快速登录:  

Forum: Greek Forum

话题: Προβλημα σε ηχο

由于该帖子已年深日久,可能包含陈旧过时或描述错误的信息。

Καλησπερα, σημερα κανοντας analyze bpm σε ενα φακελο γυρω στο 1,3gb (στο σπιτι φυσικα) τα κομματια που επαιζαν και στα 2 deck εκαναν διαρκως "μαγκωματα" στον ηχο και καπου καπου ενα περιεργο "βζιν" σαν παρεμβολη (ρευματος να πω?).Οταν τελειωσε το analyze ολα επανηλθαν στο κανονικο. Εντωμεταξυ πατησα rec για να μπορεσω να σας το αναπαραγω αλλα η εγγραφη βγηκε καθαρη(???).
Να σημειωσω οτι ο επεξεργαστης κυμαινοταν μεταξυ 30 και 50% και οτι στο παρελθον δεν ειχα ξανα αντιμετωπισει τετοιο θεμα
Επισης εχω παραμεινει στην εκδοση b5402 λογω του θεματος που εχει αναφερθει για την sx3
 

发表时间 Mon 09 Dec 19 @ 8:22 pm
@PhantomDeejay
 

发表时间 Thu 12 Dec 19 @ 12:56 pm
Λοιπον επανερχομαι με νεα δεδομενα. Αφου εκανα update στην b5466 και ξαναδοκιμασα παλι να κανω analyze καποια κομματια, κι ενω επαιζε κομματι στον αερα, αρχισανε παλι τα "μαγκωματα" στον ηχο. Δεν τα εκανε συνεχεια αλλα οταν ξεκιναγε να τα κανει κραταγε αρκετα. Μετα μπορει επαιζε κανονικα για 3-4 λεπτα και μετα παλι τα ιδια. Να σημειωσω οτι δοκιμασα να ανεβασω και το latency παρα πολυ αλλα δεν αλλαξε κατι. Και τελικα ΝΑΙ, περναει στην εγγραφη. Εχω γραψει ενα μικρο κομματι που ειναι ξεκαθαρο το προβλημα (Θα προσπαθησω να βρω τροπο να το ανεβασω). Το λαπτοπ dell I5 με 8gb ram και το controller sx3. Τετοια θεματα δεν ειχα στο παρελθον ουτε με το backup laptop (I3). Εχει "βαρυνει" τοσο πολυ το software ή μου διαφευγει καποια ρυθμιση?

http://www.easybytez.com/abcvn9j77vc4
 

发表时间 Sat 14 Dec 19 @ 7:29 pm
Λοιπον δοκιμων συνεχεια σημερα... Παιζοντας κομματι στον αερα και κανοντας analyze για bpm φακελο δοκιμαζοντας απλα να scratchαρω στο δευτερο deck εγιναν ολα, μαγκωματα ηχου, παρεμβολη στα ηχεια σαν να περναει στιγμιαια ρευμα (αυτο δεν περανει στην εγγραφη), σε καποια φαση μαγκωσε τελειως ο ηχος για 3 δευτερολεπτα, σταματησανε και οι κυματομορφες λες και πατησα pause και ξαναξεκινησε μονο του. Επισης μου εκανε και κατι που δεν μπορω να το πω με λογια αλλα το εχω γραψει και ειναι στα 0.35 δευτερολεπτα του http://www.easybytez.com/tgwizov5rrm2

Το πιο ανησυχητικο ομως ειναι οτι το backup laptop που ειναι I3 και το εχω για κατεβασματα και ενα σωρο αλλες λειτουργιες οσο κι αν το ζορισα δεν εκανε το παραμικρο. Το δε βασικο λαπτοπ που τα κανει αυτα να αναφερω οτι ειναι setarismeno αυστηρα και μονο για VDJ.
 

发表时间 Sun 15 Dec 19 @ 8:04 pm
Δώσε μας πλήρη χαρακτηριστικά (μοντέλο και διαμόρφωση) του laptop σου.

(Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά τώρα τελευταία κάποια μοντέλα Dell κάνουν πολλά κουλά (λόγω chipset) που λύνονται μόνο με... αλλαγή laptop)
 

发表时间 Mon 16 Dec 19 @ 8:28 am
Με τον Δημήτρη έχουμε το ίδιο laptop.

- DELL 5558
- CPU: i5-5250U (ο Δημήτρης έχει τον i5-5200U)
- RAM: 2 x 4GB DDR3L / 1600MHz
- VGA: Intel HD Graphics 5500 (integrated) & nVidia GeForce 920M 2GB (discrete)
- HARD DRIVES: SSD
- OS: Windows 10 Home (clean installation)
- DRIVERS: Επίσημους και πλέον πρόσφατους
- VDJ: Τελευταία έκδοση (early access)
- Όλα τα απαραίτητα settings, για maximum performance

Στο δικό μου laptop δεν παρουσιάζεται το πρόβλημα που αναφέρει ο Δημήτρης, όσο και εάν προσπάθησα να το αναπαράγω... Βέβαια, δεν ξέρω εάν συμβάλει και το γεγονός ότι εγώ παίζω με WASAPI και όχι με ASIO drivers (τους οποίους εσκεμμένα δεν έχω καν εγκαταστήσει).

Αυτό που παρουσιάστηκε σε εμένα (αλλά δεν πρόλαβα να το postάρω) ήταν πριν κάποιες μέρες, όπου αντέγραψα (μέσω VDj) ~200GB κομμάτια σε USB Flash. Πιο συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια της αντιγραφής:

1. Το κομμάτι που ήδη έπαιζε, συνέχισε κανονικά (λογικό, εφόσον ήταν φορτωμένο στην μνήμη), χωρίς "κοψίματα".

2. Το Skin έδειχνε να λειτουργεί κανονικά, αλλά δεν μπορούσα να κάνω πουθενά click επ' αυτού!

3. Ο Controller είχε "κολλήσει" και δεν ανταποκρινόταν κανένα button!


Για την ιστορία, η CPU έφτασε έως 48%, η δεσμευμένη μνήμη έως το 24% και φυσικά, όλα επανήλθαν κανονικά, όταν πλέον ολοκληρώθηκε η αντιγραφή...
 

发表时间 Mon 16 Dec 19 @ 11:57 am


και αφου εκανα disable το cpu trottling μεσω registry (ή νομιζω οτι το εκανα γιατι δεν ειδα και καμια διαφορα σε κατι)....


 

发表时间 Mon 16 Dec 19 @ 5:39 pm


(陈旧帖子或论坛版块会自动关闭)