快速登录:  

Forum: Greek Forum

话题: virtual dj 8 LE vs pro

由于该帖子已年深日久,可能包含陈旧过时或描述错误的信息。

lakis69PRO InfinityMember since 2011
Γεια χαρά!...έπαιζα πριν λίγο καιρό με το vdj7 pro και με έναν κοντρολερ της JB system controler 1 αλλά μου χάλασε...αγόρασα το controler numark mitrack 3 χωρίς κάρτα ήχου και μου έδωσε το vdj8 LA γιατί με το 7 δεν παίζει και αναγκαστικά πρέπει να παίξω με αυτό ή να αγοράσω το pro.... ψάχνω όμως να βρω της διαφορές του vdj8 LA με το pro και δεν βλέπω κάτι κάπου για το τι μπορώ να κάνω με το ένα και τι όχι...η ερώτηση μου είναι ,μπορώ να έχω το controle με το vdj8 LA και να παίζω με την κάρτα ήχου traktor audio 2 όπως έπαιζα με το vdj7 pro? και δευτερων...τα cue και της playlist μου που ειχα στο vdj7 pro πρέπει να της ξανά κάνω στο vdj8 LA από την αρχή?......ρωτάω γιατί δε το έχω εγκαταστήσει ακόμα γιατί φοβάμαι μην γίνει καμιά βλακεία και τρέχω.
 

发表时间 Mon 30 May 16 @ 3:39 pm
Κατ' αρχήν:
Αν το 7 PRO που έχεις είναι γνήσιο και όχι σπασμένο τότε δικαιούσαι δωρεάν αναβάθμιση στο 8.1 PRO Infinity.

Δεύτερον:
Με την Mixtrack 3 που δεν έχει ενσωματωμένη κάρτα ήχου η έκδοση 8 LE σε αφήνει να χρησιμοποιήσεις άλλη κάρτα ήχου. Δηλαδή ΝΑΙ μπορείς να χρησιμοποιήσεις την Audio 2. Υπάρχει όμως ένας περιορισμός: Θα πρέπει το sound setup να είναι "Master+Headphones". Δηλαδή το ένα κανάλι της κάρτας ήχου θα το χρησιμοποιείς για να στείλεις ήχο στα ηχεία σου (ή ένα μίκτη) και το άλλο κανάλι για να συνδέεις τα ακουστικά. ΔΕΝ θα μπορείς να στείλεις τα 2 deck "χωριστά" στην κάρτα ήχου για να μιξάρεις με εξωτερικό μίκτη.

Τρίτον:
Όταν κάνεις εγκατάσταση το 8 LE και το τρέξεις τότε αυτό θα διαβάσει αυτόματα τα BPM και cue-points από το 7 και θα δημιουργήσει μια νέα βάση δεδομένων. Από το σημείο αυτό και μετά όμως οι δύο βάσεις θα είναι ανεξάρτητες. (Άλλη βάση θα χρησιμοποιεί το 7, και άλλη το 8)

Τέλος:
Η έκδοση LE είναι έκδοση περιορισμένων δυνατοτήτων. Οι περισσότεροι περιορισμοί αφορούν τον browser. Για παράδειγμα δεν μπορείς να κάνεις αναζήτηση, δεν έχεις Virtual / Filter Folders, δεν έχεις playlist κτλ.
 

发表时间 Mon 30 May 16 @ 6:01 pm
lakis69PRO InfinityMember since 2011
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση!!....το έκανα εγκατάσταση και ενώ έπαιζε κανονικά μαζί και με την κάρτα ήχου έχοντας τα δυο κανάλια ξεχωριστά σε l,r,μετά από 10 λεπτά μου έβγαλε μήνυμα ότι δεν μπορώ να το δουλέψω άλλο και πρέπει να δώσω 99 δολάρια για να αγοράσω την εκδοσή LA....πια εκδοσή? αφού το LA δεν είναι μέσα στο πακέτο με το κροντολερ? επειδή το προηγούμενο πρόγραμμα μου το είχε πουλήσει ένα παιδί που μου είπε ότι άλλαξε πρόγραμμα γιαυτό το δίνει,νόμιζα ήταν αγορασμένο ,ετσι μου είχε πει αλλά αποδείχτηκε μετά σπασμένο....αν αγοράσω το vdj8 pro αυτό το la Που έχω δεν λειτουργεί σαν εκ πτωτικό κουπόνι?...όσο για τα cue και pleylist μου τα διαβάζει μια χαρά δεν χάθηκαν!!..
 

发表时间 Mon 30 May 16 @ 6:42 pm
 

发表时间 Mon 30 May 16 @ 6:58 pm
lakis69PRO InfinityMember since 2011
οκ ευχαριστώ!!
 

发表时间 Mon 30 May 16 @ 6:59 pm
lakis69PRO InfinityMember since 2011
το έλυσα το πρόβλημα μου ,πήρα στο κατάστημα που αγόρασα τον κοντρολερ και είδα ότι είχα κάνει λάθος όταν κατέβασα το πρόγραμμα και αντί για το ΛΕ κατέβασα το φρεε....τώρα αν μου επιτρέπετε θέλω να κάνω μια άλλη ερώτηση.....το δούλεψα το πρόγραμμα και με σύγκριση το 7 το 8 είναι υπέροχο! όμως παρατήρησα κάτι ,όταν κλείνω το πρόγραμμα και το ξανά ανοίγω, μου έχει κρατημένα όλα τα τραγούδια και την playlist όπως τα άφησα πριν κλείσω το πρόγραμμα....αυτό δεν αλλάζει? και μια ακόμα ερώτηση...το εφέ του flatzer στο 8 δεν είναι πολύ ωραίο ,μπορώ να προσθέσω του 7?
ευχαριστώ και συγνώμη αν έγινα κουραστικός!
 

发表时间 Thu 02 Jun 16 @ 2:24 am
djdadPRO InfinityDevelopment ManagerMember since 2005
Yparxei ena setting sta Advanced Options me onoma SavePlaylist. Valto sto No
Na ksereis omws oti ta Settings den einai diathesima sin LE version, para mono kata ti diarkeia twn 30 imerwn tis Trial. Meta tis 30 meres ta Settings tha gyrisoun sta Default values, opote kai i rythmisi pou tha kaneis tha xathei.

Gia to Flanger, den to exw dokimasei, alla prospathise na metonomaseis to Flanger.dll px se Flanger7.dll apo to /Plugins/SoundEffects (prepei na exeis egkatestimeni tin 7 i na metafereis to dll apo allo ypologisti)
 

发表时间 Thu 02 Jun 16 @ 5:39 am
lakis69PRO InfinityMember since 2011
οκ ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση σας! νομίζω ότι δεν έχω άλλες απορίες και ότι δε θα σας ξανά ενοχλήσω!!
 

发表时间 Thu 02 Jun 16 @ 7:13 pm


(陈旧帖子或论坛版块会自动关闭)