快速登录:  

Forum: Greek Forum

话题: PIONEER DDJ ERGO

由于该帖子已年深日久,可能包含陈旧过时或描述错误的信息。

grpilotPRO InfinityMember since 2002
Καλησπέρα,
έχω τον PIONEER DDJ ERGO και δεν έχω δυνατό ήχο έξω στα ηχεία, ενώ κάποιες φορές
που συνδέομαι μέσω μίκτη που έχει και προενίσχυση ακούγεται τέλεια!
Πως μπορώ να έχω αντίστοιχο ήχο χωρίς μίκτη με προενίσχυση?
 

发表时间 Mon 16 Mar 15 @ 5:05 am
Κάθε μηχάνημα έχει την δική του "μέγιστη ένταση εξόδου" και κάθε ηχοσύστημα κανονικά ρυθμίζεται με βάση την αναμενόμενη στάθμη σήματος ανάλογα με τον διαθέσιμο εξοπλισμό.

Λύσεις υπάρχουν, αλλά καμία δεν είναι εύκολη και μαγική.

Να κάνεις τον controller σου να παίζει πιο "δυνατά" δεν γίνεται, επομένως πρέπει να δεις αν μπορείς να "αλλάξεις" ρυθμίσεις στο ηχοσύστημα που παίζεις. Αν παίζεις κάπου μόνιμα αυτό ίσως να είναι εύκολο και εφικτό.
Αν παίζεις σαν guest σε διάφορα μαγαζιά τότε μάλλον ξέχνα το καθώς ακόμα κι αν υπάρχει τεχνικός ήχου δεν θα μπεί στην διαδικασία να αλλάξει προενίσχυση στο equalizer, το crossover ή τον processor μόνο και μόνο για να ακούγεται η κονσόλα σου πιο δυνατά...

Και πριν κατηγορήσουμε την ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ κονσόλα οτι δεν βγάζει δυνατό σήμα, θα ήθελα να σε ενημερώσω οτι το πρόβλημα στην παραγματικότητα έχει τις ρίζες του στις κονσόλες που βγάζουν πολύ δυνατό σήμα και στους dj που έχουν την τάση να παίζουν με τους μίκτες στα κόκκινα.

Σε όλα τα μεγάλα και σοβαρά club η προενίσχυση του κεντρικού ηχοσυστήματος (eq/crossover/processor) είναι ΑΡΝΗΤΙΚΗ. Δηλαδή μειώνουν την ένταση του ήχου! Κι αυτό το κάνουν για να προστατέψουν το ηχοσύστημα από τον βανδαλισμό του να παίζεις με +12db στην έξοδο ένος DJM-900 που ούτως ή άλλως βγάζει υπερβολικά δυνατό σήμα στην έξοδο.
Οπότε μειώνοντας την προενίσχυση για να μην καούν ηχεία και να μην φτάνουν εύκολα οι ενισχυτές στα όρια τους, μια "κανονική" κονσόλα φαντάζει αδύναμη σε ισχύ καθώς δεν φτάνει τόσο ψηλά όσο υπέθεσε ο τεχνικός κατά το στήσιμο του ηχοσυστήματος.
Αν η προενίσχυση ήταν ουδέτερη (ούτε θετική ούτε αρνητική) σε ένα καλοκουρδισμένο ηχοσύστημα τότε θεωρητικά όλες οι κονσόλες θα έβγαζαν την ίδια ακριβώς ένταση και το ηχοσύστημα θα απέδιδε τα μέγιστα των δυνατοτήτων του στα 0dbU/0dbA τιμή που όλες οι κονσόλες φτάνουν εύκολα πριν αρχίσουν τα κόκκινα λαμπάκια... ;)
 

发表时间 Mon 16 Mar 15 @ 6:13 am
VenopHome userMember since 2015
Καλησπέρα έχω μια ερώτηση έχω την Pionier ergo k και χρησιμοποιώ το Traktor le 2 θα ήθελα να χρησιμοποιήσω και το vdj 8 το ποιο έχω πάνω στο Mac η ερώτηση μ είναι λιγο απλή...ανοίγω το vdj8 και μου λέει τα κλασικά οτι η κονσόλα θα παίζει μόνο για 10 λεπτά Εκτως αν έχω κάποιο key για το le 2 βάζω τον κωδικό αλλα δεν μου τον δέχεται τι μπορω να κανω;
 

发表时间 Fri 17 Apr 15 @ 8:29 am
Μην κάνεις την ίδια ερώτηση 2 και 3 φορές...
Σου απάντησα ήδη σε άλλο νήμα
 

发表时间 Sat 18 Apr 15 @ 7:14 am
VenopHome userMember since 2015
Συγνωμη απλά έχω μπερδευτεί με το σάιτ για αυτο είναι εύκολο να μ
Ξανά απαντήσεις 1000 συγνωμη
 

发表时间 Sat 18 Apr 15 @ 1:42 pm
 

发表时间 Mon 20 Apr 15 @ 2:15 am


(陈旧帖子或论坛版块会自动关闭)