快速登录:  

Forum: Greek Forum

话题: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ AUTOMIX ΣΤΟ VIRTUAL DJ 8

由于该帖子已年深日久,可能包含陈旧过时或描述错误的信息。

ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΙΞ ΤΑ ΕΧΩ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙ ΣΕ PLAYLIST ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗ ΣΤΟ AUTOMIX ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΥΟ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΩ ΤΑ ΠΕΤΑΕΙ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΑΛΛΟ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ?
 

发表时间 Thu 16 Nov 17 @ 5:20 am
djdadPRO InfinityDevelopment ManagerMember since 2005
Τι εννοείς τα "πετάει" ? Τα βγάζει από την Automix List (λίγο δύσκολο να το πιστέψω) ή δεν τα παίζει όταν έρθει η ώρα τους και συνεχίζει με τα επόμενα ?

Μια και τα έχεις συμπεριλάβει σε κάποια Playlist, επέλεξε αυτή την Playlist από δεξια (φακέλους) και πριν τα βαλεις στην Automix, κάνε ένα δεξί κλικ σε καποιο από τα τραγούδια που στα "πετάει" από την μεσαία λίστα και επέλεξε Tag Editor. Πόσταρε εδώ ενα screenshot από αυτό το παράθυρο.
 

发表时间 Thu 16 Nov 17 @ 10:18 am
Επειδη δεν εχω αρκετη εξεικοιωση με το προγραμμα θα προσπαθησω να εξηγησω το προβλημα μου,εχω στην playlist ετοιμα μιξ μεταφερω καποια δεξια στην θεση που υπαρχει το automix για να τα παιξω και να κανω αποθηκευση σαν νεα playlist, μολις μεταφερω καποια μετα το τεταρτο πεμπτο που μεταφερω χανονται ολα και αποθηκευει το τελευταιο στην σειρα το εκτο πχ χανονται δηλαδη ολα τα προηγουμενα,αυτο δεν μου το κανει οταν επιλεγω τραγουδια μεμονομενα απο καποιο φακελο εκει ολα καλα ευχαριστω.
 

发表时间 Thu 16 Nov 17 @ 10:59 am
djdadPRO InfinityDevelopment ManagerMember since 2005
Πόσο μεγάλα σε μέγεθος/διάρκεια είναι αυτά που εξαφανιζονται ?
Αν ένα από αυτά, το πάρεις από την Playlist και το φορτώσεις σε Deck, αντί στην Automix list, παίζει κανονικά ?
Αν αφού φορτώσει στο Deck, το πάρεις και το βάλεις στην Automix List, το κρατάει ?

Επίσης, δες την ρύθμιση automixAutoRemovePlayed. Αν είναι στο "always". και τα τραγούδια που εξαφανίζονται έχουν παιχτεί (έχουν κοκκινη γραμμή στο εικονίδιό τους), τότε άλλαξε την ρύθμιση σε "automix" ή "no"
 

发表时间 Thu 16 Nov 17 @ 6:08 pm
Καλημερα μια ερωτηση εχω ηχεια jbl eon 615 ενεργα με controler pioneer ddj wego3 πως μπορω να συνδεσω μικροφωνο?εχω προσπαθησει αλλα δεν τα καταφερα,ευχαριστω εκ των προτερων.
ΥΣ.Γινεται να κουμπωσει μονο στα ηχεια εκτος απο τον controler?
 

发表时间 Tue 05 Dec 17 @ 5:15 am
Τωρα αυτό που ρωτάς, τι σχέση έχει με τo θέμα του topic ?
Άνοιξε ένα καινούργιο topic με σχετικό θέμα σαν τίτλο και ρώτησε εκέι ότι θες.

ΥΓ. Παρακαλώ μην απαντησετε στο τελευταίο post. Κρατήστε την συζήτηση γύρω από την αρχική ερώτηση. Η τελευταία ερώτηση θα διαγραφεί όταν δημηιουργηθεί το σχτικό topic.
 

发表时间 Tue 05 Dec 17 @ 9:00 am
ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ,ΛΙΓΗ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ ΠΑΝΤΩΣ....
 

发表时间 Tue 05 Dec 17 @ 11:51 am


(陈旧帖子或论坛版块会自动关闭)