快速登录:  

Forum: Greek Forum

话题: Διακοπή ηχου

由于该帖子已年深日久,可能包含陈旧过时或描述错误的信息。

Καλημέρα. Τρίτο τεστ για το back up controller (Pioneer SR) χθες και έχουμε το εξής.. στη δεύτερη εκδήλωση σταμάτησε 2 φορές ο ήχος και επανήλθε μόνος του σε 15 περίπου δευτερόλεπτα. Η απόσταση των δύο διακοπών περίπου 2 ώρες.. Χτες στην τρίτη εκδήλωση σταμάτησε μια φορά μετά από περίπου 3 ώρες για πάλι 15 δευτερα και επανήλθε, και άλλη μια προς το τέλος της εκδήλωσης (ευτυχως), όπου δεν επανήλθε ποτέ παρά μόνο με επανεκκίνηση προγραμματος-κονσολας.. Να τονίσω κατά τη διάρκεια της διακοπής λειτουργούν όλα κανονικά (προγραμμα-controller) απλά δεν βγάζει ήχο.. Ακόμα και τα led στο master vu meter παίζουν. Όχι όμως και στον μεικτή. Το USB καλώδιο είναι το δικό της... Να είναι θέμα hardware? Η καλωδίου?
 

发表时间 Sun 26 Jul 20 @ 9:00 am
Αν τα LED στο Master VU αναβοσβήνουν τότε το πρόβλημα είναι κατά 99,999999999% στην κονσόλα...
Και όχι δεν είναι πρόβλημα στο USB, αλλά στο master bus της κονσόλας
Τα master VU κανονικά είναι ένα αναλογικό κύκλωμα συνδεδεμένο παράλληλα με την έξοδο του master bus της κονσόλας.
Αν αυτά δουλεύουν τότε το master bus έχει ήχο, αλλά για κάποιο λόγο (π.χ. χαλασμένος πυκνωτής που ζεσταίνεται) το σήμα δεν φτάνει μέχρι την έξοδο...
 

发表时间 Mon 27 Jul 20 @ 12:41 pm
Ωχ! Την πάτησα δηλαδή... φτιάχνεται από έναν γνώστη τεχνικό αυτό ή μπα...
 

发表时间 Mon 27 Jul 20 @ 5:28 pm
Για να μην την πας για φτιάξιμο 5-6 φορές και στο τέλος πληρώσεις τα διπλάσια (και ταλαιπωρηθείς και τζάμπα) καλύτερα να απευθυνθείς σε επίσημο service της Pioneer.
 

发表时间 Mon 27 Jul 20 @ 7:35 pm
 

发表时间 Tue 28 Jul 20 @ 8:07 pm
Αυτο δεν το προσεξα....
 

发表时间 Wed 29 Jul 20 @ 6:11 am
MAC II wrote :

δεν βλέπω να έχει αναλογικό VU meter ... ??

τι σημαίνει αυτό πρακτικά?
 

发表时间 Wed 29 Jul 20 @ 4:45 pm
dimitris_g wrote :
MAC II wrote :

δεν βλέπω να έχει αναλογικό VU meter ... ??

τι σημαίνει αυτό πρακτικά?


αυτή η πληροφορία απευθύνετε κυρίως στον PhantomDeejay .... η διάγνωση που σου έδωσε , βασίζετε σε μια παραδοχή που στην συγκεκριμένη κονσόλα δεν ισχύει , για να αποκλείσει κάποιες πιθανές αίτιες ... δώσε του λίγο χρόνο γιατί σε κάθε περίπτωση είναι ο ποιο κατάλληλος να σε βοηθήσει ...

... εγώ από τα λίγα που καταλαβαίνω, και με κάθε επιφύλαξη , θα σου πρότεινα την επόμενη φορά που θα σου τύχει το πρόβλημα να τσεκάρεις αν έχεις ήχο στα ακουστικά, με το headphones mix και στη θέση pfl και στη θέση master. Αυτό νομίζω θα μας δείξει αν έχεις χάσει ή οχι την κάρτα ήχου. Αν ΔΕΝ έχεις χάσει την κάρτα ήχου, το πρόβλημα είναι μέσα στην κονσόλα , αν έχεις χάσει την κάρτα ήχου τότε το πρόβλημα είναι απ έξω, (καλώδια , βύσματα , drivers κτλ.)


 

发表时间 Wed 29 Jul 20 @ 6:28 pm


(陈旧帖子或论坛版块会自动关闭)