快速登录:  

Forum: Greek Forum

话题: Μεταφορά μουσικής μέσα από το προγραμμα
Καλησπέρα, καθώς έψαξα το φόρουμ ειδα ότι εάν πας στον φάκελο πάνω και πατήσεις σεξι κλικ θα σου βγάλει αντιγραφή σε…
Οι δικές μου λίστες είναι φτιαγμένες με το κόκκινο χρωμα(δηλαδή όλα τα φακελάκια είναι κόκκινα) δεν μου δίνει την επιλογή αυτή παρά μόνο cntrl A μέσα στον φάκελο με τα αρχεία για μετακίνηση σε
Θα μείνουν play count κτλ έτσι η όχι;
 

发表时间 Mon 10 Oct 22 @ 12:58 pm
Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις;
 

发表时间 Tue 11 Oct 22 @ 3:49 pm
1/ Θέλω να μεταφέρω όλους του φακέλους όπως τους έχω φτιάξει μέσα στο προγραμμα σε εξωτερικό για να το μεταφέρω στο νέο λαπτοπ, έτσι ώστε να μην χαθούν playcount, cues χρώματα κτλ..
2/ Επίσης εάν έχει ακριβώς την ίδια ονομασία ο σκληρός θα τα διαβάζει κανονικά;
3/ εάν μεταφέρω και όλον τον φάκελο από τα έγγραφα στο νέο λαπτοπ θα παραμείνουν όλα ως έχουν;
 

发表时间 Fri 14 Oct 22 @ 1:56 pm
Οι κόκκινοι φάκελοι είναι "λίστες"
Φυσικά και μπορείς να αντιγράψεις τα τραγούδια τους κάπου, αλλά δεν ξέρω αν για αυτο που θες να κάνεις αυτή είναι η καλύτερη λύση.
Αν έχεις το ίδιο τραγούδι (που βρίσκεται σε μία θέση στο σκληρό σου δίσκο) σε 4-5 λίστες και κάνεις αντιγραφή με την διαδικασία που λες, θα βρεθείς με 4-5 διαφορετικά αντίγραφα του ίδιου τραγουδιού.

Ο σωστός τρόπος για να κάνεις αυτό που θες είναι να αντιγράψεις όλους τους ΦΥΣΙΚΟΥΣ φακέλους από τον υπολογιστή στον εξωτερικό δίσκο, όπως ακριβώς είναι τώρα.
Έτσι θα έχεις όλα σου τα αρχεία.
Αν η αντιγραφή γίνει σωστά (δηλαδή αν όλοι οι φάκελοι βρίσκονται στην ίδια θέση που βρίσκονταν και πριν με εξαίρεση το γράμμα του δίσκου) τότε είναι αρκετά εύκολο να αντιγράψεις και τις λίστες (κόκκινοι φάκελοι)

Γράψε μας λίγο πιο αναλυτικά που βρίσκονται τώρα τα κομμάτια σου (δώσε 2-3 παραδείγματα διαδρομής αρχείων) και που θες να πάνε όταν τελειώσει όλη αυτή η διαδικασία, για να σου δώσουμε πιο αναλυτικές οδηγίες.
 

发表时间 Sat 15 Oct 22 @ 9:11 am