快速登录:  

Forum: Greek Forum

话题: Πως απενεργοποιω απο Traktor 2 απο αλλους χρηστες ?

由于该帖子已年深日久,可能包含陈旧过时或描述错误的信息。


παιδια καλημερα ,θα ηθελα να ρωτησω αν και δεν ειναι το φορουμ για τρακτορ εδω αλλα βλεπω οτι απαντατε σε γενικεσ ερωτησεις , Πως απενεργοποιω απο Traktor 2 απο αλλους χρηστες ,π.χ εχω δωσει το serial nunber σε εναν αλλο χρήστη και θελω να τον ακυρώσω ,γίνετε ?
πόσες άδειες εχω γενικά ?
ευχαριστω
 

发表时间 Thu 09 Nov 17 @ 12:28 am
djpap63PRO InfinityMember since 2010
 

发表时间 Thu 09 Nov 17 @ 6:52 am
που να βρω άκρη εδω μεσα ? θελει να ξερεις και καλ αγγλικα
δύσκολο πολύ ,δεν είναι εδω κάποιος που να το γνωρίζει το θεμα μου ?
 

发表时间 Thu 09 Nov 17 @ 7:47 am
Το συγκεκριμένο forum απευθύνεται στους χρήστες του VDj. Αναφορές σε άλλα σχετικά προγράμματα γίνονται, αλλά κυρίως σε ότι αφορά στην σύγκριση χαρακτηριστικών και δυνατοτήτων.

Συνεπώς, έχεις μπει στην αντιπροσωπία της Ferrari και ρωτάς τεχνικό θέμα που αφορά την Mercedes!!! Για σκέψου το λίγο… Πέραν αυτού, και την καλή διάθεση να είχαν όλοι ανεξαιρέτως, ελαχιστότατοι θα είχαν τις γνώσεις να σου απαντήσουν…
 

发表时间 Thu 09 Nov 17 @ 8:20 am
Δυστυχώς για σένα εδώ όλοι χρησιμοποιούμε το VirtualDJ και όχι το Traktor.
Ακόμα και αν κάποιοι χρησιμοποιούν είτε περιστασιακά είτε λίγο πιο συχνά το Traktor, η ερώτηση σου δεν είναι ούτε συνηθισμένη, ούτε εύκολη να απαντηθεί.
Κι αυτό γιατί κανονικά δεν "δωρίζουμε" serial numbers και άδειες σε "φίλους" μας.

Θα μπορούσαμε να σου απαντήσουμε τι ισχύει με το VirtualDJ και τι πρέπει/μπορείς να κάνεις σ' αυτή την περίπτωση. Αλλά για το Traktor δεν γνωρίζουμε.

Υ.Γ.:
Για να μην παρεξηγηθώ: Έχω το Traktor γνήσιο και εγκατεστημένο σε 2 υπολογιστές. Ξέρω τι χρειάζεται να κάνεις ( = σχεδόν τίποτα) αν θες να σταματήσεις να χρησιμοποιείς έναν από αυτούς και να περάσεις το πρόγραμμα σε ένα τρίτο. Δεν γνωρίζω όμως τι γίνεται αν το πρόγραμμα τρέχει συνέχεια σε 3 ή περισσότερους υπολογιστές, ούτε αν και πως μπορείς να απενεργοποιήσεις τον ένα χωρίς προβλήματα (και χωρίς να έχεις πρόσβαση σ' αυτόν)
Αυτό μπορεί να στο απαντήσει μόνο η Native Instruments ή κάποιος που ξέρει πολύ καλά το Traktor και έχει κάνει τέτοια "πατάτα" στο παρελθόν...
 

发表时间 Thu 09 Nov 17 @ 8:21 am
@PhantomDeejay φαντάζομαι εννοείς οτι ξερεις πως να απενεργοποιήσεις σε δικό σου pc/mac όχι σε άλλον που έχεις δώσει το σίριαλ ?
 

发表时间 Thu 09 Nov 17 @ 8:32 am
Δεν απενεργοποιείς το serial. Απλά σταματάς να χρησιμοποιείς το πρόγραμμα στον παλιό υπολογιστή (κάνεις μια απεγκατάσταση) και περνάς το serial στον καινούργιο. Δεν ξέρω πως ελέγχει το Traktor τα serial numbers αλλά δεν μπορείς να χρησιμοποιείς το ίδιο serial number σε πάνω από δύο υπολογιστές ταυτόχρονα.
Αυτά είναι όλα όσα ξέρω για την άδεια του Traktor. Και αυτό έκανα όταν άλλαξα το παλιό laptop με το καινούργιο.
 

发表时间 Thu 09 Nov 17 @ 8:58 am
καταλαβα , απλα εγω αυτο που θελω να βγαλω Off ειναι απο τον αλλον χρηστη ,τελος παντων ,σ ευχαριστω παντως κα ολα τα παιδια που απαντησανε
 

发表时间 Thu 09 Nov 17 @ 9:14 am
να κανω μια ερωτηση εδω ? σε περιπτωση που θελω να αγορασω το virtual dj σε ποσους υπολογιστες μπορω να το εχω π.χ σε 2 ? και επειδη δεν το εχω καταλαβει σωστα εκει στην κατηγορια buy πρπει να εχω καποιον κοντρολερ για να το αγορασω π.χ ?
αν ειμαι off topic ας παει αλου το θεμα ,απλα λεω σε περιπτωση που δεν βρω ακρη με το traktor 2
 

发表时间 Thu 09 Nov 17 @ 11:56 am
Το VirtualDJ μπορείς να το εγκαταστήσεις σε όσους υπολογιστές θέλεις. Όμως μόνο 2 υπολογιστές μπορούν να έχουν ταυτόχρονα ενεργοποιημένη την άδεια σου.
Η ενεργοποιήση / απενεργοποιήση της άδειας γίνεται μέσω Internet και είναι αυτόματη. Δηλαδή όταν ενεργοποιείς την άδεια σου σε ένα τρίτο υπολογιστή αυτή απενεργοποιείται από τον πρώτο. Στο VirtualDJ δεν υπάρχει περιορισμός πόσες φορές ενεργοποιείς / απενεργοποιείς την άδεια σου είτε γενικά, είτε στον ίδιο υπολογιστή. Έτσι λοιπόν αν έχεις 3 ή 4 υπολογιστές μπορείς σε καθένα από αυτούς να ενεργοποιείς την άδεια σου αρκεί να έχεις πρόσβαση στο internet. Ο μόνος περιορισμός είναι οτι μόνο 2 από τους 4 θα μπορούν να έχουν ενεργή την άδεια την ίδια στιγμή.
Έτσι λοιπόν αν έχεις 1 laptop και 1 δεύτερο για backup μπορείς να έχεις ενεργή την άδεια σ' αυτά τα δύο. Αν έχεις κι ένα τρίτο σταθερό υπολογιστή στο σπίτι μπορείς να ενεργοποιήσεις κι έκει την άδεια, αλλά αυτόματα θα απενεργοποιηθεί η άδεια στον πιο "παλιό" υπολογιστή (έστω στο backup laptop). Αν ανοίξεις το backup laptop μπορείς και πάλι να ενεργοποιήσεις την άδεια σου χωρίς κανένα πρόβλημα.

Η άδεια του VirtualDJ συνδέεται με το προφίλ που έχεις εδώ στο forum και για να την ενεργοποιήσεις στο πρόγραμμα απλά κάνεις ένα login με τον ίδιο τρόπο που κάνεις login και εδώ.

Για να αγοράσεις μια άδεια δεν απαιτείται κάποιος controller. Όμως (ανάλογα με το πως χρησιμοποιείς ή θες να χρησιμοποιήσεις το πρόγραμμα) χωρίς controller μπορεί και να μην χρειάζεσαι μια άδεια καθώς το πρόγραμμα είναι δωρεάν για οικιακή χρήση χωρίς controller με όλες του τις λειτουργίες ενεργές.

Οι άδειες αυτές καθ' αυτές χωρίζονται σε 2 κατηγορίες:
Την PLUS που αφορά ένα και μόνο συγκεκριμένο controller* και που η τιμή της εξαρτάται από τον controller και
Την PRO που είναι το πλήρες πρόγραμμα χωρίς κανένα περιορισμό.
Την άδεια PRO μπορείς είτε να την αγοράσεις εφάπαξ (PRO Infinity - $299) και να την έχεις εφόρου ζωής, είτε να την αποκτήσεις συνδρομητικά πληρώνοντας $19 το μήνα (PRO Subscriber)
Προσοχή: Η συνδρομή, είναι απλά συνδρομή. Αν σταματήσεις την συνδρομή σου σταματάς να έχεις άδεια PRO. Βέβαια, μπορείς να ξεκινήσεις και να σταματήσεις τη συνδρομή σου απεριόριστες φορές. Τέλος, η συνδρομή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ πρόγραμμα πληρωμής με δόσεις. Δηλαδή δεν αποκτάς την άδεια PRO Infinity αν είσαι συνδρομητής για Χ μήνες.

Σημείωση για την άδεια PLUS:
Η άδεια PLUS ξεκλειδώνει ένα και μόνο συγκεκριμένο controller. Αν κάποια στιγμή αλλάξεις controller θα πρέπει να αγοράσεις μια καινούργια άδεια PLUS από την αρχή. Επίσης, αν επιχειρήσεις να συνδέσεις ταυτόχρονα 2 διαφορετικούς controllers θα χρειαστείς και δεύτερη άδεια για τον δεύτερο controller.
 

发表时间 Thu 09 Nov 17 @ 12:29 pm
ήσουνα πολύ σαφής σε ολα σ ευχαριστώ και παλι
απλά για το Plus δλδ αν αγορασω για εναν κοντρολερ και καποια στιγμη τον πουλησω και παρω εναν αλλο θα πρπει παλι δλδ
να αγορασω αλλη αδεια ? δεν μπορω να αποσυρω π.χ αυτην και να παρω άλλη ?
 

发表时间 Thu 09 Nov 17 @ 12:57 pm
djpap63PRO InfinityMember since 2010
Θα πρεπει να αγορασεις αλλη αδεια
 

发表时间 Thu 09 Nov 17 @ 1:05 pm
εγινε ευχαριστω .
 

发表时间 Thu 09 Nov 17 @ 2:58 pm
επανέρχομαι ,αν π.χ μου πέσει ποτό στην κονσόλα και χαλάσει και δεν συμφέρει να την φτιάξω και πάρω μια ιδια καινούργια (π.χ τρακτορ x1) θα παίζει το Virtual που εχω ήδη αγοράσει ,σε αυτην την καινουργια ? μελιγα λογια οταν αγοραζουμε το Virtual με για μια κονσολα ( τρακτορ x1 ) θα παιζει σε ολες τις traktror x1 ?
 

发表时间 Mon 13 Nov 17 @ 2:57 pm
djsadimPRO InfinityMember since 2006
user16722285 wrote :
επανέρχομαι ,αν π.χ μου πέσει ποτό στην κονσόλα και χαλάσει και δεν συμφέρει να την φτιάξω και πάρω μια ιδια καινούργια (π.χ τρακτορ x1) θα παίζει το Virtual που εχω ήδη αγοράσει ,σε αυτην την καινουργια ? μελιγα λογια οταν αγοραζουμε το Virtual με για μια κονσολα ( τρακτορ x1 ) θα παιζει σε ολες τις traktror x1 ?

NAI!!!

 

发表时间 Mon 13 Nov 17 @ 3:58 pm
user16722285 wrote :

παιδια καλημερα ,θα ηθελα να ρωτησω αν και δεν ειναι το φορουμ για τρακτορ εδω αλλα βλεπω οτι απαντατε σε γενικεσ ερωτησεις , Πως απενεργοποιω απο Traktor 2 απο αλλους χρηστες ,π.χ εχω δωσει το serial nunber σε εναν αλλο χρήστη και θελω να τον ακυρώσω ,γίνετε ?
πόσες άδειες εχω γενικά ?
ευχαριστω

ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ.
 

发表时间 Sat 09 Dec 17 @ 4:29 pm


(陈旧帖子或论坛版块会自动关闭)