快速登录:  

Forum: Dutch Forum

话题: 2.5 RMP Reloop aansluiten op Virtual DJ 7 pro???

由于该帖子已年深日久,可能包含陈旧过时或描述错误的信息。

Hallo,

Ik heb twee 2.5 RMP Reloop's en deze probeer ik aan te sluiten op mijn virtual dj, ik probeer dit op mijn mac! maar ik kan ook switchen naar windows als iemand het daar misschien wel op weet. ik hoorde dat ik drivers moest installeren maar die kon ik niet vinden, en ook iets van mapping! Kan iemand me hier misschien bij helpen? ook probeer ik mijn mixer er op aan te sluiten (dit is een Citronic SM-FX400 Ultima) misschien kan iemand me hier ook bij helpen. Alle kleine beetjes zijn welkom!

Alvast bedankt!

Groet
 

发表时间 Sat 18 Apr 15 @ 6:27 pm
In de laatste versie van VDJ7 worden de Reloops standaard ondersteund. (Zie ook http://www.virtualdj.com/wiki/VirtualDJ7%20Controllers.html ) Daar heb je dus geen mapping voor nodig. Omdat je geen geregistreerd VDJ-gebruiker bent, vermoed ik dat je niet de laatste versie hebt en updaten is in jouw geval ook niet mogelijk. Dat kunnen alleen geregistreerde gebruikers. De drivers die je nodig hebt zijn de drivers die bij de spelers zijn geleverd. Verder niets.

De software registreren kun he hier doen: http://www.virtualdj.com/users/edit.html (Klik aan de linkerkant op My Licenses). Kun je de software niet registreren (geen licentiecode) dan adviseer ik je om de aanschaf van VDJ te overwegen. Informatie over de verschillende versies vindt je hier: http://www.virtualdj.com/buy/index.html
Je hebt, met een Pro Infinity-versie toegang tot alle downloads, dus bv ook tot de aangepaste mappings, voor zover deze beschikbaar zijn voor je spelers. Daarnaast heb je recht op levenslange updates, volledig support en nieuwe controllers zullen meestal ook standaard ondersteund gaan worden.

BTW: De mixer heeft geen controllerfuncties, dus die kan alleen als mixer worden gebruikt en niet opgenomen worden in de configuratie van VDJ. Dat betekent overigens niet dat je hem niet kunt gebruiken: Je spelers hebben beide hun eigen geluidskaart. De uitgangen daarvan sluit je aan op de mixer en je kunt aan het werk. Je ziet alleen niet de beweging van de faders op je scherm, maar dat kan niet echt een probleem zijn.
 

发表时间 Sun 19 Apr 15 @ 5:35 am
En hoe zou ik die mapping moeten installeren sorry ik ben nieuw, dus zou je dit stap voor stap kunnen uitleggen :/
 

发表时间 Sun 19 Apr 15 @ 8:47 am
Martin FourS wrote :
In de laatste versie van VDJ7 worden de Reloops standaard ondersteund. (Zie ook http://www.virtualdj.com/wiki/VirtualDJ7%20Controllers.html ) Daar heb je dus geen mapping voor nodig.

Martin FourS wrote :

Je hebt, met een Pro Infinity-versie toegang tot alle downloads, dus bv ook tot de aangepaste mappings, voor zover deze beschikbaar zijn voor je spelers.

Voor zover ik daar nog niet duidelijk in ben geweest: Een geregistreerde Pro Infinity-versie. Die heb je niet, dus je kunt ze, nogmaals: voor zover beschikbaar, niet downloaden. Dan heeft het ook geen nut dat ik dat uit leg.
 

发表时间 Sun 19 Apr 15 @ 5:41 pm
Hi,

I came a cross my old topich (this one) after a few years of not touching my controller.

Your reply at the time didnt make sense to me, but now it does. My only question is, how do I use the 2 sound cards in my RMP 2.5a RELOOP's. I want the sound form those 2 going to my mixer and then to my speakers. Can you help me 1 last time?

 

发表时间 Mon 06 May 19 @ 4:12 pm
Ow zag niet dat ik dit destijds ook in het Nederlands heb geschreven... sorry
 

发表时间 Mon 06 May 19 @ 4:13 pm


(陈旧帖子或论坛版块会自动关闭)