快速登录:  

Forum: Greek Forum

话题: Virtual Dj 8 και Pioneer Sb2

由于该帖子已年深日久,可能包含陈旧过时或描述错误的信息。

Καλησπέρα σε όλο το forum. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Χρησιμοποιώ την έκδοση 8 και μόλις αγόρασα την Pioneer Sb2. Θα ήθελα κάποιος να μου πει , τι ρυθμίσεις ήχου να βάλω έτσι ώστε όταν κουμπώνω ένα μικρόφωνο στο controller να ακούγεται , γιατί μέχρι τώρα δεν έχω βγάλει άκρη. Συγνώμη για την άκρως newbie ερώτηση αλλά δεν γίνεται με τίποτα. Οι επιλογές που κάνω είναι : Master -> Κάρτα ήχου pc -> ch1&2 και ακουστικά ->Sb2 -> Ch3&4 . Όταν προσθέτω το μικρόφωνο έχω δοκιμάσει τα πάντα αλλά ΔΕΝ ...Ευχαριστώ!
 

发表时间 Fri 29 Sep 17 @ 11:44 am
djdadPRO InfinityDevelopment ManagerMember since 2005
Από οτι θυμάμαι το μικρόφωνο της DDJ-SB2 (όπως και της πλειιοψηφίας των controllers) είναι "hardware", δλδ περνάει κατεθείαν στην έξοδο Master της κονσόλας, δεν αποτελεί μέρος της USB κάρτας ήχου και επομένως δεν μπορεί να προστεθεί στο Audio setup του VirtualDJ και δεν μπορεί να ελεγθεί από το πρόγραμμα.
Λογικά το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι .
- να έχεις ηχεία συνδεδεμένα στην έξοδο Master της κονσόλας.
- να έχεις τα Master και Mic Volumes "ανοιχτά"
- και ένα μικρόφωνο που έχεις επιβεβαιώσει οτι δουλεύει :P

Το setup σωστά το έχεις μόνο σαν Master & Headphones http://www.virtualdj.com/manuals/hardware/pioneer/ddjsb2/installation.html
 

发表时间 Fri 29 Sep 17 @ 7:35 pm
@djdad ευχαριστώ για την απάντηση. Το δοκίμασα και αυτό. Δυστυχώς δεν ακούγεται. Το μικρόφωνο δουλεύει κανονικά στο plug της κάρτας ήχου του laptop. Εκτός αν έχει πρόβλημα το controller? Τι να πω?
 

发表时间 Sat 30 Sep 17 @ 7:02 am
djdadPRO InfinityDevelopment ManagerMember since 2005
Για να βεβαιωθείς ότι το μικρόφωνο είναι "Hardware", άνοιξε το Sound Control των Windows και πήγαινε στισ συσκευές Εγγραφής. Δες αν υπάρχει εκεί συσκευή DDJ-SB2. Αν όχι (που μάλλον έτσι θα είναι), θα πρέπει να ψάχτείς για Pioneer Service (ρώτα το κατάστημα που το αγόρασες)
 

发表时间 Mon 02 Oct 17 @ 7:38 am


(陈旧帖子或论坛版块会自动关闭)