快速登录:  

Forum: Greek Forum

话题: Virtual Dj + DJM-750Mk2 + CDJ-850

由于该帖子已年深日久,可能包含陈旧过时或描述错误的信息。

Από την λίστα υποστηριζόμενων συσκευών, είδα ότι υποστηρίζονται και οι 2 συσκευές. Βέβαια, στην λίστα αναφέρεται ο DJM-750 και όχι ο DJM-750Mk2, αλλά πιστεύω ότι ο mapper είναι ο ίδιος. Σωστά?

Από κει και πέρα: Συνδέω τα δύο CDJ-850 μέσω link πάνω στον DJM-750Mk2 και τον DJM-750Mk2 μέσω USB στο laptop ή κάθε συσκευή μέσω USB ξεχωριστά? Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να προσέξω - έχω υπόψη μου κάτι, όπως π.χ. θα χρειαστώ drivers ή δεν απαιτείται τίποτα (plug & play)?
 

发表时间 Thu 19 Mar 20 @ 7:21 am
1) Όχι, ο 750ΜΚΙΙ δεν υποστηρίζεται (plug & play). Αλλά αν τον έχεις/σκέφτεσαι να τον πάρεις τότε τον υποστηρίζουμε εύκολα με μια συνεδρία μέσω TeamViewer

2) Όχι το "LINK" δεν δουλεύει έτσι. Το LINK πρόκειται στην ουσία για ένα file server που μοιράζει τα αρχεία μεταξύ των συνδεδεμένων συσκευών.
Αυτό που αναφέρεις το κάνει μόνο η σειρά NXS2, και μόνο όταν έχεις σαν μίκτη τον DJM-900NXS2.
Οπότε θα χρειαστεί να συνδέσεις κάθε USB πάνω στον υπολογιστή.

Υ.Γ.: Ακόμα και στη σειρά NXS2 προς το παρών το VirtualDJ δεν υποστηρίζει το "LINK" για σύνδεση όλων των συσκευών μέσω ενός καλωδίου USB.
 

发表时间 Thu 19 Mar 20 @ 9:05 am
Τα αγόρασε πρόσφατα ένας φίλος, με τον οποίο κατά καιρούς παίζουμε μουσική μαζί... Εκείνος, βέβαια, παίζει απ' ευθείας με USB Flash, ενώ εγώ θα ήθελα, αντί να χρησιμοποιήσω τον DENON MC6000Mk2, να χρησιμοποιήσω το δικό του gear...

Οπότε, κάποια στιγμή και εφόσον έχουμε προ-συνεννοηθεί, θα κανονίσω να πάρω τον DJM-750Mk2 και να τον setάρουμε απομακρυσμένα. Τώρα, για την σύνδεση μέσω USB, προφανώς και θα πρέπει να χρησιμοποιήσω κάποιο hub. Το ερώτημα είναι εάν αρκεί ένα "απλό" ή απαιτείται κάτι ιδιαίτερο? Όπως επίσης και εάν απαιτούνται κάποιοι drivers.
 

发表时间 Thu 19 Mar 20 @ 9:35 am
Drivers απαιτούνται για τον μίκτη. Για τα CDJ όχι. Και σαν κάρτα ήχου θα χρησιμοποιήσεις αυτή του μίκτη.

Τώρα για το hub θεωρητικά αρκεί κάτι απλό. Αλλά εμείς πάντα προτείνουμε hub με δική του τροφοδοσία
 

发表时间 Thu 19 Mar 20 @ 11:29 am
djdadPRO InfinityDevelopment ManagerMember since 2005
Τον μικτη (καρτα ηχου) συνδεσε τον κατευθειαν στον υπολογιστη. Οτιδηποτε αλλο μπορει να παει σε hub
 

发表时间 Fri 20 Mar 20 @ 10:24 pm


(陈旧帖子或论坛版块会自动关闭)