快速登录:  

Forum: Greek Forum

话题: Νεο κοντρολλερ. - Page: 1

由于该帖子的部分内容已年深日久,可能包含陈旧过时或描述错误的信息。

lakis69PRO InfinityMember since 2011
Γεια σας... Καταρχάς συγνώμη που την προηγούμενη φορά που είχα θυμώσει που δεν μπόρεσα να αγοράσω το πρόγραμμα...

Με τα λεφτά που είχα για να αγοράσω το πρόγραμμα αγόρασα από έναν φίλο μου μεταχιρισμένο το pioneer sr.. και μου έδωσε αυτός ένα πρόγραμμα vdj8 αλλά μου είπε δε το δούλεψε πότε του και δεν έχει ιδέα τι κάνει και πως δουλεύει...δεν ξέρω τι είναι LE η PRO .

πριν έπαιζα με το numark mixtrack 3 και μου είχε δώσει ο κοντρολερ όταν το αγόρασα το LE και είχα σαν κάρτα μια audio 2. σε mac book pro.

ερωτήσεις...

1. μπορώ να παίξω με το νέο κοντρολερ χωρίς να χρησιμοποιήσω την κάρτα ήχου του pioneer, αλλα να βγαίνει ο ήχος από την audio 2 όπως τα είχα πριν με το numark?

2.. στον numark όταν έπαιζα ένα τραγούδι και πήγαινα να βάλω άλλο σε αυτό που έπαιζε ,δε το φόρτωνε το τραγούδι....στο pioneer δε το κάνει αυτό ,παίζω τραγούδι και όταν βάζω άλλο πάνω σε αυτό που παίζει το αλλάζει....πως γίνετε να μην φορτώνει τραγούδι την ώρα που παίζει?....

και 3... από αυτό που διαλέγω τα τραγούδια στον κοντρολλερ, όταν πάω στους φακέλους και το πατάω μου ανοίγει τον φάκελο ,όταν όμως το ξανά πατάω δεν τον κλείνει και πρέπει να πατήσω και το σουιφτ μαζί για να κλείσει ο φάκελος...αυτό μπορεί να γίνει ρυθμίσει να ανοίγει και να κλείνει από το ίδιο κουμπί?

είμαι σε φάση που το ψάχνω και ότι έχω κάνει ως τώρα στο vdj, μου τα έκανα άλλοι και δεν ξέρω τι έκαναν και τι πρέπει να κάνω εγώ τώρα!

Και περιμένω με αγωνιά να βγει η εκδοσή χωρείς τα βίντεο να παίσει και λίγο η τιμή να το αγοράσω, αν και αυτό που έχω τώρα είναι το L.E!!..βλακια μου που δε το αγόρασα τότε που το είχα δει στα 250 ευρώ.

ευχαριστώ!
 

发表时间 Tue 09 Oct 18 @ 3:54 am
djpap63PRO InfinityMember since 2010
Καταρχην "μαθε" αν ειναι LE η PRO η καποια μη επισημη "σπασμενη εκδοση".
Αν ειναι PRO μπορεις να το δηλωσεις εδω στο site για να αλλαξει και το Αccount σου

1.Ναι γινεται απο τις ρυθμισεις ηχου βαζεις την Audio 2 καρτα ηχου για το Master

2.Στις ρυθμισεις υπαρχει το load security καντο yes

 

发表时间 Tue 09 Oct 18 @ 8:22 am
lakis69PRO InfinityMember since 2011
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.... θα τον ρωτήσω και θα μάθω γιατί θέλω να ξέρω και εγώ τι μου έβαλε... αυτήν την ρύθμιση για τα τραγούδια που την βρίσκω σε πια κατηγορία γιατί έχει πολλές.
 

发表时间 Tue 09 Oct 18 @ 9:31 am
lakis69PRO InfinityMember since 2011
Οκ το βρήκα από την αναζήτηση αλλά... Ήταν στο yes και το δοκίμασα, όταν είναι χωρίς τον κοντρολερ δουλεύει κανονικά δεν αφήνει να μπει άλλο τραγούδι... Όταν όμως συνδέσω το κοντρολλερ δεν δουλεύει αφήνει και βάζει τραγούδι την ώρα που παίζει το άλλο.... ξέρεις γιατί? Μήπως πρέπει να δω κάτι στης ρύθμισης του κοντρολλερ μέσα από το πρόγραμμα?
 

发表时间 Tue 09 Oct 18 @ 9:44 am
lakis69PRO InfinityMember since 2011
Τον πήρα τηλέφωνο πριν λίγο και μου είπε ότι δεν υπάρχουν σπασμένα για mac .... μου έβαλε το le και το Σύνδεσε με δικούς του κωδικούς που του είχαν δώσει όταν αγόρασε πριν χρόνια το κοντρολλερ αλλά δε το δούλεψε ποτέ του δε το ήθελε
 

发表时间 Tue 09 Oct 18 @ 9:59 am
lakis69PRO InfinityMember since 2011
Μόνος μου τα ρωτάω αλλά μόνος μου τα απαντάω.... το βρήκα το πρόβλημα... Όλα οκ ! Όταν είναι κάτω τα fade και ακούς από την προακουστικη δεν δουλεύει... αν σηκώσω όμως το fade τότε δουλεύει μια χαρά.... άρα δεν είναι πρόβλημα είναι που δεν έχω μάθει ακόμα να δουλεύω σωστά την κονσόλα... Μια ερώτηση όμως... ξέρει κανείς τι κάνει το κουμπί slip?
 

发表时间 Wed 10 Oct 18 @ 12:22 am
djpap63PRO InfinityMember since 2010
 

发表时间 Wed 10 Oct 18 @ 7:35 am
lakis69PRO InfinityMember since 2011
Sorry, the link you have used is not valid anymore

Αυτό μου βγάζει το λινκ που μου έστειλες.
 

发表时间 Wed 10 Oct 18 @ 12:38 pm
https://www.virtualdj.com/manuals/hardware/pioneer/ddjsr.html

ΒΤW: Το Load Security δεν δουλεύει κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις:
1) Όταν το audio setup είναι "Εξωτερικός μίκτης"
2) Όταν το deck δεν είναι στον "αέρα"
 

发表时间 Wed 10 Oct 18 @ 1:15 pm
lakis69 wrote :
Τον πήρα τηλέφωνο πριν λίγο και μου είπε ότι δεν υπάρχουν σπασμένα για mac .... μου έβαλε το le και το Σύνδεσε με δικούς του κωδικούς που του είχαν δώσει όταν αγόρασε πριν χρόνια το κοντρολλερ αλλά δε το δούλεψε ποτέ του δε το ήθελε

Α) Δεν υπάρχει έκδοση LE (Limited Edition) του VirtualDJ 8 για την SR
B) Η μεταβίβαση / πώληση / δωρεά αδειών είναι κάτι που απαγορεύεται από τους όρους χρήσης του προγράμματος.
Γ) Θα χρειαστεί να αγοράσεις την δική σου άδεια
Δ) Χωρίς να γνωρίζουμε τι ακριβώς έχεις, και πως θες να στήσεις το πρόγραμμα, κάποια πράγματα μπορεί να γίνονται, μπορεί και να μην γίνονται.

Για παράδειγμα: Μια έκδοση LE για άλλη κονσόλα (π.χ. Ergo) δεν θα δουλέψει με την κονσόλα σου σαν LE. Θα δουλέψει σαν Demo για 30 ημέρες και μετά θα σταματάει κάθε 10 λεπτά.
Μια έκδοση PLUS για την κονσόλα σου θα παίζει με την κάρτα ήχου της κονσόλας σου κανονικά, αλλά με άλλη κάρτα ήχου δεν θα σε αφήνει να παίξεις με audio setup εξωτερικού μίκτη.

Οπότε: Ξεκαθάρισε τι έχεις, και τι θες να κάνεις. Τότε μπορούμε να δούμε αν γίνεται και πως.
 

发表时间 Wed 10 Oct 18 @ 1:24 pm
lakis69PRO InfinityMember since 2011
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση...
. θα κανονίσω να βρεθώ μαζί του γιατί έτσι όπως μου τα λες κάτι. (...πιπ...) μου έκανε!
Γιατί βλέπω ότι πολλά πράγματα δε συγχρονίζονται σωστά. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας ελπίζω να μην έγινα πολύ ενοχλητικός αλλά το θέλω το πρόγραμμα και δυστοιχος δεν έχω τόσα λεφτά για να το πάρω ,μπορω να διαθέσω ως 200 ευρω και ψάχνω λύσεις που τελικά την πατάω...νομιζα Έτσι όπως μου τα είπε αυτός ότι με το sr θα είχα και το πρόγραμμα αν και ήθελα το sr γι'αυτό το πήρα αλλά αν ήξερα ότι δεν εχει la πορεί και να μη το έπαιρνα.ευτυχος έδωσα λίγα για την αγορά του άξιζε 220 ευρώ με τσάντα καλώδια τόσα όσα είχα για να αγοράσω το πρόγραμμα όταν το είχα δει 250 ευρώ... Αλλά τότε δεν είχα τα λεφτά...Και μετά από 6 μήνες που μπήκα να το αγοράσω το είδα 331 ..Μην λέμε βέβαια τα ίδια μου εξήγησες γιατί ... βλέπω να ξανά παίζω με το numark αναγκαστικά, ευτυχώς ακόμα το έχω και δε το πούλησα.
 

发表时间 Wed 10 Oct 18 @ 9:10 pm
lakis69PRO InfinityMember since 2011
Μολις τωρα εβλεπα τα πακετα που εχετε στα προγραματα.....δεν ειχα προεξει οτι ειχατε και αλλα εκτος απο το pro.... ήξερα τόσα χρόνια το home το LE και το PRO... Πριν ένα μήνα είδα το buznes και τώρα κάτω κάτω πρόσεξα και το plus.

πια η διαφορα το VIRTUALDJ HOME PLUS με το VIRTUALDJ PRO INFINITY?...τι μπορει και τι δεν μπορει να κανει το ενα με το αλλο...


Can change, customize or remove video logo... εγω δεν δουλευω βιντεο οποτε λογικα δεν με νοιαζει αυτο.

Can record and store podcasts online
Can broadcast to a professional radio server... αυτά τα δυο τι είναι δηλαδή? νομιζω δεν μου χρειάζονται.

Use with USB/MIDI controllers (The licenced controller only) επίσης δεν κατάλαβα τι ακριβός είναι αυτό....σορρυ αλλα νο γκουτ αγγλικα!

Use with external analog mixer and/or timecode vinyls... αυτο λογικα ειναι για timecode οποτε δεν με νοιαζει δε τα δουλευω.

License transfers... αυτο είναι σημαντική απορία τι ακιβος δηλαδή δεν μπορώ να κάνω? ΣΟΣ! <------αλλα βλεπω ουτε το PRO δε το εχει.

Can be used for 'professional' use
(earning money as DJ)... νομιζω οτι αυτο απλος ειναι εμπορικη πολιτικη!! και καλα δεν κανει αλλα μια χαρα νομιζω οτι κανει!! ε?

Multiple Licenses ...ουτε αυτο ξερω τι ειναι ΣΟΣ...αλλα βλεπω οτι ουτε το PRO το εχει αυτο. <------

Personal concierge & phone support ..δεν με νοιάζει!!
Professional customizations ..δεν με νοιάζει δε τα εχει αυτα ούτε το PRO .

οπότε γιατί να μην δε πάρω αυτό που είναι σε πολύ λογική τιμή στα 176,61 EUR για το VirtualDJ HOME PLUS for Pioneer DDJ-SR ε???? τι λετε?

playlist (ΣΟΣ),cue (ΣΟΣ),effect,sample και θα μπορώ να μπαίνω σε όλους τους φακέλους κανονικά (ΣΟΣ)? εμένα αυτά με ενδιαφέρουν να εχει το πρόγραμμα.... Την κάρτα ήχου audio 2 και αν χρειαστεί να βάλω κοντρολλερ χωρίς κάρτα όπως το numark αυτά θα τα δεχετε η μόνο αποκλειστικά για το sr και τέλος?

μου φαίνεται πολύ λογικό και σε τιμη και νομιζω σαν προγραμμα!!... help να αγορασω κατι να εχω το κεφαλι μου ήσυχο και εγω και εσείς που σας έπρηξα!!

Ο κωδικος που εχω απο το LE δεν πιανει για αυτο το πακετο σαν εκπτωση? μου βγαζει 10 ευρω να πληρωσω για το PRO αλλα λογικα εννοει για του μηνα την συνδρομη σωστα?

και κατι τελευταιο....και συγνωμη για οοοολα αυτα που εχω γραψει....αν αργοτερα αλαξω κοντρολλερ....αγοραζω απο την αρχή αλλο πακετο με τα ίδια λεφτα?...λογικα αυτη ειναι η διαφορα στο πακετο με το PRO ε? μαλλον το βρηκα!?!?!! :)
 

发表时间 Thu 11 Oct 18 @ 5:41 am
lakis69 wrote :
Can change, customize or remove video logo... εγω δεν δουλευω βιντεο οποτε λογικα δεν με νοιαζει αυτο.

Η PLUS δείχνει και παίζει video κανονικά, αλλά δεν μπορείς να αφαιρέσεις το λογότυπο του VirtualDJ από την έξοδο του Video, ή να βάλεις κάποιο δικό σου.
Με την PRO μπορείς να κάνεις και τα 2


lakis69 wrote :
Can record and store podcasts online
Can broadcast to a professional radio server... αυτά τα δυο τι είναι δηλαδή? νομιζω δεν μου χρειάζονται.

Αυτά αφορούν την εκπομπή προς ιντερνετικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς.


lakis69 wrote :
Use with USB/MIDI controllers (The licenced controller only) επίσης δεν κατάλαβα τι ακριβός είναι αυτό....σορρυ αλλα νο γκουτ αγγλικα!

Αυτό είναι ίσως το πιο σημαντικό που πρέπει να προσέξεις: Η έκδοση PLUS "παίζει" χωρίς περιορισμούς ΜΟΝΟ με την κονσόλα για την οποία έχεις άδεια, και μάλιστα ΜΟΝΟ με το προεπιλεγμένο Audio Setup. Με απλά λόγια για την SR η έκδοση PLUS θα παίζει κανονικά με την κονσόλα, αλλά το Audio Setup θα πρέπει να είναι πάντα Master + Headphones. Αν θελήσεις να παίξεις με την Audio2 που έχεις τότε η Audio2 θα πρέπει να λειτουργεί σε "Master + Headphones" mode επίσης. ΔΕΝ θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις την Audio2 για να στείλεις το ένα deck σε ένα κανάλι εξωτερικού μίκτη και το άλλο deck σε άλλο κανάλι. Αυτό προϋποθέτει άδεια εξωτερικού μίκτη (επιπρόσθετη άδεια) ή άδεια PRO.


lakis69 wrote :
Use with external analog mixer and/or timecode vinyls... αυτο λογικα ειναι για timecode οποτε δεν με νοιαζει δε τα δουλευω.

Δεν είναι μόνο το timecode. Είναι και η δυνατότητα χρήσης εξωτερικού μίκτη όπως στο παράδειγμα που ανέφερα παραπάνω


lakis69 wrote :
License transfers... αυτο είναι σημαντική απορία τι ακιβος δηλαδή δεν μπορώ να κάνω? ΣΟΣ! <------αλλα βλεπω ουτε το PRO δε το εχει.

Αυτό αφορά μόνο τις εκδόσεις OEM. Δηλαδή όταν μια κονσόλα έρχεται με Full PRO πρόγραμμα δώρο από τον κατασκευαστή της κονσόλας. Σ' αυτή την περίπτωση το πρόγραμμα συνοδεύει την κονσόλα και η άδεια του προγράμματος μπορεί να μεταβιβασθεί υπό προϋποθέσεις αν πουληθεί η κονσόλα.


lakis69 wrote :
Can be used for 'professional' use

(earning money as DJ)... νομιζω οτι αυτο απλος ειναι εμπορικη πολιτικη!! και καλα δεν κανει αλλα μια χαρα νομιζω οτι κανει!! ε?
Η άδεια χρήσης σου λέει τι σου επιτρέπει και τι όχι. Έτσι λοιπόν η άδεια PLUS δεν σου επιτρέπει να χρησιμοποιείς το πρόγραμμα για επαγγελματικούς σκοπούς (χρειάζεσαι άδεια PRO για αυτό) Το τι κάνεις εσύ είναι δική σου υπόθεση. Εμείς όμως δεν μπορούμε να σε προτρέψουμε να παραβιάσεις τους όρους χρήσης του προγράμματος. Και όχι, το πρόγραμμα δεν ξέρει πότε παίζεις επαγγελματικά και πότε όχι.
Σημ: Στην Ελλάδα αυτά είναι "ψιλά γράμματα" αλλά στο εξωτερικό δίνουν μεγάλη βαρύτητα σε κάτι τέτοια. Είναι θέμα ηθικής.


lakis69 wrote :
Multiple Licenses ...ουτε αυτο ξερω τι ειναι ΣΟΣ...αλλα βλεπω οτι ουτε το PRO το εχει αυτο. <------

Πολλαπλές άδειες χρήσης. Αυτό το έχει μόνο η έκδοση bussiness και αφορά multi-ops επιχειρήσεις (επιχειρήσεις που απασχολούν πολλούς DJ's)


lakis69 wrote :
Personal concierge & phone support ..δεν με νοιάζει!!

Επίσης αποκλειστικά στην έκδοση Bussiness


lakis69 wrote :
Professional customizations ..δεν με νοιάζει δε τα εχει αυτα ούτε το PRO .

Επίσης αποκλειστικά στην έκδοση Bussiness


lakis69 wrote :
οπότε γιατί να μην δε πάρω αυτό που είναι σε πολύ λογική τιμή στα 176,61 EUR για το VirtualDJ HOME PLUS for Pioneer DDJ-SR ε???? τι λετε?

Εμείς δεν λέμε. Η απόφαση είναι δική σου. Κρίνεις τι παίρνεις και τι δίνεις και ανάλογα πράττεις.


lakis69 wrote :
playlist (ΣΟΣ),cue (ΣΟΣ),effect,sample και θα μπορώ να μπαίνω σε όλους τους φακέλους κανονικά (ΣΟΣ)? εμένα αυτά με ενδιαφέρουν να εχει το πρόγραμμα.... Την κάρτα ήχου audio 2 και αν χρειαστεί να βάλω κοντρολλερ χωρίς κάρτα όπως το numark αυτά θα τα δεχετε η μόνο αποκλειστικά για το sr και τέλος?

Ναι, ο browser, το sampler και τα effects θα είναι πλήρως λειτουργικά.
ΟΜΩΣ: Με την άδεια της SR δεν θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις την Audio2 με audio setup εξωτερικού μίκτη είτε είναι ο controller συνδεδεμένος είτε όχι. Θα μπορείς να την χρησιμοποιήσεις μόνο σαν "Master + Headphones"
Σημείωση: Αυτή τη στιγμή στο profil σου δεν φαίνεται ούτε η έκδοση LE που έχεις (πιθανότατα την έχεις συσχετίσει με άλλο λογαριασμό / email). Όταν θα κάνεις την αγορά φρόντισε να την κάνεις στο ίδιο profil που έχεις και την LE. Έτσι (και μόνο έτσι) θα μπορείς να χρησιμοποιείς είτε την SR είτε την Mixtrack 3 χωρίς πρόβλημα. Διαφορετικά θα πρέπει να αλλάζεις profil στο πρόγραμμα ανάλογα με την κονσόλα που χρησιμοποιείς (δες παρακάτω)


lakis69 wrote :
Ο κωδικος που εχω απο το LE δεν πιανει για αυτο το πακετο σαν εκπτωση? μου βγαζει 10 ευρω να πληρωσω για το PRO αλλα λογικα εννοει για του μηνα την συνδρομη σωστα?

Σωστά, αν και νομίζω οτι η έκπτωση που υπήρχε 10€ για αγορά PLUS άδειας θα επανέρθει.


lakis69 wrote :
και κατι τελευταιο....και συγνωμη για οοοολα αυτα που εχω γραψει....αν αργοτερα αλαξω κοντρολλερ....αγοραζω απο την αρχή αλλο πακετο με τα ίδια λεφτα?...λογικα αυτη ειναι η διαφορα στο πακετο με το PRO ε? μαλλον το βρηκα!?!?!! :)

ΑΚΡΙΒΩΣ. Αυτό είναι το μεγάλο "μειονέκτημα" της έκδοσης PLUS. Αν αγοράσεις άλλο controller ή αν συνδέσεις άλλο controller θες άλλη / καινούργια άδεια. Και την άδεια την πληρώνεις ολόκληρη από την αρχή. Που σημαίνει οτι αν σε 1-2 χρόνια θες να πάρεις καινούργιο controller θα πρέπει να υπολογίσεις άλλο ένα σοβαρό ποσό για τη νέα άδεια χρήσης.
Σημείωση: Τεχνικά οι άδειες χρήσης που έχεις "προστίθενται" η μία στην άλλη στο profil σου. Έτσι μπορείς να έχεις 2 και 3 άδειες ενεργές και το πρόγραμμα να "διαλέγει" τη σωστή άδεια κάθε φορά και να λειτουργεί αυτόματα χωρίς πρόβλημα. Έτσι αν στο profil που έχεις ήδη την άδεια LE προσθέσεις την PLUS της SR το πρόγραμμα θα αναγνωρίζει αυτόματα κάθε φορά και τις δύο κονσόλες, θα αλλάζει αυτόματα άδεια χρήσης και θα μπορείς να δουλέψεις είτε με τη μία κονσόλα είτε με την άλλη. Επίσης αν αργότερα προσθέσεις μια τρίτη άδεια (π.χ. για μια SX3) το πρόγραμμα θα μπορεί να δουλέψει με οποιαδήποτε από τις 3 αυτές κονσόλες.
Αυτό που πρέπει να σκεφτείς είναι οτι σε βάθος χρόνου θα πληρώσεις τμηματικά ένα ποσό μεγαλύτερο από αυτό που θα πλήρωνες εφάπαξ για την αγορά του PRO και θα εξακολουθείς να μην έχεις PRO.
Ανάλογα με το πόσο σοβαρά ασχολείσαι με το DJ-ing αυτό είναι κάτι που πρέπει να το σκεφτείς σοβαρά.
Τέλος υπάρχει και μια άλλη λύση:
Αγοράζεις μια συνδρομή PRO (19 δολάρια + ΦΠΑ το μήνα) για μερικούς μήνες (π.χ. 2-3) μέχρι να μαζέψεις το απαραίτητο ποσό για να αγοράσεις μετά εφάπαξ το RPO Infinity. Έτσι και την έκδοση PRO θα έχεις, και θα ξοδέψεις συνολικά λιγότερα απ' οτι αν χρειαστεί να αγοράσεις στο μέλλον και δεύτερη άδεια PLUS.

Η επιλογή είναι δική σου!
 

发表时间 Thu 11 Oct 18 @ 9:09 am
lakis69PRO InfinityMember since 2011
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο σου και για όλες σου της απαντήσεις τόσο αναλυτικά....

Αν δεν πάθει κάτι κτυπά ξύλο η sr δεν έχω σκοπό να την αλλάξω για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός αν τα οικονομισω τόσο πολύ που μπορέσω να πάρω την ddj 1000 αλλά τότε νομίζω θα έχω να πάρω και το PRO....

Με καθησυχάζει ότι μπορώ να έχω και δεύτερη άδεια όπως μια για έναν κοντρολλερ LE αν και αυτό δεν με νοιάζει τόσο, την numark σε λίγο καιρό αν ο sr είναι οκ θα την πουλήσω..εχω και δευτερη αδεια για το πρωτο κοντρολλερ μοτ ενα jb system controller 1.. αλλα Αυτό που είναι το πιοοοοοο σημαντικό από όλα είναι αν ( μη το ξανά πω και γίνομαι γρουσουζης) φτου φτου .... τουλάχιστον να έχω την audio2 και ας παίζω με ποντίκι....

Μου το απάντησες πιο πάνω αλλά επειδή είμαι λίγο στοκος και δε το έπιασα με την μια για να είμαι σίγουρος.... με την audio 2 δε θα μπορώ να έχω ξεχωριστά το κάθε κανάλι Α και Β? Θα είναι πχ το Α έξοδος και το Β για τα ακουστικά κάπως έτσι αν κατάλαβα καλά?

Όσο για την άδεια του la που δεν φαίνομαι δεν ξέρω γιατί, μου τα έστεισε ένας φίλος μου όταν αγόρασα την nunark ίσως να μου έκανε άλλον λογαριασμό δεν έχω ιδέα... σε ευχαριστώ που μου το είπες αν είναι να πάρω το plus να το έχω υπόψη μου αυτό!

Αν θέλω μετά να γίνω pro μπορώ νε κάποια πάρα πάνω λεφτά να γίνω η θα πληρώσω και το PRO ξανά από την αρχή?....

Και μπορώ με έξτρα λεφτά να βάλω αργότερα κάποια έξτρα άδεια στο plus?

--》 (ΔΕΝ θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις την Audio2 για να στείλεις το ένα deck σε ένα κανάλι εξωτερικού μίκτη και το άλλο deck σε άλλο κανάλι. Αυτό προϋποθέτει άδεια εξωτερικού μίκτη (επιπρόσθετη άδεια) ή άδεια PRO.)

Use with external analog mixer and/or timecode vinyls... αυτο λογικα ειναι για timecode οποτε δεν με νοιαζει δε τα δουλευω.
Δεν είναι μόνο το timecode. Είναι και η δυνατότητα χρήσης εξωτερικού μίκτη όπως στο παράδειγμα που ανέφερα παραπάνω) 《----

Δηλαδή Τι άδεια χρειάζεται και τι έξτρα κόστος έχει για να μπορώ τουλάχιστον να έχω και την audio 2?

Αν μπορέσω να έχω backup την audio2 όλα τα άλλα δεν με νοιάζουν αφού θα χειρίζομαι με τον controller τα πάντα.... εμένα με νοιάζει να μην χάνονται η play list και τα cue όλα τα άλλα που παίζω σε γάμους , μου είναι σχεδόν αχρείαστα.

Τέλος υπάρχει και μια άλλη λύση:
Αγοράζεις μια συνδρομή PRO (19 δολάρια + ΦΠΑ το μήνα) για μερικούς μήνες (π.χ. 2-3) μέχρι να μαζέψεις το απαραίτητο ποσό για να αγοράσεις μετά εφάπαξ το RPO Infinity. Έτσι και την έκδοση PRO θα έχεις, και θα ξοδέψεις συνολικά λιγότερα απ' οτι αν χρειαστεί να αγοράσεις στο μέλλον και δεύτερη άδεια PLUS...... το έχω σκεφτεί και αυτό να την δουλεύω με τον μήνα μόνο όταν το χρειάζομαι!.... Αλλά θα περιμένω την απάντηση σου για της δύο ερώτησης μου πιο πάνω και ανάλογα θα δω τι από όλα θα κάνω.... πάντως κάτι θα πάρω η plus η pro η με τον μήνα.... με ταλεπορισε πολύ το LE με λίστες και τα τραγούδια έκανα 100 πατέντες με φακέλους για να τα βρίσκω γρήγορα.

Αυτό που πρέπει να σκεφτείς είναι οτι σε βάθος χρόνου θα πληρώσεις τμηματικά ένα ποσό μεγαλύτερο από αυτό που θα πλήρωνες εφάπαξ για την αγορά του PRO και θα εξακολουθείς να μην έχεις PRO..... Έτσι λοιπόν η άδεια PLUS δεν σου επιτρέπει να χρησιμοποιείς το πρόγραμμα για επαγγελματικούς σκοπούς (χρειάζεσαι άδεια PRO για αυτό) Το τι κάνεις εσύ είναι δική σου υπόθεση..... Στο πρώτο ότι ίσως να μου βγει πάρα πάνω να έχεις δίκαιο... ηδη μου βγαιβει παρα πανω που πηρα την sr και νομιζα θα μου δωσει αυτο το vdj και τωρα πρεπει να παρω ξανα το πρόγραμμά..... Αλλά αν είναι να τα δώσω λίγα λίγα δηλαδή να πάρω το plus και μετά από κάποιο καιρό να δώσω για έξτρα άδεια αλλά πχ 50 ίσως να μην με πειράξει και πάλι θα είναι πιο κάτω από τα 335 ευρώ που πήγε το PRO... Δυστυχώς Δεν μπορώ να δώσω τόσα λεφτά δε τα έχω..... Όσο για το ότι δε θα είναι pro ,νομίζω ότι το τι όνομα θα έχει το πρόγραμμα είναι λεπτομέρεια αρκεί να μου κάνει την δουλειά μου .... Και όσο για την άδεια όπως είπες για την Ελλάδα είναι ψιλά γράμματα, εδώ σε μαγαζιά τους νοιάζει να τους κάνεις την δουλειά τους και ας είναι το hone ...Και όσο για το κράτος ξέρεις ότι δεν τα κοιτάν αυτά γιατί δεν έχουν ιδέα Τι είναι όλα αυτά... οπότε δεν νε νοιάζει πως θα ονομάζεται το πρόγραμμα αρκεί να κάνει σωστά αυτά που θέλω!.... θα πάρω pro μόνο αν βγάλουν κάποια έκδοση χωρίς τα βίντεο και είναι πιο οικονομικό, τότε αν είναι να περιμένω!
 

发表时间 Thu 11 Oct 18 @ 1:23 pm
lakis69PRO InfinityMember since 2011
Αλλά αν είναι να τα δώσω λίγα λίγα δηλαδή να πάρω το plus και μετά από κάποιο καιρό να δώσω για έξτρα άδεια για την audio 2 εννοώ αλλά πχ 50 ευρω .... ( για καπιο λογο δεν μπόρεσα να το συμπληρώσω στο πιο πάνω ποστ ,μαλλον εγραψα πολλα απο οτι πρεπει)

παντως έψαξα στο site και δεν βρίσκω καπου να λεει ,αγορά άδεια για audio 2 η κάτι για ήχο .που ειναι αυτες η εξτρα αδειες? η κατι δεν εχω καταλαβει καλα?
 

发表时间 Thu 11 Oct 18 @ 3:33 pm
Ζητώ προκαταβολικά συγνώμη (Phantom) που παρεμβαίνω στην συζήτησή σας, αλλά…

Lakis69, θα είμαι σύντομος και περιεκτικός:

Εάν πραγματικά σε ενδιαφέρει το mixing (είτε ερασιτεχνικά, είτε επαγγελματικά)…
Εάν είσαι mainstream Dj (και όχι ο David Guetta, που παίζει αποκλειστικά προετοιμασμένες - συγκεκριμένες λίστες)…
Εάν θες το κάτι παραπάνω από ένα Dj Software και όχι μία απλή εξομοίωση 2 turntables και 1 mixer…
Εάν θες το κάτι παραπάνω από πλευράς υποστήριξης (γενικής ή τεχνικής), όπως ακριβώς την λαμβάνεις αυτή την στιγμή…

Τότε, πάρα πολύ απλά, το VDj δεν το αποφεύγεις!

Εάν θες να διαθέτεις ένα αξιόπιστο set (controller + laptop), το οποίο δεν θα σε “κρεμάει” αναπάντεχα (cracked software)…
Εάν θες να ακολουθείς την εξέλιξη της τεχνολογίας (controllers) και να διευκολύνεσαι - "αναβαθμίζεσαι" μέσω αυτής …
Εάν το δεις κάποια στιγμή επαγγελματικά και (πρέπει) να έχεις ένα 2ο (φθηνό) controller ως backup ή να μπορείς να δανείζεσαι ένα controller από φίλο (γιατί μπύρα είναι, σε οποιοδήποτε booth πέφτει)…

Τότε, πάρα πολύ απλά, την άδεια Pro δεν την αποφεύγεις!

Διότι, πάρα πολύ απλά και υπό όλες τις άνωθεν προϋποθέσεις, δεν έχεις εναλλακτικές επιλογές, ούτε στην 1η ομάδα περιπτώσεων, ούτε στην 2η!!!

Συνεπώς, καλά όοοοολα αυτά που γράφεις - σχεδιάζεις - φαντάζεσαι, αλλά τίποτε δεν ισχύει στην πράξη! Άρα, σε συμβουλεύω (πραγματικά και με όλη την καλή διάθεση) να πάψεις να διυλίζεις τον κώνωπα, καταπίνοντας την κάμηλο!

Πέρα από αυτά, μιας και το ανέφερες…

Ψάξε στο forum (ελληνικό και αγγλικό) περί Pioneer DDJ-1000 και διάβασε γι αυτόν (και ας μην τα κατανοήσεις όλα). Δεν είναι ένας controller με περισσότερα “κουμπάκια”, μεγάλα – εύχρηστα jogs και οθόνες επ’ αυτών (όπως πάρα πολλοί πιστεύουν), αλλά ένας controller με διαφορετική φιλοσοφία λειτουγίας!

Που σημαίνει ότι ακόμη και τον Pioneer DDJ-SZ2 (αξίας ~2.000€) να διέθετες, εάν η φιλοσοφία του Pioneer DDJ-1000 (αξίας ~1.300€) σου “ταίριαζε”, θα τον πούλαγες για να αγοράσεις τον 1000άρι… Και εννοείται ότι εάν διέθετες άδεια “Per Controller” για τον SZ2 (θεωρώντας ότι είχες αγοράσει τον “απόλυτο” controller), θα πήγαινε “χαμένη”…

Αυτά από μένα και πάλι συγνώμη για την παρέμβαση…


Υ.Γ. Αντιλαμβάνεσαι ότι δεν έχει ουσία να μου απαντήσεις, ιδίως προσπαθώντας να με πείσεις για κάτι διαφορετικό. Ούτε μέλος της Atomix είμαι, ούτε διαθέτεις την εμπειρία μου…
 

发表时间 Thu 11 Oct 18 @ 5:20 pm
[quote=

Συνεπώς, καλά όοοοολα αυτά που γράφεις - σχεδιάζεις - φαντάζεσαι, αλλά τίποτε δεν ισχύει στην πράξη! Άρα, σε συμβουλεύω (πραγματικά και με όλη την καλή διάθεση) να πάψεις να διυλίζεις τον κώνωπα, καταπίνοντας την κάμηλο!

[/quote]

Θα συμφωνήσω απόλυτα .... 8 μήνες πριν σκεφτόμουνα σαν εσένα ... προσπαθούσα να φανταστώ τις μελλοντικές μου ανάγκες σε ένα θέμα που είχα ελάχιστη εμπειρία ... τώρα θυμάμαι αυτά που σκεφτόμουνα τότε, και γελάω ...

...είχα μια CMD Studio 4A ... "μια χαρά είμαι" σκεφτόμουνα, και ήμουνα ένα κλικ πριν αγοράσω με 90$ μια άδεια για τον συγκεκριμένο κοντρολερ ... ευτυχώς δεν το έκανα ... 1 μήνα μετά πούλησα την CMD και πήρα μια SR ... κάπου εκεί κατάλαβα οτι η ποιο φτηνή λύση είναι η φουλ άδεια ... την πληρώνεις μια φορά και ξεμπερδεύεις ... τώρα ψήνομε να στίσω freestiler και γλυκοκοιτάζω την MC7000 ... αν είχα δώσει τα 90$ θα ήμουν ακόμα στο "μια χαρά είμαι με το CMD " ...

Η γνώμη μου είναι ... βάλε αγγελία το Audio2 για πούλημα , και παιζει μόνο με την SR για ένα μήνα που διαρκεί το demo και μάζεψε τα λεφτά για την φούλ εκδοσή ... ότι άλλο και να κάνεις , είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα το μετανιώσεις ....

 

发表时间 Thu 11 Oct 18 @ 9:02 pm
lakis69PRO InfinityMember since 2011
Ευχαριστώ όλους για της απαντήσεις σας .... γι'αυτό ρωτάω για να μάθω και να κατανοήσω τι πρέπει να κάνω.... Δεν θέλω να αποφύγω το vdj ίσα ίσα το θέλω γι'αυτό ψάχνω να δω τι να κάνω.... Ευχαριστώ όλους για τον χρόνο σας θα κάνω λίγο υπομονή θα το μελετήσω και θα πάρω μια τελική απόφαση για να μην σας ζαλίζω και εσάς!
 

发表时间 Thu 11 Oct 18 @ 9:16 pm
PANOSVPRO InfinityMember since 2007
οπως ειπαν και οοολοι οι παραπανω...η αγοραζεις την pro η παιρνει το μηνιαιο νοικι μεχρι να μαζεψεις λεφτα να παρεις την pro...τοσο απλα!
 

发表时间 Sun 14 Oct 18 @ 12:05 pm
lakis69PRO InfinityMember since 2011
Θα ήθελα αν μπορείτε παρακαλώ να μου απάντησε στην πιο πάνω ερώτηση που έκανα... αν αγοράσω το plus ... Μετά μπορώ να τι κανω pro με κάποια έξτρα χρέωση ή πρέπει και αυτό να το αγοράσω από την αρχή?... αν είναι να πάρω τώρα που έχω τα λεφτά το plus για την sr και αργότερα το κάνω αναβαθμίσεις σε pro ... γίνετε και αν ναι τι έξτρα χρέωση έχει μετά?
 

发表时间 Sun 14 Oct 18 @ 6:30 pm
91%