快速登录:  

Forum: Greek Forum

话题: Πρόβλημα με το virtual dj
Καλησπέρα στην ομάδα. Εδώ και 10 μέρες περίπου παίζω με το virtual dj pro και με την κονσολα traktor s3(εξωτερικη τροφοδοσια ρευματος και οχι μεσα απο το λαπτοπ) αλλα και χωρις την κονσολα (ποντικι ουσιαστικα) και γινονται καποιες μικρες αλλα αρκετες διακοπες στον ηχο (πχ για 1 δευτερολεπτο) αλλα ειναι αρκετα συχνες. Το λαπτοπ μου ειναι MacBook pro 2017 (Catalina). Επισης το virtual dj ειναι απο το επισημο σαιτ και γινεται πληρομη αυτου καθε μηνα!! Μπορει να βοηθησει καποιος στο προβλημα μου. Ακομα να σημειωθει οτι η μπαταρια του MacBook εχει βγαλει προβλημα και χρειαζεται αμεσα service αλλα δεν ξερω ποσο επειρεαζει αυτο διοτι οταν παιζω παντα ειναι σε ρευμα (φορτιζει) . Ευχαριστω εκ των προτερων!!
 

发表时间 Thu 25 Jan 24 @ 6:51 pm
Δεν είμαι ο πιο ειδικός σε MAC, αλλά ναι, το πρόβλημα με την μπαταρία μπορεί να σου δημιουργεί γενικότερα προβλήμα(τα).

Ξέρω στα σίγουρα οτι σε υπολογιστές με Windows (ή ακόμα και σε Macbook με Bootcamp) η διαχείριση ενέργειας (το πότε η μπαταρία σου φορτίζει και πόσο) μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στο Latency και διακοπές στον ήχο.
Υποθέτω οτι κάτι παρόμοιο θα ισχύει (σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό) και στα MAC.
Στην τελική, χωρίς κονσόλα, παίζοντας μόνο από τα ηχεία του MAC, δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ προφανής λόγος να κάνει το πρόγραμμα διακοπή στον ήχο και μάλιστα "μεγάλη"
 

发表时间 Thu 25 Jan 24 @ 7:18 pm
Η αλήθεια είναι ότι αυτό άρχισα να το παρατηρώ από όταν δημιουργήθηκε το πρόβλημα με την μπαταρία. Λογικά αυτό θα είναι. Σε ευχαριστώ πολύ!!
 

发表时间 Fri 26 Jan 24 @ 11:11 am