快速登录:  

Forum: Greek Forum

话题: αγορα vdj pro προβλημα καρτες ηχου

由于该帖子已年深日久,可能包含陈旧过时或描述错误的信息。

γεια σας...αγόρασα σήμερα το vdj pro infiniti ..... έχω ως εξοπλισμό μια καρτα ηχου traktor audio 2 και 4 και το x1 και παιζω με mac pro sierra ... εβαλα της καρτες και το κοντρολερ και ... της καρτες , ενω της αναγνώριζε και έβγαζε ηχο δεν ενταφιάζονταν στης ρύθμισης και είχε οτι νανε επιλογές.... τα ίδια και στο x1 .. σε οτι οφείλετε αυτο το πρόβλημα ?.... και κατι ακομα τα tips of the day δεν φεύγουν ποτε?

και κατι ακομα...μεχρι ποσους υπολογιστές μπορω να εχω ανοιχτούς με τον ίδιο λογαριασμό μου?.... εχω 3ια λαπτοπ...δυο για την δουλεια και ενα στο σπιτι για πειράματα και ιντερνετ...αν εχω εναν υπολογιστή κλειστό τελείως πχ αυτον στο σπιτι και τους αλλους δυο που παίρνω στην δουλεια ανοιχτούς ταυτοχρόνου γινετε? η πρεπει μα κανω αποσυνδέσει σε κάποιον απο τους 3ισ??
 

发表时间 Fri 19 Apr 19 @ 1:19 pm
PANOSVPRO InfinityMember since 2007
το τιπ το απενεργοποιεις μεσα στα options.
μεχρι 2 ταυτοχρονα online...αν μπει ο τριτος απλα σου πεταει τον πρωτο κ.ο.κ.
τωρα για το μακ ας μιλησει καποιος αλλος μιας και εγω δεν εχω ιδεα..
 

发表时间 Fri 19 Apr 19 @ 1:59 pm
Ποιο Χ1 ? Το ΜΚ2 ή το πρώτο ?
Για την κάρτα ήχου αν θυμάμαι καλά πρέπει να εγκαταστήσεις drivers από την Native Instruments.
 

发表时间 Fri 19 Apr 19 @ 2:50 pm
x1 mk1 έχω οι drivers είναι περασμένοι γιατί με το traktor παίζουν κανονικά
 

发表时间 Fri 19 Apr 19 @ 3:46 pm
Το X1 MK1 υποστηρίζεται μόνο μέσω MIDI και ΜΟΝΟ αν φορτώσεις την original template μέσω του Controller Editor
 

发表时间 Fri 19 Apr 19 @ 5:39 pm
αυτο που μου ειπες δεν το καταλαβα και πως το κανεις? αλλα αν αφησουμε το χ1 στην ακρη την καρτα ηχου audio 4 γιατι δεν την αναγνωριζει?
 

发表时间 Fri 19 Apr 19 @ 6:14 pm
Τι εννοείς δεν την αναγνωρίζει;
Δεν βγάζει ήχο, ή απλά δεν σου βγάζει εικονίδιο στο sound setup ?
Από την στιγμή που η κάρτα ήχου δεν έχει MIDI η αναγνώριση γίνεται μέσω VID/PID που για την κάρτα αυτή είναι vid="0x17cc" pid="0x0839"
Δεν ξέρω όμως αν στο MAC η κάρτα αναφέρει VID/PID ή όχι. Γενικά τα παλιότερα μοντέλα της NI (τόσο σε κάρτες ήχου όσο και σε controllers) ήταν λίγο "περίεργα"

Ανεξάρτητα από το εικονίδιο, βάζοντας στις εξόδους την κάρτα ήχου (NI Audio 4) αφού πατήσεις Apply δεν έχεις ήχο;
 

发表时间 Fri 19 Apr 19 @ 6:42 pm
lakis69PRO InfinityMember since 2011
Επεμβαίνω στην κουβέντα γιατί με τον σακη ημασταν μαζι την ωρα που το αγόρασε και το βάλαμε να παίξει.....

ήχο η κάρτες έβγαζαν αλλά 1ον... δεν αναγνώριζε της καρτες audio 2 kai 4 σαν εικονίδιο στο sound setup και 2ον... δεν χώριζε την κάρτα σε δυο deck.... επιλέξαμε όλες της πιθανές επιλογές που ειχε οπως πχ....ηχεια + ακουστικα , δυο καρτες κτλ...και δεν μπορουσαμε να βρουμε πως η καρτα θα παίζει σε δυο deck ξεχωριστά... για να σου δωσω να καταλάβεις πιο καλά.... είχαμε την κάρτα στο μακ και την βάζαμε σε μικτι 2 κανάλια δεξί αριστερό fade.....η δοκιμες γινοταν και με της δυο καρτες 2 και 4.. οταν πατουσαμε να παιξει απο το ενα deck στην καρτα άναβαν και τα δυο deck της καρτας μαζι, με οποια επιλογή και αν κάναμε απο της επιλογές του vdj....δοκιμάσαμε και την δική μου καρτα audio 2 μήπως έφταιγαν σε κατι οι καρτες αλλα τα ιδια...μπηκαμε στο site της ni κατεβασαμε τους τελευταιους diver και για της δυο καρτες που ειχε εκει αλλα καμια διαφορα.....βέβαια διαπιστώσαμε οτι η driver δεν ηταν ενημερωμένη για το λειτουργικό που ειχε ο μακ το σιερρα.... και υποθέσαμε οτι αυτο θα ειναι μαλλον το πρόβλημα ....το θεμα ειναι αν διορθώνετε αυτό και πως?
...οσο για το x1 άναβαν τα λαμπάκια του οταν το βαζαμε στο usb οτι πηρε ρευμα, αλλά μετα δεν εκανε τιποτα.... οπως ομως ειπε και ο σακης , αστο το x1 μιας και παράγγειλε νεο κοντρολερ ...αλλα το αναφερουμε για το x1 ενημερωτικα!

την καρτα ηχουν την 2 την ειχαμε δοκιμαστικα σε ενα windos με το demo της vdj και εκει εμφανιζόταν το εικονιδιο και επαιζε κανονικα... δεξι αριστερο καναλι!

και κατι ακομα που παρατηρήσαμε ....οταν έπαιζε ενα τραγουδι πχ στο deck 1 και φορτώναμε ενα αλλο στο 2....η ένταση στο κανάλι 1 έπεφτε αρκετά ...αυτο μπορει να γινοταν λογο λαθος ρυθμίσεις που επιλέγαμε αλλά .... μπορεί να έφταιγε και η ρύθμιση που χαμηλώνει την ωρα του mix την ένταση των deck για να μην παραμορφωνουν....αυτο πως απενεργοποιείτε? μήπως έφταιγε αυτό!

υγ....γιατι εμενα δεν μου εμφανιζει να μπορω να ανεβαζω φωτο εδω μεσα? επειδη δεν ειμαι pro?
 

发表时间 Sat 20 Apr 19 @ 3:20 am
lakis69 wrote :
υγ....γιατι εμενα δεν μου εμφανιζει να μπορω να ανεβαζω φωτο εδω μεσα? επειδη δεν ειμαι pro?
Αναφέρθηκε και στο άλλο το νήμα, ότι όταν δεν έχεις αγοράσει - καταχωρήσει μία άδεια (Per Controller ή Pro), οι δυνατότητές σου είναι "περιορισμένες" (ως Home User)...

 

发表时间 Sat 20 Apr 19 @ 8:23 am
lakis69PRO InfinityMember since 2011
συγνωμη δε το ειχα προσεξει οτι το ειχες γραψει!!!
 

发表时间 Sat 20 Apr 19 @ 10:22 am
Δεν στο έγραψα εγώ, ο Phantom στο έγραψε, εγώ δεν το γνώριζα, καθότι αγόρασα απ' ευθείας άδεια...
 

发表时间 Sat 20 Apr 19 @ 4:52 pm
@lakis69:
1) Γενικά δεν εμφανίζονται όλες οι κάρτες ήχου στο Audio Setup σαν εικονίδιο. Αυτό είναι φυσιολογικό. Συνήθως εμφανίζονται μόνο οι κάρτες ήχου που έχουν ενσωματωμένο οι controllers ώστε το πρόγραμμα να δημιουργήσει το σωστό Audio Setup με βάση τον controller.

2) Στο sound setup που φτιάξατε πρέπει να ορίσετε και κανάλια. Στην πρώτη γραμμή (είτε είναι master είτε deck 1) πρέπει να βάλετε channels 1+2 και στη δεύτερη γραμμή (είτε είναι headphones είτε deck 2) να βάλετε channels 3+4
Επίσης ανάλογα με την κάρτα ήχου, στα MAC πολλές φορές χρειάζεται να ανοίξετε τις ρυθμίσεις ήχου του MAC OS και να ορίσετε την κάρτα σαν τετραφωνική (Quadraphonic) αντί για στερεοφωνική.

3) Αν στέλνατε ήχο και για το master και για τα headphones στα ίδια κανάλια (1+2) τότε είναι φυσιολογικό οτι μόλις φορτώνατε ένα κομμάτι έπεφτε η ένταση. Κι αυτό γιατί αρχικά και τα ακουστικά και το master έστελναν ταυτόχρονα τον ίδιο ήχο.

Τέλος:
Η Audio 2 έχει και ένα ρυθμιστικό πάνω της που αλλάζει την μίξη μεταξύ των καναλιών. Για την Audio 2 λοιπόν σιγουρευτείτε οτι κάθε φορά που ρυθμίζετε την κάρτα ήχου με το πρόγραμμα οτι ρυθμίζεται και αυτή την μίξη.
 

发表时间 Sat 20 Apr 19 @ 5:17 pm
lakis69PRO InfinityMember since 2011
ευχαριστούμε!!..θα ενημερώσω των σακη να δει το μήνυμα σου και θα ξανά ελέγξουμε της ρυθμίσεις!!
 

发表时间 Mon 22 Apr 19 @ 4:12 am


(陈旧帖子或论坛版块会自动关闭)