快速登录:  

Forum: Greek Forum

话题: Ποιότητα Ήχου (Ρυθμίσεις)

由于该帖子已年深日久,可能包含陈旧过时或描述错误的信息。

Ποιες ρυθμίσεις του προγράμματος επηρεάζουν την ποιότητα του ήχου; Παίζω με όλους τους αυτοματισμούς για το sync στο yes και με pitch range στο 8, μετακινώντας το pitch μέχρι το 5% τις περισσότερες φορές. Επίσης έχω το pitch quality στο 3. Τι άλλο μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ.
 

发表时间 Sat 01 Aug 20 @ 2:40 pm
Παίζω επίσης με auto gain και zerodb -3.
 

发表时间 Sat 01 Aug 20 @ 2:45 pm
Κατ' αρχήν δεν υφίσταται η έννοια "ποιότητα" ήχου, αλλά "πιστότητα" ήχου. Κοινώς, πόσο πιστά αναπαράγεται ο ήχος, εν σχέσει με την πρωταρχική πηγή. Δεδομένου αυτού, το θέμα τη πιστότητας ήχου είναι καθαρά θέμα hardware (και ιδίως controller + software) και όχι θέμα ρυθμίσεων software.

Από κει και πέρα...

- autoGain, είναι μία χρήσιμη δυνατότητα του του VDj, η οποία συμβάλει στην αυτόματη αυξομείωση της δυναμικής , ώστε να μην υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ διαφορετικών κομματιών...

- zeroDB, είναι επίσης μία χρήσιμη δυνατότητα του του VDj, με σκοπό να μην "επεμβαίνει" (τουλάχιστον συνέχεια) ο ενσωματωμένος compressor του VDj. Η εν λόγω επιλογή μπορεί να είναι και ακόμα μικρότερη των -3db, αναλόγως του controller που διαθέτεις...

Πέραν αυτών, υπάρχουν και κάποιες ρυθμίσεις, με σκοπό την βέλτιστη απόδοση του scratching, πάντα εν σχέσει με τον controller που διαθέτεις. Όσον αφορά στις λοιπές ρυθμίσεις που ανέφερες, δεν παίζουν κανένα απολύτως ρόλο!!!
 

发表时间 Sat 01 Aug 20 @ 5:42 pm
Μόνο το pitch και scratch quality επομένως επηρεάζει άμεσα τον ήχο; Απλά περιέγραψα και τον τρόπο που παίζω για να αποφευχθούν παρεξηγήσεις του τύπου "βαράω κόκκινα" και αναρωτιέμαι γιατί δεν έχω καλό ήχο. Ευχαριστώ.
 

发表时间 Sun 02 Aug 20 @ 4:53 pm
freddoespressometrio wrote :
Μόνο το pitch και scratch quality επομένως επηρεάζει άμεσα τον ήχο;
Ούτε και αυτά ακριβώς...

 

发表时间 Sun 09 Aug 20 @ 8:02 am


(陈旧帖子或论坛版块会自动关闭)