登录:     

Forum: Greek Forum

Topic: MUSIC is the answer !! Προτάσεις σας άρεσε κάτι ? Γράψτε το εδω.. - Page: 71

由于该帖子的部分内容已年深日久,可能包含陈旧过时或描述错误的信息。

Apopsis oraia ta eipes. (otan les oti kaneis loopes me pikap ennoeis to beatjuggling?)
Ontos, stin Ellada ektos apo tous DJs kai ligous "arrwstous" pou kseroun na ektimoun 5 pragmata, oloi 8a to 8eorousan kourastiko kai 8a kseneronan.
Aledjo de nomizo oti o opoiosdhpote mporei na to proetoimasei kai na to kanei... To oti ksereis 8eorhtika pos ginetai de shmainei oti mporeis k na to kaneis. Prosopika toulaxiston, an mporousa na paikso 10 lepta etsi full, 8a eixa kseperasei ton eafto mou.

http://www.youtube.com/watch?v=-eCoP9oSfrc
ki edo to exei etoimasei apo prin, alla de shmainei oti to kanei o ka8enas...

^akrivws

An paizete to "ola afta pou fobamai" Apopsis vs Alkistis, aksizei na samplarete ligo ap to acappela tou "not afraid" tou Eminem. Me ligo allagh sto key tou "Not Afraid" tairiazei omorfa to "ola afta pou fobamai... I'm not Afraid..."

DjTribal A wrote :
An paizete to "ola afta pou fobamai" Apopsis vs Alkistis, aksizei na samplarete ligo ap to acappela tou "not afraid" tou Eminem. Me ligo allagh sto key tou "Not Afraid" tairiazei omorfa to "ola afta pou fobamai... I'm not Afraid..."

egw perimenw akoma na to anebasei o apopsis kapoy!

hmm... ego apo utube to katebasa (btw, Apopsis an exeis problhma me tipota copyrights mou les k to dior8ono).

Copyrights k malakies....Euxaristw 8a prepe na leei pou paizeis kai to tragoudi p eftia3e... :P plaka kanw,apla einai vlakia auto me ta copyrights p leme,apo tn stigmh p anevainei youtube kai zippyshare to tragoudi dn uparxei periptwsh na mn paraviastoun kai auto to 3eroun oloi!

apla kapoioi bgazoun to psomi tous apo afto k to utube einai o pio kalos tropos gia diafimish. K ap ti stigmh pou einai utube an to baleis se kalo hxosusthma einai polu pi8ano akoma k ena afti pou den einai ekpaidebmeno na niwsei tin xamilh poiothta hxou tou. Eno agorasmeno wav h estw kalo mp3 akougetai alliws... Anyway mh ta leme afta ksana k ksana :D :P

vlakasman wrote :
Copyrights k malakies....Euxaristw 8a prepe na leei pou paizeis kai to tragoudi p eftia3e... :P plaka kanw

An to pame etsi kai h Protopsalti eprepe na mou parei tilefono na mou pei eyxaristo pou ekana remix sto tragoudi ths... kai o Nickelback na parei tin protopsalti pou ekane thn diaskeyh... kai ego plaka kanw...

djsadim wrote :
DjTribal A wrote :

egw perimenw akoma na to anebasei o apopsis kapoy!

ok.. eimai gnostos ksexasiarhs...

Parte to LINK se 320 kbps -
http://www.mediafire.com/?pk5x83b3yvcfura

kai ksexasiaris kai tempelis tha lega..xaxax kane kana remix re Giwrgo. Apo ton Myrwna Strati exeis na kaneis.

djdad wrote :
kai ksexasiaris kai tempelis tha lega..xaxax kane kana remix re Giwrgo. Apo ton Myrwna Strati exeis na kaneis.

gia na kanis ena remix mpampi pano apo ola 8a prepei na exeis empneusi (gia na ginei sosto) opote o dimioyrgos den prepe na piezetai.
ektes epeza se ena party (home) kai pezontas to remix tis protopsalti (apo youtoube) mia kai ta hxeitika to epetrepan (home party hpame)
aresai poly sto kosmo.
(o apopsis argeise mia mera) lol.
apopsis eyxaristw gia to dl

poli orea ta song idika to proto k to deutero..

Mhpws exei kaneis link gia ta nea tragoudia twn otherview?

@aledjo: Se euxaristw polu gia to link....alla epsaxna kati se tzabe version :P

70%