快速登录:  

Forum: Greek Forum

话题: pioneer SX2 και θέλω να αλλάξω το "Roll" Pad Mode μόνιμα σε "Scratch"

由于该帖子已年深日久,可能包含陈旧过时或描述错误的信息。

lakis69PRO InfinityMember since 2011
Έχω τον pioneer SX2 και θέλω να αλλάξω το "Roll" Pad Mode μόνιμα σε "Scratch" μπορεί να γίνει?

Προσπάθησα μόνος μου πηγαίνοντας πρώτα στο controller mapping από της ρυθμίσεις και εκεί πάτησα το κουμπί roll από τον κοντρολλερ μου και άλλαξα στης ενέργειες το roll σε Scratch, αυτό όμως έκανε το pad να μην ανάβει καν δεν έκανε τίποτα.
Ώσπου πήγα μετά στο Pads editor και άρχισα από εκεί να αλλάζω τα Pad ένα ,ένα σε Scratch ,κάνοντας τα copy paste τα από το Scratch pad...αλλά ενώ δούλευε και νόμιζα ότι το έκανα... τελικά αυτό που κατάφερα ήταν όσο έπαιζα και τα πατούσα καποια στιγμή να κολλήσω το πρόγραμμα. μάλλον επειδή ήταν σε roll και εγώ άλλαξα τα pad κάπου το έκανα να βραχυκυκλώσει.... πάτησα και το επαναφορά της σελίδας και εξακολουθούσε να είναι έτσι όπως το έκανα δε το επανέφερε στην αρχική του... και αναγκαστικά να πατήσω το εργοστασιακές ρυθμίσεις του κοντρολλερ και τώρα είναι εντάξει...μάλλον! γιατί δεν έπαιξα πολύ αλλά νομίζω θα είναι οκ.

μπορεί να αλλάξει και αν ναι πως γίνετε είναι εύκολο?
 

发表时间 Thu 29 Aug 19 @ 4:55 am
1) Πας στο φάκελο Documents\VirtualDJ\Pads
2) Σβήνεις το αρχείο xml της σελίδας Roll "Loop Roll.xml" (έτσι θα κάνεις επαναφορά της σελίδας Roll στις εργοστασιακές ρυθμίσεις)
3) Ανοίγεις το VirtualDJ
4) Ανοίγεις τις ρυθμίσεις
5) Πατάς την καρτέλα Controllers
6) Επιλέγεις την SX2 στη λίστα
7) Πατάς το κουμπί Roll στον controller
8) Σβήνεις τον κώδικα που έχει ήδη το κουμπί και γράφεις: pad_page 'scratch'
9) Στη λίστα με τα κουμπιά που υπάρχει αριστερά ψάχνεις το "κουμπί" LED_PAD_MODE_ROLL
10) Το βρίσκεις και το πατάς. Θα πρέπει ο κώδικας του να είναι pad_page 'loop roll'
11) Τον σβήνεις και γράφεις: pad_page 'scratch'
Αποθηκεύεις τον custom mapper πατώντας τη δισκέτα πάνω δεξιά και είσαι έτοιμος.
 

发表时间 Thu 29 Aug 19 @ 7:11 am
lakis69PRO InfinityMember since 2011
Ευχαριστώ!
 

发表时间 Thu 29 Aug 19 @ 4:21 pm
lakis69PRO InfinityMember since 2011
Έκανα ότι μου έγραψες αλλά....

1) Πας στο φάκελο Documents\VirtualDJ\Pads
2) Σβήνεις το αρχείο xml της σελίδας Roll "Loop Roll.xml" (έτσι θα κάνεις επαναφορά της σελίδας Roll στις εργοστασιακές ρυθμίσει

εκεί μέσα δεν είχε τίποτα κανένα αρχείο..ίσως επειδή έσβησα το μαπινγ του κοντρολλερ που είχα κάνει από το Χ επάνω διπλά στην δισκέτα να έσβησε μαζί και αυτό? (αν και οκ ,νομίζω δεν έχει και σημασία αυτό αν υπάρχει η όχι αρχείο εκεί)

από εκεί και πέρα ,έκανα όλα όσα μου έγραψες αλλά... εξακολουθούσε να δουλεύει ως roll ...και επειδή δεν έγινε κάτι ,το ξανά έγραψα όπως ήταν για να μην έχω κάποιο θέμα, όμως...

καποια στιγμή που έπαιζα πάλι κόλλησε, ο ήχος έπαιζε αλλά δεν μπορούσα να κουνήσω τίποτα από τον κοντρολλερ και στο πρόγραμμα έβγαλε το πολύχρωμο στρόγγυλο που γύριζε αυτό που έχουν τα μακ σαν κλεψύδρα...ίσως κάτι φταίει από τα μαπινγκ που έχω κάνει και να το κολλάει δεν ξέρω....(μου έβγαλε μήνυμα αποστολή αναφοράς ,το έκανα δεν ξέρω αν ήρθε κάτι εδώ!)

αφού το έκανα επανεκκίνηση το πρόγραμμα ξανά έπαιξα για κανένα 40λετπό πάτησα τα πάντα με σκοπό να το κολλήσω αλλά δεν έκανε κάτι ήταν οκ.

Ενημερωτικά να σου πω τι έχω αλλάξει στον κοντρολλερ...

Τα 3 κουμπιά στο flip τα έκανα.... Το slot το έκανα bpm reset ... το start το έκανα να ξεκινάει το automix ...το rec το έκανα να παίζει το επόμενο τραγούδι όταν παίζει το automix.
Το panel select με δίκη σου βοήθεια το έκανα να επιλεγεί το automix ( αν και μου είχες βάλει άλλη εντολή sideview 'automix,sample +1 αλλά εμφάνιζε έναν νέο φάκελο στο automix και το έκανα εγώ .. sideview 'automix' +1 και έγινε αυτό που ήθελα)
Τα fx assign τα έκανα key move -+1
και τέλος ..το sift + synk να είναι το έξυπνο play.

όταν μου είχε κολλήσει...πάτησα το panel select ,πήγε στο automix αλλά μετά κόλλησαν όλα....μετά την επανεκκίνηση το ξανά δοκίμασα πολλές φόρες και δούλευε μια χαρά δεν κόλλησε ξανά.
 

发表时间 Fri 30 Aug 19 @ 4:31 am


(陈旧帖子或论坛版块会自动关闭)