快速登录:  

Forum: Greek Forum

话题: Lag με το ποντίκι
lakis69PRO InfinityMember since 2011
Έχω έναν mac pro 2017 και σήμερα παρατήρησα ότι όταν μετακινώ πάνω κάτω με τα δύο δάκτυλα το ενσωματωμένο ποντίκι που έχει το λπατοπ ( το τετράγωνο δεν θυμάμαι πώς λέγεται) για να διαλέξω τραγούδι, τότε κολλάει η κυματομορφη αλλα και ο κύκλος του jog από το πρόγραμμα αλλα χωρίς να κολλάειτο τραγούδι, παίζεικανονικά... αυτό το κάνει και όταν πάω να διαλέξω τραγούδια από την playlist... δεν έχω συνδεδεμένο τον κοντρολερ.. βάζω τα ακουστικά στον mac και παίζω απλά με το ποντίκι... τι μπορεί να παίζει?
 

发表时间 Wed 09 Jun 21 @ 2:31 am
Δοκίμασε να ενεργοποιήσεις την επιλογή experimentalUseMetal
 

发表时间 Wed 09 Jun 21 @ 7:15 am
lakis69PRO InfinityMember since 2011
OK boos bone! Εντάξει είναι τώρα! Καινούργιο ήταν αυτό? Γιατί νομίζω έγινε αυτό μετά από την αναβάθμιση που έγινε.
 

发表时间 Wed 09 Jun 21 @ 1:33 pm
Η ρύθμιση experimentalMetal υπάρχει εδώ και πολύ καιρό για τα MAC και αν δεν κάνω λάθος είναι πλέον και η προεπιλογμένη ρύθμιση σε νέες εγκαταστάσεις.
Χρησιμοποιεί πιο καινούργια γλώσσα (Metal) για να μιλάει στο λειτουργικό που σχηματίζει τα γραφικά (η προηγούμενη γλώσσα ήταν το xWidgets αν θυμάμαι το όνομα σωστά)

Πάντως σαν ρύθμιση υπάρχει από την καθώς υποστηρίχθηκαν τα Catalina, οπότε όχι δεν έχει να κάνει με κάτι πρόσφατο.
 

发表时间 Wed 09 Jun 21 @ 3:56 pm
lakis69PRO InfinityMember since 2011
Αχα! Οκ .. οποτε δε θα το είχα προσέξει ότι το έκανε αυτό το lag από την αρχή . Οκ ευχαριστώ πάντως όλα οκ τωρα
 

发表时间 Wed 09 Jun 21 @ 4:03 pm
lakis69PRO InfinityMember since 2011
Εμφανίστηκε κάτι που δεν ξερω αν έγινε μετά από αυτό που μου είπες να επιλέξω η είναι κάτι άλλο... οταν φορτώνω τραγούδι στην αρχή του τραγουδιού εμφανίζει μια καθετί παύλα όπως σαν να επιλέγω cue αλλα δεν είναι cue... μοιάζει σαν να μου δείχνει αυτή η γραμμή από που ξεκινάει το τραγούδι.

Και παρατήρησα και κάτι άλλο... εκεί που ανάβουν τα λαμπάκια του εκουαλαιζερ ,που δείχνει την ένταση του τραγουδιού.. στην μέση του μικτή δηλαδή... έχει μια μικρή κόκκινη τέλεια αλλα είναι έξω από το εκουαλαιζερ. Μήπως αυτό που επέλεξα μου χάλασε τα γραφικά?
 

发表时间 Sat 12 Jun 21 @ 3:03 am
Αυτό συνήθως εμφανίζεται όταν έχεις το experimentalSkinEngine στο yes και είναι στα πράγματα που βρίσκονται στην λίστα αναμονής για να διορθωθούν.
 

发表时间 Sun 13 Jun 21 @ 8:50 pm
lakis69PRO InfinityMember since 2011
Δεν κατάλαβα τι ακριβώς εννοείς... το έβαλα στο yes... η κόκκινη κουκίδα εξαφανίστηκε αλλα η γραμμές που είναι σαν cue ακόμα σε κάποια τραγούδια Εμφανίζεται.. με μπερδεύει γιατί νομίζω ότι ακόμα εκεί ξεκινάει το cue ... πως βγαίνει αυτό υπάρχει τρόπος?
 

发表时间 Sun 13 Jun 21 @ 11:27 pm
lakis69PRO InfinityMember since 2011
lakis69 wrote :
Δεν κατάλαβα τι ακριβώς εννοείς... το έβαλα στο yes όταν μου είπες να το βάλω με το πρόβλημαπου είχα με το lag όπου διορθώθηκεαυτό!... η κόκκινη κουκίδα εξαφανίστηκε αλλα η γραμμές που είναι σαν cue ακόμα σε κάποια τραγούδια Εμφανίζεται.. με μπερδεύει γιατί νομίζω ότι ακόμα εκεί ξεκινάει το cue ... πως βγαίνει αυτό υπάρχει τρόπος?


 

发表时间 Sun 13 Jun 21 @ 11:28 pm
Άλλο πράγμα η experimentalUseMetal και άλλο πράγμα η experimentalSkinEngine.
Βάλε το experimentalSkinEngine στο OFF
 

发表时间 Mon 14 Jun 21 @ 6:19 am
lakis69PRO InfinityMember since 2011
Οκ το έκανα ήταν στο αυτόματο και το εναβαλα στο όχι... νομίζω ότι είναι εντάξει τώρα δεν βγάζει αυτές της γραμμές στα τραγούδια.. ευχαριστώ
 

发表时间 Tue 15 Jun 21 @ 1:34 am