快速登录:  

Forum: Greek Forum

话题: Epistrofi sto vdj 7

由于该帖子已年深日久,可能包含陈旧过时或描述错误的信息。

ginosPRO InfinityMember since 2004
Καλημερα! Σημερα μετα απο ενα χρονο δουλειας με το vdj 8 αποφασισα ΜΕ ΛΥΠΗ να επιστρεψω στο vdj 7 για τους παρακατω λογους οι οποιοι ειναι λιγοι αλλα σημαντικοι για μενα!

α) Δεν με βολεψε ποτε το prelisten στην πλαινη πλευρα του skin λογω οτι μικραινει το παραθυρο του browser

β) Δεν με βολεψε ποτε ο τροπος search των τραγουδιων που οταν κλικαρα πχ να ψαξει Rolling stones και μετα παταγα πχ drive για να μου δειξει στο ενα κλικ τι υπαρχει στον C και με το επομενο κλικ οτι υπαρχει στο D με πεταγε μια στην κατω και μια στην πανω μερια στο παραθυρο του browser με αποτελεσμα να εχει λιωσει το δαχτυλο μου απο το scroll για να ανεβαινω καθε φορα στην αρχη για να βρω αυτο που θελω!

γ) Για ενα διαστημα οπως ειχα γραψει σε προηγουμενο topic το vdj 8 crashare οταν παταγα το prelisten, To διορθωσαν οπως παρατηρησα μετα απο καιρο, αλλα επειδη μου το εκανε σε 3 εκδηλωσεις απανωτα, ψιλοξενερωσα και ειχα και αγχος για αρκετο καιρο μεχρι να καταλαβω οτι διορθωθηκε!

Αυτα εχω να σας πω! Σιγουρα αυτα μπορει να μην ειναι τιποτα για καποιους απο εσας, αλλα ο καθενας μας προσπαθει να κανει την δουλεια του με τον τροπο που τον εξυπηρετει καλυτερα! Ευελπιστω καποια στιγμη αν αλλαξει κατι απ ολα αυτα να ξαναγυρισω στο 8
 

发表时间 Tue 16 Jun 15 @ 4:11 am
djdadPRO InfinityDevelopment ManagerMember since 2005
a) Katalavainw. An kai den xrisimopoiw to prelisten, tha mporouses na zitiseis voitheia gia kapoio custom skin.

b) Dokimases me to setting KeepSortOrder se No ?
 

发表时间 Tue 16 Jun 15 @ 5:16 pm
ginosPRO InfinityMember since 2004
Ευχαριστω για την απαντηση! Σαφως και αλλαξα to keepsortoder σε Νο (Μου το ειχε πει ο phantom οταν εψαχνα λυση, δεν αλλαξε κατι ομως!) Σε γενικες γραμμες το vdj 8 ειναι αρκετα καλυτερο απο το vdj7 Αλλα αυτα τα σημεια που αναφερω ειναι σημαντικα για μενα! Φαντασου οτι παιζω με 17αρι laptop γιατι εχω κολημα (χωρις να εχω μυοπια, πρεβυοπια κλπ) Να βλεπω μεγαλη επιφανεια στον υπολογιστη μου, να μην στριμωχνω τιτλους comments, κλπ. γενικα ολα να ειναι ευδιακριτα! αυτο το πλαινο prelisten μου το χαλαει εντελως αυτο, και δεν βρισκω και skin που να μου το δινει κατω οπως το παλιο vdj. Το αλλο θεμα με το scroll ειναι τραγικο ρε φιλε, δεν ξερω που εξυπηρετει και το φτιαξανε ετσι, ξαφνικα απο την στιγμη που αλλαξα προγραμμα και πηγα στο 8 εγινα πιο αργος στο search σε σχεση με πριν. Στο 7 ακομα και 4sec πριν τελειωσει το τραγουδι εβρισκα αυτο που ηθελα το φορτωνα και το αλλαζα. Στο 8 με πεταγε στο κατω μερος του browser κ επρεπε να ανεβω πανω με το scroll να κανω chek sto drive που θελω, να πατησω να εμφανισει τα αποτελεσματα ξανα, και παλι δεν ηταν σιγουρο οτι θα βρω αυτο που ψαχνω! Οπως ανεφερα κ αρχικα, αν αλλαξει κατι απο αυτα σαφως κ θα ξαναγυρισω στο vdj 8
 

发表时间 Fri 19 Jun 15 @ 1:51 am
Υπάρχουν δύο εντολές πάντως που μπορούν να σε βοηθήσουν αν θες (στο θέμα του search)
browser_scroll 'top' και browser_scroll 'bottom'
Επίσης τα πλήκτρα home και end στο πληκτρολόγιο κάνουν την ίδια ακριβώς δουλειά.
 

发表时间 Fri 19 Jun 15 @ 4:10 am
Για το prelisten έχω δει κάποια skins να έχουν custom browser και να προσφέρουν το prelisten χωριστά (νομίζω δίπλα από το search) αλλά δεν θυμάμαι ποια ήταν.
 

发表时间 Fri 19 Jun 15 @ 4:12 am
ginosPRO InfinityMember since 2004
Ευχαριστω και παλι για την αμεση απαντηση κ το ενδιαφερον! Θα δοκιμασω τις εντολες που ειπες και θα δω! Αν πεσει το ματι σου σε καποιο απο τα σκιν που ειπες αν το θυμηθεις please κανε ενα post
 

发表时间 Fri 19 Jun 15 @ 5:59 am
ginosPRO InfinityMember since 2004
Μπορεις μηπως να μου πεις που γραφουμε αυτες τις εντολες που ειπες browser_scroll 'top' και browser_scroll 'bottom' ???
 

发表时间 Thu 25 Jun 15 @ 2:27 am
djdadPRO InfinityDevelopment ManagerMember since 2005
Settings-->Controllers
Epilegeis to Keyboard (pliktrologio) apo tin lista sto panw meros.
Kaneis ena klik me to pontiki sto mikro koutaki pou leei "Key Learn"
Patas ena plikto sto pliktrologio pou theleis na xrisimopoeis gia auti ti leitourgia.
Emfanizetai stin lista po katw. To epilegeis.
Grafeis to pedio "action" tin entoli pou theleis.
Etoimos
 

发表时间 Thu 25 Jun 15 @ 2:57 am
ginosPRO InfinityMember since 2004
Ευχαριστω για την συντομη απαντηση, αν και αυτο το ηξερα, νομιζα οτι επρεπε να μπει καπου αλλου η εντολη! Ομως το προβλημα μου δεν ειναι αυτο, Θα σου πω ακριβως τι θελω να κανω μηπως μου βρεις λυση. στο pc μου εχω 2 partitions C & D θελω οταν παταω την επιλογη disc να εμφανιζεται στο TOP τα αποτελεσματα του C. Οταν ξαναπαταω παλι disc να εμφανιζεται στο ΤΟP (δηλ.κορυφη του browser) Τα αποτελεσματα του D οπως ακριβως και στο vdj7 Εδω στο 8 πατας disc s σε παει στο top, ξαναπατας και σε παει στο bottom!
 

发表时间 Thu 25 Jun 15 @ 4:23 am
ginosPRO InfinityMember since 2004
ΜΟΛΙΣ καταλαβα τι παιζει! για να γινει αυτο που θελω πρεπει να επιλεξω και να σκιασω το πρωτο αποτελεσμα του δισκου D και μετα να ξαναπατησω το disc για να βγαζει στην κορυφη παντα τα αποτελεσματα του D. οταν κανω αυτη την κινηση μετα πατωντας Disc βλεπω παντα στην κορυφη του browser αποτελεσματα C ή D.
Aν αφησω σκιασμενο καποιο track απο το C Σε πεταει στη μεση η και στον πατο του browser. Απλα στο vdj7 δεν χρειαζοταν αυτη η κινηση!
 

发表时间 Thu 25 Jun 15 @ 4:33 am
ginosPRO InfinityMember since 2004
ΤΖΙΦΟΣ! παλι τα ιδια! HELP μου εχει σπασει τα νευρα!
 

发表时间 Thu 25 Jun 15 @ 4:36 am
Ερώτηση: Την επιλογή "keepSortOrder" την έχεις βάλει στο "NO" ???

Σε ξαναρωτάω γιατί παρόλο που είπες οτι την έχεις αλλάξει η συμπεριφορά που περιγράφεις συμβαίνει μόνο με το keepSortOrder στο YES
 

发表时间 Fri 26 Jun 15 @ 1:08 am
ginosPRO InfinityMember since 2004
Το ξανακοιταξα! Αλλαγμενη σε Νο ειναι!
 

发表时间 Sun 28 Jun 15 @ 6:57 am


(陈旧帖子或论坛版块会自动关闭)