快速登录:  

Forum: Greek Forum

话题: skin clone & playlist sort order
Ερώτηση 1

Ας υποθέσουμε οτι εχω ενα πολυπαραμετρικό skin (το GTS-2K21 πχ). Το έχω σεταρει όπως το θέλω, έχω φτιάξει τα custom buttons μου κτλ. Υπάρχει τρόπος να πάρω ενα κλώνο του skin όπως είναι σεταρισμενο και να το βάλω σε άλλο PC?

Ερώτηση 2

Υπάρχει τρόπος να σεταρω το sort order που εμφανίζετε ένα playlist στον browser ? To pl1 ας πούμε θέλω πάντα να εμφανίζετε με sort στα bpm και το pl2 θέλω πάντα να εμφανίζετε με τη σειρά που έβαλα τα tracks όταν το έφτιαχνα. Γίνετε;

Ερώτηση 3

Υπάρχει τρόπος να "κλειδωσω" το sort order στο compatible songs και να μην γίνετε reset κάθε φορά που κάνει refresh ?

 

发表时间 Thu 25 Jan 24 @ 8:30 am
1. Θα πρέπει να αντιγράψεις και το settings.xml καθώς οι "ρυθμίσεις" των skins αποθηκεύονται εκεί

2. Όχι. Μόνο σε Filter Folder.

3. Όχι.
 

发表时间 Thu 25 Jan 24 @ 8:37 am
PhantomDeejay wrote :
1. Θα πρέπει να αντιγράψεις και το settings.xml καθώς οι "ρυθμίσεις" των skins αποθηκεύονται εκεί



ναι αλλά στο settings.xml είναι όλες οι ρυθμίσεις του προγράμματος; σωστά; Εγώ θέλω να μεταφέρω το σκιν μου όπως είναι σεταρισμενο σε λαπτοπ άλλου συναδέλφου χωρίς να του χαλάσω τις ρυθμίσεις που έχει αυτός στο πρόγραμμα.
 

发表时间 Thu 25 Jan 24 @ 8:52 am
Τότε θα πρέπει να αντιγράψεις συγκεκριμένο τμήμα των ρυθμίσεων.
Ανοίγεις τις ρυθμίσεις, βρίσκεις τα πεδία "customButtons" και "VDJScriptGlobalVariables", αντιγράφεις τα περιεχόμενα τους σε ένα αρχείο TXT, και τα κάνεις επικόλληση στο "νέο" μηχάνημα.

Άλλος τρόπος δεν υπάρχει. Η μάλλον υπάρχει, ο ίδιος τρόπος, κάνοντας edit τα αρχεία XML που νομίζω είναι μάλλον πιο δύσκολο από ένα απλό copy/paste.

Σημείωση: Στο δεύτερο μηχάνημα ίσως χρειαστεί restart το VirtualDJ για να δει σωστά όλες τις μεταβλητές και να κάνει τις απαραίτητες αλλαγές στο skin
 

发表时间 Thu 25 Jan 24 @ 1:07 pm
PANOSVPRO InfinityMember since 2007
κανω hijack γιατι αναφερθηκε κατι που με ψιλοενδιαφερει αν καταλαβα καλα... φτιαχνω στο automix πεδιο (με βολευει γιατι πανω αναγραφει total time) μια λιστα... οταν τελειωσω φτιαχνω μια καινουρια κενη playlist και τα κανω copy με drag n drop ολα τα κομματια. Το θεμα μου ειναι πως οταν ανοιξω το προγραμμα ξανα μου τα βγαζει ανακατα...υπαρχει τροπος να τα δειχνει οπως τα σωζω αρχικα?
 

发表时间 Thu 25 Jan 24 @ 3:48 pm
PANOSV wrote :
κανω hijack γιατι αναφερθηκε κατι που με ψιλοενδιαφερει αν καταλαβα καλα... φτιαχνω στο automix πεδιο (με βολευει γιατι πανω αναγραφει total time) μια λιστα... οταν τελειωσω

...πατάω το μικρό στρογγυλό κουμπί πάνω δεξιά και πατάω αποθήκευση. Δίνω ένα όνομα και είμαι έτοιμος.

Αν όταν φορτώσω τη λίστα είτε στο κυρίως παράθυρο είτε στο automix δεν μου την δείχνει σωστά κάνω δεξί κλικ πάνω στις επικεφαλίδες του Browser και επιλέγω επαναφορά αρχικής ταξινόμησης (Reset Sort Order)
Αν θέλω, για μεγαλύτερη ευκολία, ενώ έχω επιλεγμένη μια playlist στον browser επιλέγω να εμφανίζεται και η στήλη "Ταξινόμηση" (order)
Έτσι μπορώ κάνοντας κλικ πάνω της να επαναφέρω την αρχική ταξινόμηση, ή ακόμα και να την αναστρέφω.
 

发表时间 Thu 25 Jan 24 @ 4:42 pm
PANOSVPRO InfinityMember since 2007
πωπωπω ποσο χαζος αισθανομαι τωρα.. σε ευχαριστω παρα πολυ!!
 

发表时间 Fri 26 Jan 24 @ 2:49 pm