快速登录:  

Forum: Greek Forum

话题: Ερωτηση για Database σε διαφορετικους σκληρους δισκους

由于该帖子已年深日久,可能包含陈旧过时或描述错误的信息。

Καλησπερα, θα ηθελα να ρωτησω, οταν εχω κανει Add to Search Db εναν εξωτερικο δισκο, και εχω αλλον εναν ιδιο δισκο για backup της μουσικης(Διαφορετικο γραμμα φυσικα ο δευτερος δισκος), αν τον κανω και αυτον Add to Search Db, τα αποτελεσματα στην αναζητηση θα βγαινουν 2πλα?(με κινδυνο Error στο Loading τραγουδιων? )Εν πασει περιπτωσει, με ποιο τροπο δουλευω δυο δισκους με ιδια τραγουδια αλλα διαφορετικο γραμμα στο θεμα αναζητησης και Database? Ευχαριστω!
 

发表时间 Thu 08 Oct 20 @ 4:01 pm
Κάθε δίσκος έχει την δική του βάση δεδομένων.
Επιπρόσθετα το VirtualDJ "αγνοεί" το γράμμα του δίσκου για τις εγγραφές της βάσης δεδομένων.
Αν έχεις δύο ίδιους δίσκους και έχουν και οι δύο τα ίδια τραγούδια και την ίδια βάση τότε ναι στην αναζήτηση θα βλέπεις τα αποτελέσματα δίπλα.
Κίνδυνος να μην σου φορτώσει κάποιο τραγούδι δεν υπάρχει, αλλά καταλαβαίνεις οτι μπορεί να φορτώνεις έτσι τραγούδια πότε από τον ένα δίσκο και πότε από τον άλλο.

Ο σωστός τρόπος να κρατάς backup τον δίσκο σου είναι να κάνεις πλήρη αντιγραφή όλων των αρχείων από τον ένα δίσκο στον άλλο.
Στο root του δίσκου υπάρχει ένας φάκελος VirtualDJ που έχει μέσα ένα αρχείο database.xml
Να τον κάνεις αντιγραφή κι αυτόν.
Όταν θα παίζεις με το πρόγραμμα ΔΕΝ θα κουμπώνεις και τους δύο δίσκους. Έτσι το πρόγραμμα δεν θα σου εμφανίζει διπλές εγγραφές, αλλά μόνο τις εγγραφές για τον συνδεμένο δίσκο.
Τέλος, για να κάνεις συγχρονισμό τον ένα δίσκο με τον άλλο, ένα καλό δωρεάν πρόγραμμα που μπορεί να σε σώσει από πολύ δουλειά είναι το Freefilesync
 

发表时间 Thu 08 Oct 20 @ 5:08 pm
Δηλαδη εγω τωρα που θελω τον δευτερο δισκο τον Backup δηλαδη να τον εχω ετοιμο να παιξει με κομπλε την αναζητηση του την "μαυρη ωρα" που θα χρειαστει να αλλαξω δίσκο εν ωρα event, αρκει να κανω αντιγραφη το αρχειακι της database σε αυτον τον δισκο απο τον πρωτο;
 

发表时间 Sat 10 Oct 20 @ 3:56 pm
Αν ο ένας δίσκος είναι ακριβές αντίγραφο του άλλου (συμπεριλαμβανομένου και του φακέλου VirtualDJ) τότε εκείνη την μαύρη ώρα δεν θα χρειαστεί να κάνεις τίποτα εκτός από το να αλλάξεις δίσκους
 

发表时间 Sun 11 Oct 20 @ 7:23 pm


(陈旧帖子或论坛版块会自动关闭)