快速登录:  

Forum: Greek Forum

话题: ddj rx

由于该帖子已年深日久,可能包含陈旧过时或描述错误的信息。

Γειά σας θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με τα sound color fx που έχει ο ddj rx και τα φίλτρα που έχει κάθε κανάλι .. Αυτή τη στιγμή δεν δουλεύουν.. Θα φτιαχτεί σε ένα από τα επόμενα Update? Και κάτι τελευταίο πρίν φτιαχτεί το mapping για το vdj8 δούλευα τιν κονσόλα με rekordbox Dj.. Εκεί τα pad πέρα από την χρήση τους ως hot cue δούλευαν και κάποια εφφέ πχ. Ένα από αυτά που θυμάμαι ήταν το Echo το κλασικό που έχει η pioneer.. Αυτά θα φτιαχτούν? Γτ το Echo του vdj8 όταν κατεβάσω το κανάλι δεν μένει (σταματάει ο ήχος) και γενικά πιστεύω ότι έτσι όπως είναι στο vdj δεν βοηθάει καθόλου η χρήση του.. Ευχαριστώ!! :)
 

发表时间 Thu 23 Jun 16 @ 2:45 pm
1) Ναι. Λογικά με το επόμενο update τα colorFX πρέπει να δουλεύουν κανονικά.

2) Τα PAD FX θα έρθουν λίγο μετά την "επίσημη" κυκλοφορία του VirtualDj 8.2

3) Αν ζητάς post fader effects τότε αυτά αυτή την στιγμή δεν είναι διαθέσιμα. Από την άλλη για το echo μπορείς να ρυθμίσεις το effect να κρατάει την ουρά σβησίματος και αντί να χαμηλώνεις/κλείνεις το fader να σταματάς το deck με pause η cue (τουλάχιστον μέχρι να έρθουν τα post fader effects)
 

发表时间 Thu 23 Jun 16 @ 10:26 pm
Ευχαριστώ πολύ Γιώργο
 

发表时间 Fri 24 Jun 16 @ 12:05 pm
Από χτες που έκανα το τελευταιο update η κονσόλα δε λειτουργεί καθόλου καλά...πέρα που δεν λειτουργουσαν τα φώτα των κουμπιών hotcues,padFx,slicer,sampler σωστά τώρα μόλις ακουμπάς τη ρόδα κολλάει το φωτάκι το λευκό που περιστρέφετε στο κέντρο και μερικές φορές σταματά και τον ήχο,μόλις το βάζω σε vinyl Mode και πάω να σκρατσαρω κολλάει ακόμα πιο άσχημα και δεν γινεται ούτε και το σκρατς,άμα ενώ παίζει το ένα deck κρατήσω πατημένο το load στο άλλο deck για να σβήσω τελείως το επιλεγμένο τραγούδι τότε σβήνει τελείως τα φώτα του μηχανήματος και το πιο κουλό...άνοιξα το recordbox και κανει και εκεί τα ίδια και χειροτερα.
Έχει κάποιος άλλος αυτά τα θέματα μήπως και βρούμε τι φταίει?
 

发表时间 Tue 28 Jun 16 @ 4:27 pm
djmortal_gr wrote :
άνοιξα το recordbox και κανει και εκεί τα ίδια και χειροτερα.

Δοκίμασες να κάνεις επανεκκίνηση την κονσόλα και το laptop και να δεις πως συμπεριφέρεται η κονσόλα με το recordbox ?

Προγραμματιστικά πάντως δεν άλλαξε κάτι στο τελευταίο update που θα προκαλούσε αυτή τη συμπεριφορά...
 

发表时间 Tue 28 Jun 16 @ 5:45 pm
Εννοείται πως έκανα...σκέφτηκα μήπως κάτι έγινε με τους driver's μιας και είναι το μόνο κοινό που έχουν τα 2 προγράμματα και τους απεγκατεστησα και τους ξανά έβαλα αλλά τίποτα...έσβησα τελείως το recordbox μήπως και χτυπιέται για κάποιο λόγο....τίποτα. ...Εσβησα και ξανά εγκατέστησα το virtual...τίποτα
Πραγματικά δεν ξέρω τι να κοιτάξω έχω απογοητευτεί
Μήπως πρέπει να κάνω κάτι για να μπει σε midi Mode σε περίπτωση που δεν είναι?
Μήπως έγινε κάτι με το firmware?
Σημείωση : άμα κάνεις για παράδειγμα σκρατς με το ποντίκι πάνω στο πρόγραμμα συμπεριφερεται σωστά και οπτικά στη κονσόλα και ακουστικά
 

发表时间 Tue 28 Jun 16 @ 6:20 pm
Απ' ότι βλέπω το τελευταίο firmware update είναι από το Νοέμβριο του 2015.
Επίσης η κονσόλα δεν έχει τρόπο να "ενεργοποιείς/απενεργοποιείς" το MIDI.
Τέλος, αν όταν κάνεις scratch με το ποντίκι η κονσόλα συμπεριφέρεται οπτικά σωστά τότε το "MIDI out" (από τον υπολογιστή στη κονσόλα) δουλεύει σωστά, αλλά όχι και το MIDI in (από την κονσόλα στον υπολογιστή)

Δοκίμασε και σε άλλο υπολογιστή κι αν στο κάνει και σε άλλο υπολογιστή τότε πήγαινε κατευθείαν για service / εγγύηση.
 

发表时间 Tue 28 Jun 16 @ 9:00 pm


(陈旧帖子或论坛版块会自动关闭)