快速登录:  

Forum: Greek Forum

话题: βοήθεια για επεξεργασία XML για SKIN - Page: 1

由于该帖子的部分内容已年深日久,可能包含陈旧过时或描述错误的信息。

lakis69PRO InfinityMember since 2011
Μέτα την πρώτη μου πετυχημένη προσπάθεια να αλλάξω τα jog και τα time ,τώρα προσπαθώ να αλλάξω τα pad να τα κάνω πιο μεγάλα όπως έχω παραδείγμα στην φώτο...

έβαλα στο photoshop το κουμπί που ήθελα για να αλλάξω το pad αλλά....

1ον...δεν μπορώ να τα μεγαλώσω πάρα μόνο να τα πάω πάνω και κάτω x - y...όταν αλλάζω το size μου το κάνει το pad σαν να προσθέτει άλλα δυο εξτρά pad..θέλω να τα κάνω από την φώτο 1 σαν την φώτο 2...κοίταξα και τον κώδικα από αυτόν που ανέβασε το skin που πήρα το pad του αλλά δεν έβγαλα άκρη γιατι δεν εχω πολλές γνώσης το κάνω καθαρά ερασιτεχνικά και για να μάθω.

2ον... δεν ξέρω πως ονοματίζονται στην φώτο 3 , τα τρία κουμπιά που έχω με κίτρινο....θέλω να τα ανεβάσω πιο πάνω αλλά δεν ξέρω με τι ονομασία να τα ψάξω στο Notepad++ .

Υ.Γ...Μην μου δώσεις των κωδικό άσε με να παιδευτώ μου αρέσει....θέλω να μάθω! μόνο την ονομασία και ότι βοήθεια μπορείς για να καταλάβω πως δουλεύει το pad και δεν μπορώ να μεγαλώσω της διαστάσεις τους.
 

发表时间 Fri 06 Sep 19 @ 2:32 pm
lakis69PRO InfinityMember since 2011
Αυτό είναι το skin που έχω κάνει και τώρα παιδεύομαι για να κάνω τα pad!!
 

发表时间 Fri 06 Sep 19 @ 2:37 pm
Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, όταν το skin απεικονίζει ένα γραφικό, αυτό υφίσταται στο αρχείο .png που συνοδεύει το .xml. Με άλλα λόγια, το button στο οποίο αναφέρεσαι, υπάρχει στο αντίστοιχο αρχείο .png

Εφόσον επιθυμείς να αλλάξεις (χρώμα ή/και μέγεθος ή/και σχήμα) στο button, θα πρέπει, είτε να το αλλάξεις στο αρχείο .png (εάν έχει χώρο) και κατόπιν να δώσεις τις νέες συντεταγμένες στο αρχείο .xml, είτε να το προσθέσεις στο αρχείο .png από κάτω (αυξάνοντας το size του κανβά).

Θεωρητικά, η πιο εφικτή επιλογή, είναι η δεύτερη. Σε κάθε περίπτωση, η αλλαγή γραφικών σε ένα "έτοιμο" skin, δεν είναι τόσο εύκολη, όσο η αλλαγή texts ή θέσης (position) και φυσικά προϋποθέτει (καλές, τρόπον τινά) γνώσεις Photoshop ή ισοδύναμου προγράμματος...
 

发表时间 Fri 06 Sep 19 @ 3:34 pm
lakis69PRO InfinityMember since 2011
Άλλαξα στο photoshop το κουμπί του pad που πήρα από ένα άλλο skin.. η αλήθεια είναι ότι είναι πιο μεγαλο και "έκλεψα" χώρο από ένα άλλο κουμπί που αλλάζει το χρώμα όταν πας το ποντίκι πάνω στο pad αλλά σίγουρα αυτό έχει καποια εντολή επάνω του....το θέμα είναι για αρχή, να βρω πως μεγαλώνω αυτό το κουμπί. δεν της παίρνει της εντολές του size παραμορφώνει τα pad σαν να εμφανίζει άλλα δυο ακόμα pad.
 

发表时间 Sat 07 Sep 19 @ 1:55 am
lakis69PRO InfinityMember since 2011
όταν πειράζω το size μου βγάζει από πίσω του, τα άλλα κουμπιά μπερδεμένα , δε τα κάνει όλα στο ίδιο μέγεθος...αυτό δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνετε...και πρέπει να βρω και της κατάλληλες διάστασης στο κουμπί για να είναι τετράγωνο.
 

发表时间 Sat 07 Sep 19 @ 2:12 am
lakis69PRO InfinityMember since 2011
Για την ακρίβεια όταν πειράζω το size ( έβαλα στην τύχη διαστάσεις για να δω τι θα κάνει) μου κάνει αυτό το πράγμα
το νόμιζα πιο απλό ,ότι θα δώσω εντολή στο size σε όλο το γρκουπ μαζί και θα πάρουν όλα εντολή το ίδιο....αλλά αυτό έχει τρις διαφορετικές εντολές και κάπου εκεί μπερδεύετε το θέμα....είναι και αυτό που είπες με την εικόνα πόσο χώρο έχει για να μπορέσει να μεγαλώσει το κουμπί....
 

发表时间 Sat 07 Sep 19 @ 5:18 am
Μάλλον δεν ήμουν σαφής, οπότε επαναλαμβάνω...

1. Σχεδιάζεις ένα button (στο αρχείο png), το οποίο έχει π.χ. διαστάσεις 30pixels x 20pixels.

2. Εφόσον θέλεις το ίδιο button να αλλάζει όψη (χρώμα ή περίγραμμα ή σκιά), όταν είναι up ή down / selected ή σε περίπτωση (mouse)over, τότε σχεδιάζεις το ίδιο button σε 3 διαφορετικές χρωματικές παραλλαγές. Κοινώς, σχεδιάζεις 3 buttons...

3. "Καλείς" στον κώδικα το εν λόγω κουμπί, ως ακολούθως:

<size width="30" height="20"/> Δηλώνεις το μέγεθός του, το οποίο είναι ακριβώς ίδιο με αυτό που έχεις σχεδιάσει στο αρχείο png

<up x="+100" y="+100"/> Δηλώνεις τις συντεταγμένες στο αρχείο png, όπου βρίσκεται το button σε κατάσταση up

<over x="+100" y="+200"/> Δηλώνεις τις συντεταγμένες στο αρχείο png, όπου βρίσκεται το button σε κατάσταση over

<down x="+100" y="+300"/> Δηλώνεις τις συντεταγμένες στο αρχείο png, όπου βρίσκεται το button σε κατάσταση down

Εάν επιθυμείς να είναι το ίδιο (χρωματικά) button και στις 3 περιπτώσεις, τότε οι συντεταγμένες up - down - over, είναι ίδιες.

Συμπέρασμα: Το μέγεθος του button, δεν το αλλάζεις απ' τον εκάστοτε κώδικα! Το μέγεθος του button σχεδιάζεται μία φορά και κατόπιν το "καλείς" στον κώδικα ως έχει. Εάν το θες μεγαλύτερο ή μικρότερο, τότε το σχεδιάζεις μεγαλύτερο ή μικρότερο, δεν αλλάζουν οι διαστάσεις από τον κώδικα!.

Έχε δε υπόψη σου, ότι το ίδιο button (στο αρχείο png) μπορεί να χρησιμοποιείται και αλλού, οπότε αντικαθιστώντας το (όπως έπραξες εσύ), μπορεί να δεις το "αντικατεστημένο" και αλλού.
Γι αυτό ακριβώς το λόγο και σου ανέφερα ότι η "καλύτερη" επιλογή για να τροποποιήσεις τα γραφικά ενός έτοιμου skin, είναι να αυξήσεις το μέγεθος του canvas (προς τα κάτω) και να περάσεις εκεί τα νέα γραφικά που θέλεις να χρησιμοποιήσεις...
 

发表时间 Sat 07 Sep 19 @ 6:19 am
lakis69PRO InfinityMember since 2011
Μια χαρά σαφής ήσουν... Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω στην πράξη πως γίνετε... Στην θεωρία τα κατάλαβα αυτά που μου έγραψες αλλά ακόμα δεν μπορώ να βρω το κόλπο... Αλλά μου αρέσει ν παιδευομαι έτσι θα μάθω... Είμαι τέλειος άσχετος τώρα μαθαίνω οπότε συγγνώμη αν σε κουράζω!.. σε ευχαριστώ για την βοήθεια, θα το βρω που θα πάει
 

发表时间 Sun 08 Sep 19 @ 1:44 am
djdadPRO InfinityDevelopment ManagerMember since 2005
Συμβουλή: Αγνόησε το png, δλδ τα γραφικά που χρησιμοποιούνται για τα pads, και φτιάξε vector γραφικά (με κώδικα) μέσα από το xml, χωρίς εικόνες από το αρχείο png.
Μπορείς μέσα από το xml να ορίσεις τις διαστάσεις, τα χρώματα (ακόμα και με gradient), το περίγραμμα (border) και το χρώμα τους κλπ.
Υπάρχουν κάποια διαθέσιμα skins που χρησιμοποιούν vector (κώδικα) αντί για γραφικά. πχ το δικό μου Blocks (απ'όπου και πήρες μάλλον τα jogs)
 

发表时间 Sun 08 Sep 19 @ 7:14 pm
lakis69PRO InfinityMember since 2011
Ευχαριστώ που μου τα λέτε με λεπτομέριες αλλά χρησιμοποιείτε κάποιες λέξεις που δεν είναι γνωστές σε εμένα...

Αυτό που κατάλαβα είναι ότι..
Στην εικόνα έχει ένα κουμπί, που πανω σε αυτο είναι γραμμένοι 3 με 4 διαφορετική κώδικες που αφορούν αυτό το κουμπί.. Είναι ένα γκρουπ και δεν μπορώ να πειράξω μόνο ένα κουμπί.... Πρέπει να γράψω κώδικα ξεχωριστά για ένα ένα κουμπί... 8+8 =16 φορές την ίδια εντολή αλλά για κάθε κουμπί ξεχωριστά... Έτσι το έχει και αυτός που πήρα το pad κουπί από το skin sr...

Το jog Ναι το έχω πάρει από άλλο skin δεν ξέρω ποιού ήταν αλλά για να λες ότι είναι δικό σου συμφωνώ.. πάντως από όλα αυτό μου άρεσε πάρα πολύ! 😁 .... αν σε ενδιαφέρει και είναι εύκολο να κάνεις skin ,μπορώ να σε πληρώσω να μου κάνεις το skin έτσι όπως θέλω? Όχι μόνο τα pad αλλά γενικά κάποιες πολλές αλλαγές που θέλω!
Υ.Γ... Μην προσπαθήσετε να μου εξηγήσετε τι σημαίνει πχ vecktor που δεν έχω ιδέα... Γιατί και πάλι δε θα καταλάβω και θα πρέπει να μου κάνετε πολύ μεγάλο σεμινάριο για να καταλάβω... Είμαι άσχετος από προγραμματισμό αλλά μου αρέσει να ασχολουμε και μαθαίνω αλλά με απλούς τρόπους. Αν είχαμε την δυνατότητα να ήμασταν κοντά και να μου τα λέγατε τότε θα καταλάβαινα.... αν μπορείτε να μου τα εξηγείτε με απλούς τρόπους. Ευχαριστώ!
Υ.Γ 2... σοβαρά πάντως είμαι διαθετημενος να πληρώσω σε λογικό πόσο οποιν μπορεί και θέλει να μου φτιάξει το skin που θέλω.. Για την ακρίβεια θέλω το skin reckordbox που κυκλοφορεί αλλά με κάποιες αλλαγές μέσα σε πράγματα που έχει και δε τα θέλω και σε κάποια πράγματα που δεν έχει και τα θέλω... όποιος ενδιαφέρεται μπορώ να τον πληρώσω να το αγοράσω να μου το φτιάξει.. Και ας το πουλήσει και αλλού μετά δεν με νοιάζει... ελπίζω να επιτρέπετε αυτό που έγραψα στο forum 😊
 

发表时间 Wed 11 Sep 19 @ 6:09 am
lakis69PRO InfinityMember since 2011
Αυτό θέλω να μου κάνει κάποιος ,συνδυασμό αυτά τα δυο skin αλλά με καποια ακόμα πράγματα που δεν έχουν και τα έχει το vdj original skin ... αν κάποιος μπορεί και θέλει ας επικοινωνήσει μαζί μου να μου πει ποσά θέλει να του μου το κάνει να το αγοράσω!! Γιατί εγώ δεν μπορώ να το κάνω δεν ξέρω!
 

发表时间 Wed 11 Sep 19 @ 7:27 am
Δεν ξέρω αν θα επικοινωνήσει κάποιος μαζί σου, αλλά γενικά εδώ και χρόνια έχουμε αποφασίσει οτι skins που προσομοιάζουν το interface άλλων προγραμμάτων δεν θα γίνονται αποδεκτά.
Ναι, κυκλοφορούν μερικά τέτοια από εδώ κι από εκεί στο internet, αλλά ΔΕΝ έχουν ελεγχθεί από εμάς (με οτι αυτό συνεπάγεται στη σωστή λειτουργία του skin και την σταθερότητα του προγράμματος)
Αν θες κάτι κοντά στη λογική του Rekordbox κοίτα τα skins Controller HD by Denyo και SilverSleek 3
 

发表时间 Wed 11 Sep 19 @ 7:44 am
lakis69PRO InfinityMember since 2011
Αυτό το να μην δέχεστε skin που είναι στα ίδια με αλλά προγράμματα, έπρεπε να το κάνετε από την αρχή... Εγώ ποτέ δε το θεώρησα λογικό να έχω το vdj με skin πχ του serato που κυκλοφορεί εδώ μέσα.. Είναι σαν πας στην μερσεντεζ και να σου λέει αν δεν σου αρέσει όπως είναι το αμάξι θα σου βάλω bmw..αυτο που θα μπορούσε να έχει η vdj είναι τα skin από τα κοντρολλερ ...πχ έχει το sx να βλέπεις και στην οθόνη.

τα έχω δει αυτά τα δύο και όλα όσα κυκλοφορούν δεν μου αρέσει κάτι και εκτός αυτό δεν είναι 100% συμβατά με της δυνατότητες του vdj ,όλο και από κάτι λείπει.... Εγώ θέλω να κάνω ένα skin vdj όχι αντιγράφει με άλλο πρόγραμμα αλλά έτσι όπως πιστεύω εγώ ότι θα έπρεπε να είναι το original ... μιας και εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει.. πχ έχει την video επιλογή που εγώ δεν την δουλεύω και γενικά πάντα έλεγα ότι τα βίντεο δε τα θέλω τσάμπα τα αγόρασα... Αυτά θα μπορούσε να τα έχει σαν επιλογή να μην πιάνει χώρο μέσα στο skin ... Όπως και το crofade δε το δουλεύω πιάνει χώρο και αλλά πολλά..Γενικά το skin της vdj έχει πολλά άδεια σημεία που πιάνουν άδικα χώρο δεν έχουν τίποτα μέσα πολλά κενά με αποτέλεσμα, βασικά πράγματα όπως η κυμματομορφη ή πληροφορίες για το key και κάποια άλλα, να είναι πολύ μικρά.. Εγώ που παίζω και με Μακ 13.3 οθόνη μου βγαίνουν τα μάτια για να δω κάποια πράγματα...
Τέλος πάντων αν κάποιος όμως που ξέρει να κάνει skin τον ενδιαφέρει να μου φτιάξει αυτό που εχω στο μυαλό μου ας επικοινωνήσει και μπορώ να τον πληρώσω να το αγοράσω.
 

发表时间 Wed 11 Sep 19 @ 8:14 am
PANOSVPRO InfinityMember since 2007
δες το controller hd και ξεψαχνισε τα μενου του (εχεις πολλες επιλογες που δε φαινονται με την μια) και επισης το σκιν του phantom που και αυτο σε μενου εχει της παναγιας τα ματια
 

发表时间 Wed 11 Sep 19 @ 10:02 am
Lakis... Για τελευταία φορά, θα σου γράψω κάποια πράγματα. Εάν τα εφαρμόσεις, τότε να είσαι απόλυτα σίγουρος ότι όταν θα ζητάς την οποιαδήποτε βοήθεια, θα την έχεις και με το παραπάνω. Εάν όχι, τότε μην απορήσεις εάν ο οποιοσδήποτε αγνοεί τις ερωτήσεις σου...

1. Πριν συντάξεις το οποιοδήποτε post, βάλε σε μία σειρά τις σκέψεις σου, χρησιμοποίησε στίξη και μην βιάζεσαι, γράφοντας 2 και 3 posts στην σειρά! Τις περισσότερες φορές, πίστεψέ με, δεν βγαίνει νόημα με τα γραφόμενά σου, άρα και να θέλει κάποιος να σε βοηθήσει, δεν μπορεί! Στο έχω ξαναγράψει αυτό και με έγραψες κανονικά...

2. Η εταιρία είναι η Atomix και το προϊόν της (πρόγραμμα) είναι το Virtual Dj. Δεν είναι η VirtualDj, συνεπώς μην μπερδεύεις όσους τύχει και διαβάσουν τα γραφόμενά σου... Στο έχω ξαναγράψει αυτό και με έγραψες κανονικά...

3. Με αφορμή αυτό το νήμα (http://www.virtualdj.com/forums/230272/Greek_Forum/Pioneer_DDJ-1000_SRT___.html), όπου "ξέφυγες", κάθισα και έγραψα αυτό το post (http://www.virtualdj.com/forums/230402/Greek_Forum/VIRTUAL_DJ_vs____________DJ_SOFTWARE.html). Το συμπέρασμα είναι πως δεν ασκούμε κριτική για οτιδήποτε, εάν δεν είμαστε όντως γνώστες του αντικειμένου. Δυστυχώς, όχι μόνον δεν είσαι, αλλά και σε αυτό το νήμα, κάνεις ακριβώς το ίδιο (σε ότι αφορά στην κριτική σου περί default skin). Δικαίωμά σου, αλλά να ξέρεις ότι κανείς δεν σου δίνει σημασία...

4. Σε ότι αφορά στο skin γενικότερα, υπάρχουν "κανόνες" (https://www.virtualdj.com/wiki/How%20to%20upload%20a%20Skin.html), τους οποίους και προφανέστατα δεν έχεις διαβάσει και, πίστεψέ με, υπάρχουν εδώ και πάρα - πάρα πολλά χρόνια...

5. Σε ότι αφορά στο skin ειδικότερα, υπάρχουν, απ' όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω, 4 μέλη που μπορούν να σε βοηθήσουν. Αναμφισβήτητα ο Phantom και ο Dad, ο Djsadim και εγώ. Για τους άλλους δεν θα πάρω θέση, ας σου απαντήσουν εκείνοι. Εγώ πάντως είμαι αρνητικός και γιατί αναζητάς copy-paste και γιατί δεν είσαι καθόλου "συνεργάσιμος".

Από κει και πέρα, εάν κατέχεις καλά αγγλικά και δεν βρεις άκρη με μέλος από Ελλάδα, postαρε την απαίτησή σου στο αγγλικό forum. Όπως και να χει και ανεξαρτήτως skin, φρόντισε να εφαρμόσεις ότι σου προ-ανέφερα, ώστε να έχεις ουσιαστική "βοήθεια", εάν και όταν την χρειάζεσαι...

Και μην βιαστείς να με "κατηγορήσεις", γιατί εγώ ήμουν αυτός που έδωσε απαντήσεις σε αυτό το νήμα, όπως και σε πάμπολλα άλλα νήματα, τα τελευταία 3,5 χρόνια...
 

发表时间 Wed 11 Sep 19 @ 10:10 am
lakis69 wrote :
Αυτό το να μην δέχεστε skin που είναι στα ίδια με αλλά προγράμματα, έπρεπε να το κάνετε από την αρχή... Εγώ ποτέ δε το θεώρησα λογικό να έχω το vdj με skin πχ του serato που κυκλοφορεί εδώ μέσα.. Είναι σαν πας στην μερσεντεζ και να σου λέει αν δεν σου αρέσει όπως είναι το αμάξι θα σου βάλω bmw..αυτο που θα μπορούσε να έχει η vdj είναι τα skin από τα κοντρολλερ ...πχ έχει το sx να βλέπεις και στην οθόνη.


"Εδώ μέσα" (δηλαδή στην επίσημη ιστοσελίδα του προγράμματος) δεν κυκλοφόρησε ποτέ skin που να μοιάζει στο Serato, το Traktor ή το Rekordbox. Κυκλοφορούν τέτοια skin ναι, αλλά όχι εδώ μέσα και ο καθένας τα χρησιμοποιεί με δικό του ρίσκο.

Επίσης θεωρούμε οτι είναι ανούσιο το skin να "θυμίζει" controller. Το ανάποδο μάλλον.
Αν έχεις τον controller μπροστά σου, γιατί να τον βλέπεις και στην οθόνη;;; Δηλαδή λέω εγώ τώρα το κουμπί SLIP της SX αφού το έχεις στην SX και έχει και ωραιότατο λεντάκι να φωτίζει όταν είναι ενεργό, ποιος ο λόγος να το βλέπεις στην οθόνη;;;
Και άντε το SLIP το καταλαβαίνω... Τα μεγάλα jogs? τον μίκτη; :P
 

发表时间 Wed 11 Sep 19 @ 10:10 am
lakis69PRO InfinityMember since 2011
Τέλος πάντων δεν είναι αυτό το θέμα...
Τι κάνω με την αλλαγή των pad είναι το θέμα... ισχύει αυτό που έγραψα ότι είναι group και δεν μπορώ να αλλάξω της διάστασης του κάθε ένα pad ξεχωριστά ή υπάρχει τρόπος .. Που σίγουρα δεν τον ξέρω? Μην μου δώσεις κώδικα αλλά αν μπορείς κάποιες οδηγίες για να καταλάβω πως δουλεύει. Αλλά με απλές λέξεις
 

发表时间 Wed 11 Sep 19 @ 12:01 pm
Χοντρικά:
Κάθε κουμπί είναι μια "κλάση" (σαν να λέμε ένα πακέτο σπίρτα)
Το πακέτο λοιπόν έχει διαστάσεις. Αυτές τις ορίζεις μία φορά όταν ορίζεις τι είναι ένα πακέτο σπίρτα.
Στη συνέχεια βάζεις 8 πακέτα σε συγκεκριμένες αποστάσεις μεταξύ τους και φτιάχνεις μια "καρτέλα" (ένα πάνελ/group) με τα pads.

Αν αλλάξεις τις διαστάσεις της κλάσης, θα αλλάξει το μέγεθος όλων των pads αυτόματα.
Αυτό που δεν θα αλλάξει και θα πρέπει να διορθώσεις είναι οι αποστάσεις μεταξύ των pads.
Αφού διορθώσεις τις αποστάσεις (ώστε το ένα pad να μην πέφτει πάνω στο άλλο) τότε μπορείς να μετακινήσεις και ολόκληρο το group/panel.

Σε κώδικα αυτό μεταφράζεται:
<define class="EnaPaketoSpirta">
<size width="20" height="10/>
</define>
ΕΔΩ ΟΡΙΣΑΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ ΣΠΙΡΤΑ


Κάπου αργότερα στον κώδικα θα δεις
<button class="EnaPaketoSpirta">
<pos x="+15" y="+5"/>
</button>
ΕΔΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΑΠΟ ΣΠΙΡΤΑ (Τα τοποθετούμε κάπου)
Μην κοιτάς αν λέει button θα μπορούσε να λέει panel, slider ή οτιδήποτε άλλο. Αυτό που σε ενδιαφέρει είναι το όνομα της κλάσης.
 

发表时间 Wed 11 Sep 19 @ 12:49 pm
lakis69PRO InfinityMember since 2011
theio... Δεν κατηγορώ ποτέ κανέναν και δεν λέω ότι είμαι απόλυτος σε αυτά που γράφω... ακούω τι μου γράφετε και δε τα παρεξηγώ η τα κατηγορώ.
Όσο για το πώς γράφω σου εξήγησα και την προηγούμενη φορά όχι έχω θέμα στον γραπτό λόγο, δεν είναι ότι σε γράφω αλλά δεν γράφω καλά.

Phadom. . Ευχαριστώ θα ξανά διαβάσω τον κώδικα και θα προσπαθήσω να κατανοήσω αυτά που μου έγραψες πως αντιστοιχούν εκεί μέσα.
 

发表时间 Wed 11 Sep 19 @ 1:37 pm
lakis69PRO InfinityMember since 2011
PANOSV wrote :
δες το controller hd και ξεψαχνισε τα μενου του (εχεις πολλες επιλογες που δε φαινονται με την μια) και επισης το σκιν του phantom που και αυτο σε μενου εχει της παναγιας τα ματια

Οκ θα τα κοιτάξω ευχαριστώ
 

发表时间 Wed 11 Sep 19 @ 1:39 pm
83%