快速登录:  

Forum: Greek Forum

话题: pioneer ddj-sr

由于该帖子已年深日久,可能包含陈旧过时或描述错误的信息。

καλησπερα θα ηθελα τη γνωμη σας για την συγκεκριμενη κονσολα!!!!!!!
 

发表时间 Fri 19 Dec 14 @ 11:51 am
ChreecePRO (OEM)Member since 2014
Γενικά για να είμαι αντικειμενικός πριν πω την γνώμη μου θα με ενδιέφερε το επίπεδο σου ως DJ καθώς και τι θέλεις να κάνεις με την κονσόλα.
Αν την έχεις μόνο για μείξη και κανένα εφέ (δηλαδή παίζεις σε κάποιο μικρό Bar) τότε υπάρχουν επίσης φθηνότερες, ποιοτικές λύσεις...
Αν δεν είναι θέμα τα χρήματα και σε ενδιαφέρει να παίζεις με Hot Cues, Samples, Rolls κτλ. τότε για 2 decks είναι καλή λύση.
Αν σου φαίνονται δυσνόητα τα ανωτέρω τότε δεν είναι για σένα η κονσόλα...
Ελπίζω να βοήθησα :)
 

发表时间 Fri 19 Dec 14 @ 12:06 pm
Καλημερα φιλε μου και σε ευχαριστω που απαντησες οχι δεν ασχολουμαι επαγγελματικα δουλευω π.σ.κ σε ενα cafe και εχω σχεδον τρια χρονια που ασχολουμαι με διαφορα events (γαμους,party κ.τ.λ)απλα να σου πω την αληθεια ειχα την pioneer xdj-r1 και εχω δυνοπαθησει απο την μερα που την πηρα και απλα θελω να την διωξω!!!!!
 

发表时间 Sat 20 Dec 14 @ 12:54 am
ChreecePRO (OEM)Member since 2014
Η κονσόλα της Numark, Mixtrack Quad μου άρεσε σαν υλοποίηση για την τιμή της... Για την δουλειά που την χρειάζεσαι είναι υπεραρκετή και αν μάθεις να την χρησιμοποιείς στο 100% της, θα ανέβεις επίπεδο... Κι όλα αυτά με τα μισά λεφτά από την SR...
(Σημείωση: είναι προσωπική μου γνώμη και αμερόληπτη καθότι δουλεύω μόνο με Pioneer...)
 

发表时间 Sun 21 Dec 14 @ 6:36 pm
καλημερα φιλε μου σου ειχα πει για την pioneer xdj -r1 την παρελαβα απο το service ευτυχως για'μενα οντως ειχε θεματα για αυτο και σου ειπα οτι εχω δυνοπαθησει και μου αντικατεστησαν ολο το λειτουργικο της και δεν παιζεται το μηχανημα(αντιμετωπιζα πολλα προβληματα οταν την πρωτοπηρα αλλα τωρα τελος καλο ολα καλα)
επειδη δεν τιθεται θεμα οικονομικο σκεφτομαι να παρω και αλλη μια xdj-r1 θελω να εχω το κεφαλι μου ησυχο(καταλαβαινεις)!!!!!!
Τωρα το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι το εξης και αν μπορεις να με βοηθησεις θα το εκτιμησω παρα πολυ εχω δυο εξωτερικους WD 500GB ο καθενας εχω μεσα 40GB μουσικη ξενα και ελληνικα ολα με κατηγοριες απλα χρησιμοποιω τον ενα μονο δισκο τον αλλον τον εχω σαν backup,το θεμα που αντιμετωπιζω ειναι το εξης σε καθε φακελο δεν εχω την ιδια ποσοτητα αρχειων εννοω π.χ εχω στα ξενα dance φακελο με 1.80GB σε φακελο με rnb εχω 4.00GB το ιδιο και στα ελληνικα ειναι λογικο φανταζομαι να εχεις 5000 αρχεια για παραδειγμα σε ενα φακελο και το προγραμμα να κολλαει και αλλο να εχεις 500 αρχεια και να τρεχει καλυτερα απο το search οταν ψαχνεις κατι,πως θα διορθωσω αυτο το προβλημα στους δισκους μου αν ειναι να μοιρασω τη μουσικη σε ολους τους φακελους με 500 αρχεια θα γεμισω υποφακελους(ενας χαμος)τι προτεινεις εσυ οτι ειναι καλυτερο+να παιζω με τους εξωτερικους δισκους μουσικη να φορτωσω μουσικη στο laptop?????
τα laptop που εχω ειναι HP I7 8GB ΜΝΗΜΗ 64BIT WINDOWS 8.1 ιδια και τα δυο!
σε ευχαριστω!!!!
 

发表时间 Mon 22 Dec 14 @ 1:11 am
ChreecePRO (OEM)Member since 2014
Καταλληλότεροι να απαντήσουν στην ερώτηση σου, είναι οι υπάλληλοι της Atomix και όχι εγώ... :)
 

发表时间 Mon 22 Dec 14 @ 1:24 pm
Η αναζήτηση γίνεται στη βάση δεδομένων XML του προγράμματος και έτσι δεν παίζει ρόλο πόσα αρχεία έχεις μέσα σε κάθε φάκελο.
Παρόλα αυτά παίζει ρόλο όταν κάνεις περιήγηση, δηλαδή όταν ανοίγεις - κλείνεις τους φυσικούς φακέλους στο δίσκο.
Δεν υπάρχει κάποιο φυσικό όριο στο πόσα τραγούδια να βάζεις ανά φάκελο, αλλά εμείς γενικά προτείνουμε να μην ξεπερνούν τις 2-3 χιλιάδες.
Οπότε αν έχεις ένα φάκελο με 5000 τραγούδια, ναι, καλό θα είναι να τον "σπάσεις" στα δύο.
Επίσης πέρα από το "τεχνικό" κομμάτι καλό θα είναι να τον σπάσεις και για πρακτικούς λόγους καθώς φαντάζομαι οτι το να βρεις ένα τραγούδι μέσα σε μια λίστα 5000 δεν είναι και εύκολη υπόθεση.

Προσωπικά θα σου πρότεινα να βρεις ένα λογικό τρόπο να αποδομίσεις τον φάκελο σου ώστε και λιγότερα αρχεία να έχεις, και να μπορείς έυκολα να βρεις τα αρχεία σου.
Με λίγα λόγια μπορείς να χρησιμοποιήσεις κρητήρια όπως το μουσικό γένος των τραγουδιών (house, rnb, rock κτλ), την χρονολογία κυκλοφορίας, το tempo κτλ για να "σπάσεις" τον φάκελο. Έτσι θα καταλήξεις με μικρότερους φακέλους και πιο οργανωμένη δισκοθήκη.
 

发表时间 Tue 23 Dec 14 @ 12:52 am
καλημερα phantom και σε ευχαριστω παρα πολυ για τις συμβουλες σου,οντως ειναι θεμα τους εχω παραφορτωμενους τους φακελους μου και πιστευω κατι ψιλοκολληματα οφειλονται σε αυτο και μονο!!!
Σε ευχαριστω και παλι!
 

发表时间 Tue 23 Dec 14 @ 12:58 am


(陈旧帖子或论坛版块会自动关闭)