με mac και freestyler να μας πει τι έχει κάνει;

发表时间 Sun 09 Feb 25 @ 9:37 am