快速登录:  

Forum: Greek Forum

话题: Ερώτηση
γίνεται μόλις παιχτεί το κομμάτι που είναι στο deck και τελειώσει να φεύγει από το deck (να δείχνει άδειο deck δηλ) ή έστω να βγάζει κάποια σήμανση, ένα χρώμα, κάτι...
ώστε να δείχνει ότι το έχεις ήδη παίξει;

发表时间 Mon 03 Feb 25 @ 1:03 pm
freemind11 wrote :
γίνεται μόλις παιχτεί το κομμάτι που είναι στο deck και τελειώσει να φεύγει από το deck (να δείχνει άδειο deck δηλ)

Όχι, και προσωπικά το θεωρώ επικίνδυνο (το να κάνει unload αυτόματα)

freemind11 wrote :
ή έστω να βγάζει κάποια σήμανση, ένα χρώμα, κάτι...
ώστε να δείχνει ότι το έχεις ήδη παίξει;

Αν έχεις όρεξη να επέμβεις στο skin, αυτό γίνεται, αλλά όχι με το που παιχτεί ολόκληρο το κομμάτι.. Με το που θα σημανθεί ως παιγμένο στον browser μπορείς να κάνεις κάτι (οτιδήποτε θέλεις) στο deck να σου το δείχνει.

发表时间 Mon 03 Feb 25 @ 1:28 pm
μάλιστα οκ

δύσκολα να μπορέσω να επέμβω στο skin οπότε ...

发表时间 Mon 03 Feb 25 @ 1:40 pm
Δεν ξέρω τι θες να πετύχεις, αλλά μπορείς να ενεργοποιήσεις την ρύθμιση keepPlayingPastEnd
Με αυτή την ρύθμιση ενεργοποιημένη, όταν το κομμάτι παίζει και φτάνει στο τέλος του, ΔΕΝ σταματάει, αλλά "συνεχίζει" να παίζει νεκρό αέρα (ησυχία).
Οπότε υποθέτω οτι αν απλά θες να βλέπεις στα decks αν ένα κομμάτι έχει παίξει ήδη, αυτή η λύση σου προσφέρει αυτή την πληροφορία.
Δηλαδή αν δεις το deck να τρέχει (ο χρόνος να μετράει, το jog να γυρνάει, και η κύρια κυματομορφή να είναι άδεια) τότε θα ξέρεις οτι το deck έχει παίξει.

发表时间 Mon 03 Feb 25 @ 3:21 pm
χμμμ ναι αυτό βοηθάει λίγο όντως

παίζω σε ένα καφέ/μπαρ, χαλαρή μουσική κλπ, και καμία φορά έρχονται φίλοι και συζητάμε χαχαχαχαχου κλπ και νομίζω ότι έχω "φορτώσει" τραγούδι στο άλλο deck, αλλά δεν έπιασε το ντάμπλ κλιπ πχ, , και δεν το είχα φορτώσει, και ξαναέβαλα ουσιαστικά το προηγούμενο.

οκ 2 φορές μου έτυχε σε 1.5 χρόνο αυτό, απλά σκέφτηκα μήπως υπάρχει κάτι τέτοιο για να μου χτυπάει στο μάτι να μην την ξαναπάθω

ευχαριστώ

发表时间 Tue 04 Feb 25 @ 7:55 am
PANOSVPRO InfinityMember since 2007
για το παιγμενο τρακ εγω εχω κανει μολις ενα κομματι παιχτει (το οποιο το χω ορισει στο >2min)να κοκκινιζει

发表时间 Tue 04 Feb 25 @ 8:34 am
PANOSV wrote :
για το παιγμενο τρακ εγω εχω κανει μολις ενα κομματι παιχτει (το οποιο το χω ορισει στο >2min)να κοκκινιζει

Στον browser γίνεται με color rules, αλλά η ερώτηση ήταν για το deck.
Στο deck γίνεται μόνο με επέμβαση στο skin.

发表时间 Tue 04 Feb 25 @ 8:46 am
ναι για το deck
μέσα το έχω κάνει κι εγώ να κοκκινίζει

发表时间 Tue 04 Feb 25 @ 9:21 am
συγγνωμη δε προσεξα οτι αναφεροταν στο deck..

发表时间 Tue 04 Feb 25 @ 10:56 am
fanixarPRO SubscriberMember since 2020
Καλημέρα, έχω το controller numark mixstream pro, και αγορασμενη την μηνιαία άδεια του virtual dj 2021 με ποσο 23ε.Εδω και αρκετο καιρό, εκεί που παίζω κανονικά,μου κάνει διακοπές,σαν να πατάω pause.Πρεπει να ξανανοίξω από την αρχη laptop και controller.Το laptop που έχω είναι της lenovo και έχω τσεκάρει ότι η συγκεκριμένη κονσολα παίζει με το virtual dj. Μπορείτε να μου πείτε σε τι οφείλονται οι διακοπες;Ευχαριστώ πολύ.

发表时间 Thu 06 Feb 25 @ 10:27 am
αρχικα μη κανεις hijack σε ασχετο τοπικ...δημιουργησε ενα νεο. Κοιτα το buffer, και τρεξε και ενα latency test,

发表时间 Thu 06 Feb 25 @ 11:20 am
Έγινε έλεγχος κ buffer κ latency,, εξακολουθεί το πρόβλημα. Κάτι άλλο που μπορεί να φταιειΚ επισης στην ερώτηση που κάνει το πρόγραμμα, "υπάρχει νέα εκδοση του virtual",πατάμε ναι η οχι;

发表时间 6 days ago @ 5:42 pm
fanixar wrote :
Έγινε έλεγχος κ buffer κ latency,, εξακολουθεί το πρόβλημα. Κάτι άλλο που μπορεί να φταιειΚ επισης στην ερώτηση που κάνει το πρόγραμμα, "υπάρχει νέα εκδοση του virtual",πατάμε ναι η οχι;

προφανως παταμε ναι

发表时间 5 days ago @ 2:47 pm
Έχει τύχει σε κάποιον άλλον,ενώ παίζει να του σταματαει η μουσικη;, Κ ενώ έχει γίνει έλεγχος buffer k latency

发表时间 3 days ago @ 5:44 pm
στιγμιαια εννοεις?

发表时间 2 days ago @ 2:44 pm
Στιγμιαία ναι, αλλά για να επανέλθει χρειάζεται restart κ στο laptop κ στο controller

发表时间 yesterday @ 11:16 pm
αυτο συνηθως δειχνει καποια διακοπη της επικοινωνιας με το κοντρολερ... μπορεις να το αναπαραξεις? η συνεβη μια φορα? ελεγξε τροφοδοσια κοντρολερ και καλωδιο usb αρχικα

发表时间 yesterday @ 7:50 am