快速登录:  

Forum: Greek Forum

话题: Πρόβλημα στο παίξιμο τραγουδιών
Καλησπέρα...Είμαι νέος χρήστης του virtual dj & χρειάζομαι την βοήθεια σας. Όταν παίζω στο πρόγραμμα τα τραγούδια μου, σχεδόν ανά μία ώρα κολλάει για περίπου 2 δευτερόλεπτα το κομμάτι που παίζει εκείνη την ώρα (όχι κάποιο συγκεκριμένο) και μετά επανέρχεται. Υπάρχει κάποια ρύθμιση να το διορθώσω; Αυτό το κόλλημα δεν υπάρχει όταν κάνω εγγραφή το set μου. Επίσης όταν κάνω εγγραφή κάποιο set έχει πολύ χαμηλή ένταση η συνολική εγγραφή, που σχεδόν δεν ακούγεται. Επίσης υπάρχει κάποια ρύθμιση που πρέπει ν' αλλάξω; Ευχαριστώ προκαταβολικά για τη βοήθεια σας.
 

发表时间 Mon 27 Jun 22 @ 4:58 pm
Το ότι ανά μία ώρα περίπου σου κολλάει για λίγο δείχνει οτι ο υπολογιστής σου "κάτι κάνει" κάθε μία ώρα που τον "γονατίζει" στιγμιαία.
Συνήθως αυτό είναι έλεγχοι για ενημερώσεις. Είτε από τα Windows είτε από κάποιο πρόγραμμα, είτε από πρόγραμμα του κατασκευαστή του laptop. Για παράδειγμα είναι πασίγνωστο οτι το "Dell Support Assist" που είναι βοηθητικό πρόγραμμα των laptop της Dell προκαλεί τέτοια προβλήματα ανεξάρτητα αν είσαι συνδεδεμένος στο internet ή όχι. Επομένως πρέπει να ψάξεις εσύ στον υπολογιστή σου να βρεις τι τον γονατίζει κάθε ώρα.
Άρθρα και οδηγίες για αυτό υπάρχουν άπειρα. Και στο internet και εδώ στα forum του VirtualDJ

Για την ένταση εγγραφής χρειάζεται να μας πεις ποιον controller χρησιμοποιείς. Συνήθως αυτό που περιγράφεις συμβαίνει με κονσόλες της Pioneer, (και μερικές άλλες) αλλά σ' αυτή την περίπτωση δεν είναι ακριβώς "πρόβλημα"
Για την ακρίβεια πολλές κονσόλες κάνουν εγγραφή αφήνοντας αρκετό headroom ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος παραμόρφωσης της εγγραφής. Μπορείς μετά με κάποιο πρόγραμμα post processing να διορθώσεις την ένταση. Επίσης σε αυτή την περίπτωση οι drivers της κονσόλας σου επιτρέπουν να επιλέξεις πόσο headroom θέλεις. Που σημαίνει οτι μπορείς να επιλέξεις λιγότερο headroom και να έχεις πιο δυνατή ένταση εγγραφής.
Πάντως ακόμα και σ' αυτή την περίπτωση δεν θα πάρεις τόσο δυνατή εγγραφή όσο αν επεξεργαστείς την εγγραφή με κάποιο πρόγραμμα post processing (που είναι και το ιδανικότερο για μεγάλα σε διάρκεια mixes)
 

发表时间 Tue 28 Jun 22 @ 1:55 pm
Για σας θέλω μια βοήθεια. Έχω ένα msi katana i7-12700/16B/512GB/RTX 3050Y ,4GB
καινούργιο έχω εγκαταστήσει το προγραμα ολλα ο.κ μέχρι στιγμής. Αλλά. Αργί να φορτοση τα τραγούδια . Τη μπορη να φτεη.πεζω με εξωτερικό σκληρό δίσκο ccd 1 tb.
 

发表时间 Sat 01 Apr 23 @ 8:29 am
Κάνε update στην τελευταία έκδοση...
 

发表时间 Sun 02 Apr 23 @ 9:14 am