快速登录:  

Forum: Greek Forum

话题: Κανόνες σωστής λειτουργίας και χρήσιμες πληροφορίες

由于该帖子已年深日久,可能包含陈旧过时或描述错误的信息。

Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό forum του VirtualDJ.


Κανόνες σωστής λειτουργίας
Βρίσκεστε στο επίσημο forum του VirtualDJ, και αυτό θα πρέπει να γίνει σεβαστό από όλους, πράγμα που σημαίνει ότι εδώ υποστηρίζονται μόνο οι επίσημες εκδόσεις του προγράμματος και σε καμία περίπτωση οι σπασμένες (cracked) ή κατ' οποιονδήποτε άλλο τρόπο παράνομες εκδόσεις.
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων για παράνομα downloads, όχι μόνο για οτι αφορά το VirtualDJ, τα Plug-ins, Skins κλπ, αλλά και συνδέσμων για direct downloading με μουσικό περιεχόμενο (τραγούδια, video clips κλπ)
Απαγορεύεται η δημοσίευση οποιασδήποτε αγγελίας για πώληση, ενοικίαση ή εκμετάλλευση οποιουδήποτε προϊόντος, είτε είναι σχετικό με το VirtualDJ είτε όχι.
Γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, αποφεύγοντας την χρήση κεφαλαίων. Προσπαθήστε να είστε ευγενικοί χωρίς να χρησιμοποιείτε υβριστικούς ή ταπεινωτικούς χαρακτηρισμούς και γενικά κρατήσετε το forum σε ένα πολιτισμένο επίπεδο. Αποφύγετε αναφορές σε πολιτικά ή ποδοσφαιρικά θέματα καθώς και αναφορές σε προϊόντα ή υπηρεσίες προς όφελος σας (Spam). Τέτοιου είδους νήματα (με υβριστικό-προσβλητικό περιεχόμενο, πολιτικές-ποδοσφαιρικές αναφορές, Spam) θα διαγράφονται από τους moderators και αυτό ίσως επισύρει μέχρι και κλείσιμο του λογαριασμού (account) σας.
Χρήστες που δεν συμμορφώνονται στις υποδείξεις των moderators καθώς και χρήστες με προσβλητικό username θα κλειδώνεται ο λογαριασμός τους.

Χρήστες, διαβαθμίσεις και δικαιώματα
Οι χρήστες αυτού του forum χωρίζονται σε 3 βασικές κατηγορίες:

  1. Home user
    Είναι οι χρήστες που δεν έχουν κατοχυρώσει στο όνομα τους κάποια άδεια χρήσης του VirtualDj και χρησιμοποιούν το πρόγραμμα σε "Home FREE" mode. Οι χρήστες αυτοί δεν μπορούν να στείλουν ή να λάβουν προσωπικά μηνύματα (PM), και απαγορεύεται αυστηρά η δημοσίευση εκ μέρους τους οποιονδήποτε στοιχείων επικοινωνίας, όπως e-mail, MSN, Facebook, Tweeter, MySpace κτλ.
  2. LΕ user
    Είναι οι χρήστες που έχουν κατοχυρώσει στο όνομα τους μία έκδοση "Limited Edition" του προγράμματος, δηλαδή μια έκδοση που συνόδευε κάποια κονσόλα. Οι χρήστες αυτοί μπορούν να στείλουν ή να λάβουν προσωπικά μηνύματα (PM), και μπορούν να δημοσιεύσουν (αν και όποτε το επιθυμούν) τα στοιχεία επικοινωνίας τους.
  3. PRO Infinity
    Είναι οι χρήστες που έχουν κατοχυρώσει στο όνομα τους την έκδοση "Professional" (PRO Infinity) του προγράμματος. Οι χρήστες αυτοί μπορούν να στείλουν ή να λάβουν προσωπικά μηνύματα (PM), και μπορούν να δημοσιεύσουν (αν και όποτε το επιθυμούν) τα στοιχεία επικοινωνίας τους.

Ανεξάρτητα από την διαβάθμιση του κάθε χρήστη, όλοι έχουν τα ίδια δικαιώματα (εκτός από τους περιορισμούς που αναφέρθηκαν παραπάνω) και όλοι χρήζουν ίσης αντιμετώπισης από όλους. Τυχόν προσβλητική ή υποτιμητική συμπεριφορά δεν θα γίνει ανεκτή από κανένα!
Όλοι οι χρήστες δικαιούνται τεχνική υποστήριξη και βοήθεια υπό την μόνη προϋπόθεση οτι δεν χρησιμοποιούν παράνομο λογισμικό.
Οι Moderators διατηρούν το δικαίωμα να προβούν σε επεξεργασία ή και κλείσιμο/διαγραφή νημάτων και δημοσιεύσεων (threads & posts) όταν αυτά δεν συμβαδίζουν με τους όρους χρήσης του forum!

Αναζήτηση λύσης - Τεχνική υποστήριξη
Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με το πρόγραμμα βεβαιωθείτε πρώτα απ' όλα ότι τρέχετε την τελευταία έκδοση του VirtualDJ τσεκάροντας την σελίδα Download, και ότι οι κάρτες ήχου και οι κονσόλες σας έχουν τους τελευταίους drivers και firmware.
Στη συνέχεια κάντε μία αναζήτηση, ρίξτε μία ματιά στο νήμα Χρήσιμοι σύνδεσμοι και θέματα, και φυσικά διαβάστε το εγχειρίδιο χρήσης (manual) του VirtualDJ.
Πολλές φορές οι απαντήσεις που ψάχνετε υπάρχουν στο εγχειρίδιο χρήσης ή έχουν ήδη απαντηθεί σε ανάλογα νήματα.
Σε περίπτωση που δεν βρείτε κάτι σχετικό ανοίξτε ένα καινούργιο νήμα (thread) αναφέροντας το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε, με τη μέγιστη δυνατή λεπτομέρεια, δίνοντας ταυτόχρονα και πληροφορίες σχετικά με τον εξοπλισμό σας (PC, laptop, λειτουργικό, κάρτα ήχου, κονσόλα) και γενικά ότι θα μπορούσε να μας δώσει καλύτερα την εικόνα σχετικά με το πρόβλημα σας. Αυτό θα διευκολύνει κατά πολύ την εύρεση της λύσης και έτσι θα λάβετε απάντηση πολύ πιο γρήγορα.
Όταν αναζητήσετε την απάντηση στο πρόβλημά σας μέσω ενός νήματος, θα πρέπει να έχετε λίγη υπομονή. Συνήθως οι απαντήσεις είναι άμεσες αλλά αρκετές φορές απαιτείται και παραπάνω χρόνος. Το να κάνετε δύο και τρεις φορές δημοσιοποίηση (post) το πρόβλημα σας σε διάφορα νήματα δεν θα σας φέρει απάντηση γρηγορότερα. Αντίθετα μπορεί να προκαλέσει μέχρι και κλείδωμα του λογαριασμού σας εάν αυτό γίνει κατ' επανάληψη.
Στο ελληνικό forum εκτός από μία ομάδα moderators, υπάρχουν ευτυχώς και άλλοι χρήστες με εμπειρία σε πολλά και ποικίλα θέματα, αλλά και διάθεση προσφοράς που στις περισσότερες περιπτώσεις δίνουν άμεση και καταλυτική απάντηση στα ζητήματά σας. Από την πλευρά σας επίσης θα θέλαμε κι εσείς να μοιραστείτε μαζί μας τις γνώσεις σας γύρω από το VirtualDJ και γενικά θέματα μουσικής και τεχνολογίας. Η συνεισφορά όλων κάνει αυτό το forum μιας μικρής χώρας σαν την Ελλάδα να κρατιέται ψηλά σε επίπεδο ενεργητικότητας και συνεισφοράς.
Οποιαδήποτε στιγμή μπορείτε επίσης να ανατρέξετε στην εγκυκλοπαίδεια Wiki Database του VirtualDJ. Εκεί θα βρείτε τους συνδέσμους για τα εγχειρίδια του προγράμματος, οδηγίες για τη ρύθμιση του ήχου σας (sound config), συνδέσμους για drivers, αλλά και άλλες πολύ χρήσιμες πληροφορίες. Η Wiki του VirtualDJ ανανεώνεται συχνά και προστίθενται συνεχώς καινούργια θέματα.
Τέλος έχετε επίσης την δυνατότητα να στείλετε ένα Support Ticket, με θέματα που αφορούν κυρίως πιθανά προβλήματα που τυχόν αντιμετωπίσετε κατά την αγορά αλλά και αργότερα.

Νέα νήματα (threads) - Θεματολογία
Βρίσκεστε στο επίσημο forum του VirtualDJ. Η θεματολογία οφείλει να είναι ανάλογη! Απαγορεύεται ρητά η δημιουργία οποιουδήποτε νήματος που δεν έχει σχέση με το VirtualDj ή εν γένει με το γενικότερο αντικείμενο του digital jockey. Η ελληνική κοινότητα του VirtualDJ αναγνωρίζοντας οτι είναι μία απο τις μεγαλύτερες οργανωμένες ελληνικές κοινότητες για dj's σε μια προσπάθεια να βοηθήσει όσους περισσότερους συμπατριώτες της μπορεί δεν απαγορεύει την δημιουργία θεμάτων γενικότερου περιεχομένου που εφάπτονται των θεμάτων που απασχολούν το σύγχρονο Digital Jockey. Εντούτοις, προτεραιότητα θα δίνεται σε θέματα που αφορούν το ίδιο το πρόγραμμα, ενώ οποιοδήποτε νήμα που αφορά τεχνική υποστήριξη άλλου ανταγωνιστικού προγράμματος θα διαγράφεται από τους διαχειριστές χωρίς καμία προειδοποίηση.
Όταν ανοίγετε νέο νήμα προσπαθήστε να χρησιμοποιείται τίτλους σχετικούς με το θέμα σας και όσο το δυνατόν πιο κατατοπιστικούς. Μην δημιουργείτε νήματα με "γενικούς" τίτλους όπως "Πρόβλημα", "Βοήθεια" κτλ. Προσπαθήστε να είστε όσο πιο αναλυτικοί γίνεται σε οτι περιγράφετε ή οτι απορία έχετε. Αυτό θα βοηθήσει και στους χρήστες να σας απαντήσουν πιο γρήγορα και πιο σωστά, αλλά και κατά την αναζήτηση άλλων χρηστών που μπορεί να έχουν το ίδιο πρόβλημα μ' εσάς.
Μην γράφετε ερωτήσεις, απορίες κτλ σε "άσχετα" με το πρόβλημα σας νήματα. Κάθε ερώτηση - απορία που είναι άσχετη με το θέμα του νήματος θα διαγράφεται.
Απαγορεύεται ΑΥΣΤΗΡΑ η δημοσίευση αγγελιών παντός τύπου, καθώς και η έμμεση ή άμεση διαφήμιση υπηρεσιών προς όφελος σας (spam)

Διαχείριση
Οι διαχειριστές του forum διατηρούν το δικαίωμα να επεξεργαστούν, κλειδώσουν ή ακόμα και να διαγράψουν οποιοδήποτε νήμα ή απάντηση προκειμένου να εξασφαλίσουν την ομαλή του λειτουργία χωρίς καμία προειδοποίηση.

Επικοινωνία με τους διαχειριστές
Αν αντιμετωπίζετε κάποιο ειδικό πρόβλημα με το forum, και θα θέλατε να επικοινωνήσετε με τους διαχειριστές του Ελληνικού forum, μπορείτε να στείλετε ένα προσωπικό μήνυμα σε κάποιον από τους παρακάτω τρεις: Apopsis, DjDad και PhantomDeejay.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Μην στέλνετε Προσωπικά Μηνύματα για τεχνική βοήθεια! Μηνύματα που αφορούν τεχνική βοήθεια (προβλήματα με το software, controllers κτλ) θα αγνοούνται!
 

发表时间 Mon 15 Oct 12 @ 5:59 am
Περί του VirtualDJ
Το VirtualDJ ξεκινώντας από την έκδοση 8 και μετά διατίθεται σε ΜΙΑ και μοναδική έκδοση της οποίας οι δυνατότητες και περιορισμοί αλλάζουν ανάλογα με την άδεια χρήσης που έχετε.
Χωρίς κάποια άδεια χρήσης το πρόγραμμα σας δίνει την δυνατότητα να δοκιμάσετε όλες τις λειτουργίες του για τα 10 πρώτα λεπτά από την εκκίνησή του, και για κάθε επανεκκίνηση, όσες φορές κι αν το θελήσετε. Μετά τα 10 πρώτα λεπτά το πρόγραμμα λειτουργεί σε HOME FREE mode με περιορισμένες δυνατότητες κυρίως όσον αφορά την πολυσυνδεσιμότητα, τους εξωτερικούς controllers και και τις λειτουργίες του video.
Το πρόγραμμα μπορείτε να το κατεβάσετε ΕΔΩ
Όλες οι άδειες χρήσης του VirtualDJ πωλούνται ΜΟΝΟ μέσα από αυτό το web site και από πουθενά αλλού!!!
Οι μόνες εκδόσεις του VirtualDJ που δεν πωλούνται από εδώ είναι οι LE (Limited Edition) που συνήθως συνοδεύουν κάποια κονσόλα (controller).
Οι εκδόσεις VirtualDJ LE είναι ΔΩΡΕΑΝ λογισμικό. Είναι λογισμικό που ο κατασκευαστής του hardware σας έκανε ΔΩΡΟ ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κατευθείαν την καινούργια σας κονσόλα. Κάθε έκδοση LE είναι διαφορετική και δουλεύει "πλήρως" ΜΟΝΟ με το hardware για το οποίο σχεδιάστηκε και το οποίο συνοδεύει. Οι εκδόσεις LE δεν δικαιούνται δωρεάν αναβαθμίσεις σε νεώτερες εκδόσεις εκτός κι αν κάτι τέτοιο έχει συμφωνηθεί με τον κατασκευαστή του hardware, ή ανακαλυφθεί κάποιο σφάλμα (bug) που επηρεάζει δραματικά την λειτουργία του.

Εγγραφή & Καταχώρηση (Register)
Μέχρι την έκδοση 7 όλοι οι κάτοχοι κάποιας έκδοσης του VirtualDJ πλην της έκδοσης Home FREE έπρεπε να κάνουν καταχώρηση (register) του σειριακού αριθμού της έκδοσης τους στο προφίλ τους σ' αυτό εδώ το site. Από την έκδοση 8 και μετά το VirtualDj δεν χρησιμοποιεί σειριακούς αριθμούς πλην των εκδόσεων LE. Αντίθετα η άδεια χρήσης συγχωνεύεται αυτόματα με το προφίλ του χρήστη σε αυτό εδώ το site. Έτσι πλέον η δημιουργία ενός λογαριασμού είναι μια απαραίτητη διαδικασία για όλους τους κατόχους κάποιας αγορασμένης άδειας χρήσης.
ΠΡΟΣΟΧΗ:Πρέπει να γνωρίζετε ότι το username που χρησιμοποιείτε κατά την διαδικασία δημιουργίας ενός λογαριασμού και στη συνέχεια κατά την αγορά και συγχώνευση μιας άδειας χρήσης είναι δεσμευτικό και δεν μπορεί να αλλάξει στο μέλλον σε καμία περίπτωση!

Όροι χρήσης του VirtualDJ
To VirtualDJ μπορεί να εγκατασταθεί συνολικά σε 2 υπολογιστές ταυτόχρονα (ένα για κύρια χρήση και ένα δεύτερο για backup) υπό την προϋπόθεση οτι ο χρήστης θα χρησιμοποιεί ανα πάσα στιγμή μόνο τον ένα από τους δύο. Η άδεια χρήσης του VirtualDJ είναι ανά κάτοχο. Ο κάτοχός του είναι νόμιμα και ο μοναδικός του χρήστης. Δεν επιτρέπεται η μεταπώλησή του ούτε και η παραχώρησή / υπενοικίαση / δανεισμός του σε τρίτους. Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ

Ευχαριστούμε που διαβάσατε αυτό το νήμα


Το Ελληνικό Support Team!
 

发表时间 Mon 15 Oct 12 @ 5:59 am
VirtualDj Releases History

 

发表时间 Mon 15 Oct 12 @ 5:59 am
 

发表时间 Mon 15 Oct 12 @ 6:10 am


(陈旧帖子或论坛版块会自动关闭)